Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 (edited) 1 hour ago, aram said: A daaaaj, ne sme čovek ni da se našali s tobom... Aaaa, to je bila sala??? Uuuu jeee. Ok. Edited September 8, 2020 by Jumanji
adam Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 ja mislio da je ono tuzni smajli, tek sad videh da je ne smaraj. pa mi bilo logicno. tako da - fala @Jumanjitaman si mi pomogla da vredjam ciljano ako dotle dodje.
aram Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao 1
Haralampije Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Mir mir mir niko nije kriv, povadiste oči zbog ajvara
ordi Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 5 hours ago, Jumanji said: Pitas najnormalnije sto ne pravite ajvar, jer stvrno nemam predstavu koliko je paprika na Zapadu, i dobijes ne smaraj?? Okej. Ok hvala @adam oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 3 hours ago, aram said: meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao Sve je ok, nismo se razumeli.
askeladden Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi.
adam Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 20 minutes ago, askeladden said: Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi. ima i ovde kod turaka raznih paprika al tih mesnatih za ajvar nema ispod 6 funti kilo. pa racunaj... al ima ajver sto je @jms_ukokacio pa mi se ni ne pravi. dovoljno da zelja mine dok se ne ode u domovinu na domaci.
djeneralche Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ja sam nedavno razmisljao zasto mi se ajvar vise i ne jede onoliko koliko sam ga jeo u detinjstvu, pojedem teglu godisnje i to uz proju, i razmisljao sam o kevinom ajvaru i shvatio da ono sto mi se zapravo svidjalo je bio patlidzan u kombinaciji sa paprikom. Jel ima neki dobar kupovni sa tom kombinacijom? Ili u sve ide patlidzan pa mi teorija pada u vodu?
djeneralche Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Ako ide u svaki onda jbg, izgubio sam ukus za ajvar. Patlidzan bi definitivno trebalo da ubacim u ishranu, kad vec nisam bio u Grckoj na moru, da se setim omiljenog jela, musake sa patlidzanom.
jms_uk Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 2 hours ago, ordi said: oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije Ima sad i dugih spicastih crvenih, ili na komad ili u kesi po dve
Ras Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 30 minutes ago, renne said: Pa ide u svaki Otkud ovo? Ajvar se može pripremati i samo od paprike.
renne Posted September 8, 2020 Author Posted September 8, 2020 Može Ali u 99 posto kupovnih ide i patlidžan 1
Recommended Posts