Jump to content

New Now eating!

Featured Replies

1 hour ago, aram said:

A daaaaj, ne sme čovek ni da se našali s tobom... 

Aaaa, to je bila sala???

Uuuu jeee. Ok.

Edited by Jumanji

• Replies 21k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Čorba od karfiola. Teleći kotleti u kajmaku - meso sam perfektno pripremio, najpre tiganj, a zatim rerna. Međutim, mladi kajmak koji sam juče kupio na pijaci je toliko dobar da se ne sećam kada s

• Salata sa breskvama, pršutom ,mocarelom, zelenom salatom, pečenim bademima, pasta sa pestom, sladoled od badema, za koji sam na brzinu napravio preliv (sirup) od borovnica i kupina, plus sveže to isto

• čorba od cvekle, teleći kotleti, dinstana bukovača, lučene paprike

Posted Images

ja mislio da je ono tuzni smajli, tek sad videh da je ne smaraj. pa mi bilo logicno.

tako da - fala @Jumanjitaman si mi pomogla da vredjam ciljano ako dotle dodje. :D

meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj :dry:

i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao

Mir mir mir niko nije kriv, povadiste oči zbog ajvara :D

5 hours ago, Jumanji said:

Pitas najnormalnije sto ne pravite ajvar, jer stvrno nemam predstavu koliko je paprika na Zapadu, i dobijes ne smaraj??

Okej.

Ok hvala @adam

oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije :D

3 hours ago, aram said:

meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj :dry:

i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao

Sve je ok, nismo se razumeli.

Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi.

20 minutes ago, askeladden said:

Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi.

ima i ovde kod turaka raznih paprika al tih mesnatih za ajvar nema ispod 6 funti kilo. pa racunaj...

al ima ajver sto je @jms_ukokacio pa mi se ni ne pravi. dovoljno da zelja mine dok se ne ode u domovinu na domaci.

Ja sam nedavno razmisljao zasto mi se ajvar vise i ne jede onoliko koliko sam ga jeo u detinjstvu, pojedem teglu godisnje i to uz proju, i razmisljao sam o kevinom ajvaru i shvatio da ono sto mi se zapravo svidjalo je bio patlidzan u kombinaciji sa paprikom. Jel ima neki dobar kupovni sa tom kombinacijom? Ili u sve ide patlidzan pa mi teorija pada u vodu?

• Author

Pa ide u svaki

Ako ide u svaki onda jbg, izgubio sam ukus za ajvar. Patlidzan bi definitivno trebalo da ubacim u ishranu, kad vec nisam bio u Grckoj na moru, da se setim omiljenog jela, musake sa patlidzanom.

2 hours ago, ordi said:

oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije :D

Ima sad i dugih spicastih crvenih, ili na komad ili u kesi po dve :D

30 minutes ago, renne said:

Pa ide u svaki

Otkud ovo?

Ajvar se može pripremati i samo od paprike.

• Author

Može

Ali u 99 posto kupovnih ide i patlidžan