Jump to content
IGNORED

New Now eating!

renne

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, aram said:

A daaaaj, ne sme čovek ni da se našali s tobom... 

Aaaa, to je bila sala???

Uuuu jeee. Ok.

Edited by Jumanji
Posted

ja mislio da je ono tuzni smajli, tek sad videh da je ne smaraj. pa mi bilo logicno.

tako da - fala @Jumanjitaman si mi pomogla da vredjam ciljano ako dotle dodje. :D

Posted

meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj :dry:

i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao

• +1 1
Posted

Mir mir mir niko nije kriv, povadiste oči zbog ajvara :D

Posted
5 hours ago, Jumanji said:

Pitas najnormalnije sto ne pravite ajvar, jer stvrno nemam predstavu koliko je paprika na Zapadu, i dobijes ne smaraj??

Okej.

Ok hvala @adam

oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije :D

Posted
3 hours ago, aram said:

meni deluje nešto kao tužno-namćorasti, nešto kao ovaj :dry:

i ne obraćam pažnju kako ga je Braca nazvao

Sve je ok, nismo se razumeli.

Posted

Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi.

Posted
20 minutes ago, askeladden said:

Ima kod Turaka paprika koliko hoces i kakvih hoces.Cak i iz Makedonije .Ima doduse i Mamas ajvar,pa mi se ni ne pravi.

ima i ovde kod turaka raznih paprika al tih mesnatih za ajvar nema ispod 6 funti kilo. pa racunaj...

al ima ajver sto je @jms_ukokacio pa mi se ni ne pravi. dovoljno da zelja mine dok se ne ode u domovinu na domaci.

Posted

Ja sam nedavno razmisljao zasto mi se ajvar vise i ne jede onoliko koliko sam ga jeo u detinjstvu, pojedem teglu godisnje i to uz proju, i razmisljao sam o kevinom ajvaru i shvatio da ono sto mi se zapravo svidjalo je bio patlidzan u kombinaciji sa paprikom. Jel ima neki dobar kupovni sa tom kombinacijom? Ili u sve ide patlidzan pa mi teorija pada u vodu?

Posted

Ako ide u svaki onda jbg, izgubio sam ukus za ajvar. Patlidzan bi definitivno trebalo da ubacim u ishranu, kad vec nisam bio u Grckoj na moru, da se setim omiljenog jela, musake sa patlidzanom.

Posted
2 hours ago, ordi said:

oni imaji one holandske babure, pakovane po tri u kesi, zelenu, crvenu i žutu. ja jednom napunila te, pitala me engleskinja da li sme posle crvene i žutu da proba, mislila to nešto drugačije :D

Ima sad i dugih spicastih crvenih, ili na komad ili u kesi po dve :D

Posted
30 minutes ago, renne said:

Pa ide u svaki

Otkud ovo?

Ajvar se može pripremati i samo od paprike.

Posted

Može

Ali u 99 posto kupovnih ide i patlidžan

• +1 1