jms_uk Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 2 hours ago, ordi said: meni je blizu vidikovac, uzeću svima taj aramov ajvar, al ako nije kao moć planine, platiće mi debelo! I po jednu teglu za mene i @adam-a
aram Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 1 minute ago, jms_uk said: I po jednu teglu za mene i @adam-a jery ste vi još u EU? probajte ovde da naručite, možda vam pošalju
jms_uk Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 5 minutes ago, aram said: jery ste vi još u EU? probajte ovde da naručite, možda vam pošalju U tranzicionom smo periodu, ali ja nisam rad placati 15EUR za teglu ajvara... i ovaj sto sam uzeo je prvi ajvar posle dugo vremena...
ordi Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 43 minutes ago, Jumanji said: @ordiko to je to na avataru, mala slicica? Sidni Loper? Stevie Nicks
ordi Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 24 minutes ago, jms_uk said: I po jednu teglu za mene i @adam-a Deal!
Ras Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 40 minutes ago, ordi said: Stevie Nicks Spoiler
Ras Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 Samo dobra pesma posvećena SN, bez posebnog značenja i poruke.
ordi Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 kopkalo me što se njeno ime ne spominje u pesmi, pa otud
adam Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 12 hours ago, jms_uk said: U tranzicionom smo periodu, ali ja nisam rad placati 15EUR za teglu ajvara... i ovaj sto sam uzeo je prvi ajvar posle dugo vremena... vallah ni ja. meni ajver ovde odlicno radi posao a ima ga za kupiti u radnji desetak minuta peske od kuce. al fala @aram svakako. mozda dobro dodje za neku specijalnu priliku.
aram Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 ma to jes' preskupo, ako naručiš jednu teglu, al' kod mene 12 komada izdrži par meseci
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 A sto ne pravite ajvar? Nemaju na trulom Zapadu paprike Kurtovke i slicne?
adam Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 1 hour ago, Jumanji said: A sto ne pravite ajvar? Nemaju na trulom Zapadu paprike Kurtovke i slicne? ima kako da nema. pakuju po dve u kesi, kesa kosta funtu i po. jefitiniji je ovaj aramov nego da se pravi. @aram - mozda to i nije losa ideja posto je postarina 6.99 pa na jednu teglu ispadne oho-ho.
Jumanji Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 Pitas najnormalnije sto ne pravite ajvar, jer stvrno nemam predstavu koliko je paprika na Zapadu, i dobijes ne smaraj?? Okej. Ok hvala @adam
aram Posted September 8, 2020 Posted September 8, 2020 41 minutes ago, Jumanji said: Pitas najnormalnije sto ne pravite ajvar, jer stvrno nemam predstavu koliko je paprika na Zapadu, i dobijes ne smaraj?? Okej. Ok hvala @adam A daaaaj, ne sme čovek ni da se našali s tobom...
Recommended Posts