Malvo Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 I da, vec merkam 3s na Muguruza-Stricova, verujem da ce biti sjajna kvota. Muguruza je danas udarala kao pokvarena prskalica, sam bog zna koliko je imala neiznudjenih, a Cehinja je predator, dobro servira i ume da uzme set. Tesko ce ovakva Muguruza da je dobije u dva seta.
Zli Gli Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Ja sam igrao Barsu dva puta po 1000, nisam vise pojacavao jer ih nikako ne ide. Imam i Laborala dva puta isto to, oni se vec dosta bolje drze za sad, valjda smeju da izdrze jako do samog kraja.
Cash Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 I da, vec merkam 3s na Muguruza-Stricova, verujem da ce biti sjajna kvota. Muguruza je danas udarala kao pokvarena prskalica, sam bog zna koliko je imala neiznudjenih, a Cehinja je predator, dobro servira i ume da uzme set. Tesko ce ovakva Muguruza da je dobije u dva seta. Stricova je i meni jako simpatična ali ume da se raspadne samo tako. A Muguruza po ovome sto sam gledao igra jako dobro. Mada koja god da prodje ispada od Azarenke u narednoj rundi.Isto vazi i za tvoju Belindu. Ovo sad prolazi posle je kraj protiv Sarapove. A nakon toga može ponovno da pipka mikrofon;:)
Cash Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Belindu na slepo. Ispostovala oba puta do sada. Ja i ti prekosutra na Anu kvota 2.20. Bice to dvostruko radovanje. :)
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Uvatih Real po 1.7. Sad sam u plusu svakako... Al bolje da Barca dobije
Godfrey Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Naravno, odigrao sam Real i potop u drugom. Sad se kopcraju, ali Barsa će da dobije
Kanzas siti zez Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Kevin Love iznad 14,5 protiv LAC mi deluje kao dobar bet. Griffin ne igra
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Na kraju sam jos dodao na Reala po 2.4 i smanjio zaradu. Ali nije lose ni ovako :)
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 A Belgijanci samo GG i GG3+ za mini minus, sve ukupno oko 100 din u plusu, mogu na miru tenis da igram :D Inace, Gent promasio penal u prvom, taj gol bi bi dosta doneo. A promasio ga neki Kums. Moram ovog naseg cimati da mu nije neki rodjak : Cash, na Anu nema sansi pare da stavim :)
Timmi Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Kevin Love iznad 14,5 protiv LAC mi deluje kao dobar bet. Griffin ne igra zasto to? love se raspada otkad igra irving, a griffin uopste nije neki defnaizvac da mu to pomaze. clippersi po pravilu mnogo poena primaju preko centra.
pbg12345 Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 kako sam lepo gadjao kosarku veceras i morao me teo ujebati u plusu sam, posto sam igrao sisteme, ali mogao sam biti u mnogo ozbiljnijem ostale tri (EL) sam pogodio redom sa malim hendikepom, onim klasicnim i velikim :) plus prosao i tiket sa strelcima i vaterpolom, tu me tomic ujebao da ne bude pun dobitak. jebao me on, ne znam ni sto ga izvukoh a za sutra tek poslastica vezao sam na jednom tiketu cedevitu, barsu, brose,darusafaku i na kraju srce nateralo stavio i zvezdu sve bez hendikepa, ove 4 od 2,7 do 3,25 jedino zveza 1,75 sistem 3/5, kako sam pogodio dve veceras sutra je dovoljna jedna, ako to bude zvezda onda je dobitak 50% ulozenog, ako bude neka od ove dve onda 200%, a ako dodju dve ili sve tri pogodaka onda ne smem ni da razmisljam :D salim se, nisu velike pare, al se razmisljam da ipak odigram neki kontra sistem 2/3+3/3 da ne ostanem bez iceg ako bas sve tri odu kontra
Kanzas siti zez Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 14,5 mi je mala granica na igraca koji raspolaze tim napadackim repertoarom. Iako je u kanalu 15 poena nije nista za njega. LAC od povrede Griffina cesto igraju sa "cudnim" postavama bez cetvorke pa ocekujem da ce Love moci da sakupi neke skokove u napadu-laki poeni. Uzece dovoljno suteva, samo je pitanje kako ce ga sut sluziti. A ocekujem i mec sa puno koseva. zasto to? love se raspada otkad igra irving, a griffin uopste nije neki defnaizvac da mu to pomaze. clippersi po pravilu mnogo poena primaju preko centra.
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Belinda 2:0 po 1.69, HG-5.5 po 2.09 i manje od 19.5 po 1.96. Ispraznila se Bondarenko protiv Kuznjecove, pa ne moze dva puta tako. A i dosta joj je trece kolo, ona je jedva u 100. Nema u planetu pomeranja hendikepa, igrao bih i vecu razliku. A Mozart ima zanimljive igre tipa 7-8 gemova set, al se ja tenisa setim uvece kad oni zatvore radnju. A ovo mi bas deluje kao da bar jedan set ide u 6:1ili 6:2, kvote na ovaj mec su na te igre po 2.75, a cesto bude i dosta vise.
Timmy Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 (edited) Razmisljam dal da igram Cilica protiv Bautiste Aguta. Ovaj ne znam kako je ziv vise. Igrao je cele prosle nedeleje Okland i uzeo ga, dosta meceva u 3 seta. Ovde u prva dva kola u 5 setova. Mislim da je i njemu dosta. Samo me smorile male kvote, 3:0 samo 2.79. Dodao bih verovatno malo i 3:1 da se ne cesem. A zanimljivo mi i HG-4.5 po 1.92. Sta mislite o ovom mecu? A vuce me i Kirjos protiv Berdiha po 2.16. Napaljen je ko lud, a Berdih nikako nije nepobediv. Mada i tu mi mala kvota, mislim da je realno da bude malo veca. Edited January 21, 2016 by Timmy
Recommended Posts