Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

I da, vec merkam 3s na Muguruza-Stricova, verujem da ce biti sjajna kvota. Muguruza je danas udarala kao pokvarena prskalica, sam bog zna koliko je imala neiznudjenih, a Cehinja je predator, dobro servira i ume da uzme set. Tesko ce ovakva Muguruza da je dobije u dva seta.

Posted

Ja sam igrao Barsu dva puta po 1000, nisam vise pojacavao jer ih nikako ne ide. Imam i Laborala dva puta isto to, oni se vec dosta bolje drze za sad, valjda smeju da izdrze jako do samog kraja.

Posted

I da, vec merkam 3s na Muguruza-Stricova, verujem da ce biti sjajna kvota. Muguruza je danas udarala kao pokvarena prskalica, sam bog zna koliko je imala neiznudjenih, a Cehinja je predator, dobro servira i ume da uzme set. Tesko ce ovakva Muguruza da je dobije u dva seta.

Stricova je i meni jako simpatična ali ume da se raspadne samo tako. A Muguruza po ovome sto sam gledao igra jako dobro. Mada koja god da prodje ispada od Azarenke u narednoj rundi.Isto vazi i za tvoju Belindu. Ovo sad prolazi posle je kraj protiv Sarapove. A nakon toga može ponovno da pipka mikrofon;:)

Posted

Belindu na slepo. Ispostovala oba puta do sada.

Ja i ti prekosutra na Anu kvota 2.20. Bice to dvostruko radovanje. :)

Posted

Uvatih Real po 1.7. Sad sam u plusu svakako... Al bolje da Barca dobije

Posted

Naravno, odigrao sam Real i potop u drugom. Sad se kopcraju, ali Barsa će da dobije  :isuse:

Posted

Kevin Love iznad 14,5 protiv LAC mi deluje kao dobar bet. Griffin ne igra

Posted

Na kraju sam jos dodao na Reala po 2.4 i smanjio zaradu. Ali nije lose ni ovako :)

Posted

A Belgijanci samo GG i GG3+ za mini minus, sve ukupno oko 100 din u plusu, mogu na miru tenis da igram :D  Inace, Gent promasio penal u prvom, taj gol bi bi dosta doneo. A promasio ga neki Kums. Moram ovog naseg cimati da mu nije neki rodjak :

Cash, na Anu nema sansi pare da stavim :)

Posted

Kevin Love iznad 14,5 protiv LAC mi deluje kao dobar bet. Griffin ne igra

zasto to? love se raspada otkad igra irving, a griffin uopste nije neki defnaizvac da mu to pomaze. clippersi po pravilu mnogo poena primaju preko centra.

Posted

kako sam lepo gadjao kosarku veceras i morao me teo ujebati

u plusu sam, posto sam igrao sisteme, ali mogao sam biti u mnogo ozbiljnijem

ostale tri (EL) sam pogodio redom sa malim hendikepom, onim klasicnim i velikim :) plus prosao i tiket sa strelcima i vaterpolom, tu me tomic ujebao da ne bude pun dobitak. jebao me on, ne znam ni sto ga izvukoh

a za sutra tek poslastica

vezao sam na jednom tiketu cedevitu, barsu, brose,darusafaku i na kraju srce nateralo stavio i zvezdu

sve bez hendikepa, ove 4 od 2,7 do 3,25 jedino zveza 1,75

sistem 3/5, kako sam pogodio dve veceras sutra je dovoljna jedna, ako to bude zvezda onda je dobitak 50% ulozenog, ako bude neka od ove dve onda 200%, a ako dodju dve ili sve tri pogodaka onda ne smem ni da razmisljam :D

salim se, nisu velike pare, al se razmisljam da ipak odigram neki kontra sistem 2/3+3/3 da ne ostanem bez iceg ako bas sve tri odu kontra

Posted

14,5 mi je mala granica na igraca koji raspolaze tim napadackim repertoarom. Iako je u kanalu 15 poena nije nista za njega.

LAC od povrede Griffina cesto igraju sa "cudnim" postavama bez cetvorke pa ocekujem da ce Love moci da sakupi neke skokove u napadu-laki poeni. Uzece dovoljno suteva, samo je pitanje kako ce ga sut sluziti.

A ocekujem i mec sa puno koseva.

zasto to? love se raspada otkad igra irving, a griffin uopste nije neki defnaizvac da mu to pomaze. clippersi po pravilu mnogo poena primaju preko centra.

Posted

Belinda 2:0 po 1.69, HG-5.5 po 2.09 i manje od 19.5 po 1.96. Ispraznila se Bondarenko protiv Kuznjecove, pa ne moze dva puta tako. A i dosta joj je trece kolo, ona je jedva u 100. Nema u planetu pomeranja hendikepa, igrao bih i vecu razliku. A Mozart ima zanimljive igre tipa 7-8 gemova set, al se ja tenisa setim uvece kad oni zatvore radnju. A ovo mi bas deluje kao da bar jedan set ide u 6:1ili 6:2, kvote na ovaj mec su na te igre po 2.75, a cesto bude i dosta vise.

Posted (edited)

Razmisljam dal da igram Cilica protiv Bautiste Aguta. Ovaj ne znam kako je ziv vise. Igrao je cele prosle nedeleje Okland i uzeo ga, dosta meceva u 3 seta. Ovde u prva dva kola u 5 setova. Mislim da je i njemu dosta. Samo me smorile male kvote, 3:0 samo 2.79. Dodao bih verovatno malo i 3:1 da se ne cesem. A zanimljivo mi i HG-4.5 po 1.92. Sta mislite o ovom mecu?

A vuce me i Kirjos protiv Berdiha po 2.16. Napaljen je ko lud, a Berdih nikako nije nepobediv. Mada i tu mi mala kvota, mislim da je realno da bude malo veca.
Edited by Timmy