Cash Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 kod mene postoji danak od 10% na svaki dobitak.... pa ima jedno 2 godine. I kod mene isto uzimaju 10%. Kolega Malvo zato se prijavi na bwin ili bet 365 :)
Malvo Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Pa zato i mislim da im je primarna motivacija bila da legalno uzmu deo nelegalno zaradjenih para - znamo da vlasnici kladionica uglavnom bas i nisu uzorni gradjani, a novac peru bilo kroz gubitke ili dobitke, isti djavo. Ne znam koji bi bio drugi smisao, jer u teoriji, naravno, mozes da razlozis uplatu na vise manjih tiketa. Mislim, idiotski je sa koje god strane da se posmatra. Jedino sto ce radnici da najebu kad se teret idiotluka bude prebacio na njihove prste i zivce. Ne znam kako se ovo Gliju uklapa u planove, svaki drugi dobitni tiket bi mu bio oporezovan :D
Zli Gli Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ma smanjio sam ja, resetovao uloge na 1000-2000din :D Gruvam 50e i jace uglavnom kad sam u losoj seriji pa pizdim i cupam se, pa kad vratim lovu onda opet sitnije :D Uglavnom, pravim pare na kvotama 3 i jacim i sa jacim ulozima, a uglavnom pusim kad igram to kao na sitnije i na manje kvote, tu se obicno raspadam.
Kanzas siti zez Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 otkud ova kvota na West Ham? Ovo moram da probam
John Coltrane Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Jel zna neko koja je kvota bila (ako uopste ima) da nam Malta nece dati gol veceras?
Kanzas siti zez Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 otkud ova kvota na West Ham? Ovo moram da probam dzabe sam ovo igrao. Nema sanse da okrenu
Nesh Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ja bih se zadovoljio i neresenim, al slaba vajda i za iks.
Kanzas siti zez Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 i meni X donosi sitan plus ali izgleda nista ni od toga
Godfrey Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Ocajnicki mi treba jedan gol jos na Newcastle - Man Utd One time dealer, one time!!!
Nesh Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Na 3 mesta mi fali po gol (razlicite utakmice) i nista da dodje. Plus sam kaznjen sto nisam verovao u West Ham. To opravdano! :D
189- Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Jel zna neko koja je kvota bila (ako uopste ima) da nam Malta nece dati gol veceras? ne znam za to ali je h bio 22.5
Kanzas siti zez Posted January 12, 2016 Posted January 12, 2016 Na 3 mesta mi fali po gol (razlicite utakmice) i nista da dodje. Plus sam kaznjen sto nisam verovao u West Ham. To opravdano! :D :( meni je dzinks uspeo- West Ham dobio. I jos sam kad sam branio tiket uplatio da ce pasti i cetvrti gol na mecu, a kasnije za 100 dinara odigrao da Njuka daje gol po kvoti 7. Odlicno vece za mene. Da je Palace dao jedan bilo bi savrseno ali i ovako sam prezadovoljan.
Recommended Posts