Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

kod mene postoji danak od 10% na svaki dobitak.... pa ima jedno 2 godine.

I kod mene isto uzimaju 10%.

Kolega Malvo zato se prijavi na bwin ili bet 365 :)

Posted

Pa zato i mislim da im je primarna motivacija bila da legalno uzmu deo nelegalno zaradjenih para - znamo da vlasnici kladionica uglavnom bas i nisu uzorni gradjani, a novac peru bilo kroz gubitke ili dobitke, isti djavo. Ne znam koji bi bio drugi smisao, jer u teoriji, naravno, mozes da razlozis uplatu na vise manjih tiketa. Mislim, idiotski je sa koje god strane da se posmatra. Jedino sto ce radnici da najebu kad se teret idiotluka bude prebacio na njihove prste i zivce.

Ne znam kako se ovo Gliju uklapa u planove, svaki drugi dobitni tiket bi mu bio oporezovan :D

Posted

Ma smanjio sam ja, resetovao uloge na 1000-2000din :D Gruvam 50e i jace uglavnom kad sam u losoj seriji pa pizdim i cupam se, pa kad vratim lovu onda opet sitnije :D Uglavnom, pravim pare na kvotama 3 i jacim i sa jacim ulozima, a uglavnom pusim kad igram to kao na sitnije i na manje kvote, tu se obicno raspadam.

Posted

otkud ova kvota na West Ham? Ovo moram da probam

Posted

Jel zna neko koja je kvota bila (ako uopste ima) da nam Malta nece dati gol veceras?

Posted

otkud ova kvota na West Ham? Ovo moram da probam

dzabe sam ovo igrao. Nema sanse da okrenu

Posted

Ja bih se zadovoljio i neresenim, al slaba vajda i za iks.

Posted

i meni X donosi sitan plus ali izgleda nista ni od toga

Posted

Ocajnicki mi treba jedan gol jos na Newcastle - Man Utd

One time dealer, one time!!!

Posted

Na 3 mesta mi fali po gol (razlicite utakmice) i nista da dodje. :mad:

Plus sam kaznjen sto nisam verovao u West Ham. To opravdano!  :D

Posted

Jel zna neko koja je kvota bila (ako uopste ima) da nam Malta nece dati gol veceras?

ne znam za to ali je h bio 22.5

Posted

Na 3 mesta mi fali po gol (razlicite utakmice) i nista da dodje. :mad:

Plus sam kaznjen sto nisam verovao u West Ham. To opravdano!  :D

:(

meni je dzinks uspeo- West Ham dobio. I jos sam kad sam branio tiket uplatio da ce pasti i cetvrti gol na mecu, a kasnije za 100 dinara odigrao da Njuka daje gol po kvoti 7.

Odlicno vece za mene. Da je Palace dao jedan bilo bi savrseno ali i ovako sam prezadovoljan.