Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Messi top scorer @ 5.00

Sta su 3 gola u 2 utakmice za 1 takvog pimplera.

Edited by Feindouno
Posted

Kakav som sam ispao, citav dan pricam da ce biti 0-0, odigram taj rezultat i na pogadjalici i ne stavim ni dinar :isuse:

Posted

za prosutim mlekom ne treba žaliti, razmišljaj o budućnosti, o sutrašnjem danu, i podeli misli sa nama.

Posted

isto to htedoh da kazem i da dodam da vi majstori i doktori podelite tikete sa nama rajom a ne da ih objavljujete kad sve bude gotovo :D

Posted

Jbg Njemacku sam napisao prije 5 dana a to mi je najjaca opklada u zadnjih par mjeseci npr.

Ovo ostalo je mlacenje bzvz.
Vidjecu sutra sta i kako al nemam namjeru da igram ozbiljno.

Posted

Za sutra nema puno filozofije:

Koper-Niksic 7 plus

Posted

kvota 6 za 7+. pretpostavljam da su i ostali prelazi™ smanjeni.

čemu onda nameštanje :unsure: ?

Posted (edited)

Fudbal 0/1, MLB 2/4. Utesna stvar u vezi SP, je da su ostala jos samo 2 meca. Neka zavrsavaju, pa da se spremamo za novu sezonu. MLB fix ponovo lose, no prodje fin tiket sa poenima, pa je vece korektno.

Fudbal

College Europa-Vaduz 3+

Koper-Celik 3+

Ferencvaros-Sliema 3+

Litex-Veris 1

Koper-Celik 1

Ferencvaros-Sliema 1

Metalurg-Santa Coloma 1

Haugesund-Airbus 1

Fola Esch-Goteborg 2

Honka-Sillamae Kalev 1

Sant Julia-Cukaricki 2

FK Daugava-Aberdeen 2

Buducnost-Folgore Falcian 3+

Haugesund-Airbus 3+

Ispratih revanse kvalifikacija za LE. Par favorita u fiksu i 3+.

Sistem za danas, Vaduz, P2+, 2P2+, Ferencvaros, 5+, 6+, Koper, 6+, 7+.

Probao za sicu i NG tiket, mada su mi kvote neobicno visoke, Haugesund NG, Cukaricki NG, Goteborg NG, 6.14 ukupno.

Kvote, 1.45, 1.56, 1.60, 1.63, 2.28, 1.65.

MLB

San Francisco-Oakland <8.5 (Hudson-Kazmir)

Boston-Chicago White Sox <9.5 (Lester-Quintana)

NY Mets-Atlanta H2(+1.5) (Colon-Harang)

LA Dodgers-San Diego 1 (Kershaw-Despaigne)

Hudson ove sezone, 7-5, 2.53 ERA. Kazmir do sada, 10-3, 2.53 ERA. Forma, Hudson(0-2, 3.20 ERA), Kazmir(1-1, 5.28 ERA). Serija do sada opravdala poverenje sa minusima. Vrhunski starteri veceras, jos jedan under u najavi.

Lester, 5-5, 4.93 ERA, protiv White Soxa. Ukupno, 9-7, 2.73 ERA. Quintana, 1-0, 0.00 ERA, protiv Bostona. Od starta sezone, 5-7, 3.20 ERA. Poslednja 3 nastupa, Lester(1-0, 0.76 ERA), Quintana(2-0, 0.42 ERA). Nezahvalan stadion za undere, no starteri su u odlicnoj formi, a napad Red Soxa nije preterano pouzdan.

Colon, 4-1, 1.70 ERA, protiv Atlante. Dosadasnji deo sezone, 8-7, 4.04 ERA. Harang, 5-5, 4.62 ERA, protiv Metsa. Za sada, 8-6, 3.67 ERA. Trend forme, Colon(1-2, 4.71 ERA), Harang(3-0, 3.00 ERA). Kilava Atlanta. Od nazovi boljih timova, imaju najgoru udaracku postavu. Nadam se da Harang moze odrzati mec u egalu.

Kershaw, 9-6, 2.47 ERA, protiv Padresa. Fenomenalna sezona, 10-2, 1.85 ERA. Despaigne pustio samo 1 run, na dva MLB starta, oba protiv San Francisca, 2-0, 0.92 ERA. Prvo sam hteo odigrati poene, ali je granica 5.5, a ne volim 6.5 da cackam bas, narocito ne sa nekom malom kvotom, uvek se moze desiti par gresaka za over. Kvota za Dodgerse je 1.35, te povezah u dabl. Mozda bih i singlirao, da gostujuci starter nije tako dobar(bar do sada).

Kvote, 1.76, 1.96.

Edited by Miljenko
Posted

Lopez @1.98

Ne kapiram bas na koju foru je Gimeno-Traver favorit. Jeste Lopez veteran i nije neki sljaker, ali ovaj Gimeno-Traver od kad znam za njega igra celendzere u Banja Luci sa Bozoljcem. :D

Posted

mocart je počeo da luduje sa promenom kvota, na sajtu jedno, na tiketu drugo, čak ni ne obaveste na šalteru da je promenjeno.

Posted

Lopez @1.98

Ne kapiram bas na koju foru je Gimeno-Traver favorit. Jeste Lopez veteran i nije neki sljaker, ali ovaj Gimeno-Traver od kad znam za njega igra celendzere u Banja Luci sa Bozoljcem. :D

Kod mene 2.05 na Feliciana brata  :huh: Covek je izmislio tenis za Travera, na svim mogucim podlogama... ne razumem.

Posted

Santa Coloma

Sliema

Veris

Folgore

ne daju gol @ 9.25, Gamebookers (Bwin)