Miljenko Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 Prijatno iznenadjenje juce. Fudbal 2/2, Sevilja u nadoknadi daje drugi gol, egzibicioni pao na Swansea 2+. NHL 2/2, fiks bez vecih problema. Dodgersi lagano dobili. Pretpostavio sam da ce i ovi moji da izgube, no nisam odigrao. NCAAF povuci-potegni, no i to prodje nekako.FudbalVolendam-FC Oss 2+Parndorf-Liefering 2+Hannover-Hertha 2+Malaga-Osasuna w1Los izbor meceva danas, te samo jedan oprezni tiket.NHLBuffalo-Ottawa 0-6Winnipeg-Los Angeles 0-6Carolina-Detroit 4+Columbus-Calgary 0-6Senatorsi i imaju ofanzivnog potencijala, dok Buffalo deluje bezopasno. Povredio im se Leino, pa napad izgleda jos slabije.Kingsi furaju svoj stil, sa fenomenalnim golmanom i cvrstom odbranom.Detroit odbranio gomilu SH situacija protiv Sabresa. Ne verujem da ce Carolina biti tako nespretna, ako joj se ukaze prilika.Bobrovsky je postao igrac po kome se prepoznaju Blue Jackets.Prospal je otisao, te je napad losiji nego prosle sezone. Calgary nepredvidljiv.MLBAtlanta-LA Dodgers h2(+1.5)Oakland-Detroit 2Minor za domace, Greinke za Dodgerse. Minor u ok formi. Greinke ima fenomenalnu seriju nastupa, u kojima nije primio vise od 2 poena. Nece biti lako Atlanti veceras, da poravna skor u seriji. Ocekujem egal mec, pa da probam hendikep, kada su vec domaci favoriti.Colon-Scherzer u Oaklandu. Starteri u odlicnoj formi. Obojica imaju ERA ispod 3. Colon do sada ne tako dobar u doigravanju. Scherzer glavni kandidat za picera sezone u AL. Link to comment
Zli Gli Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) http://www.dodaj.rs/f/1S/uP/53uicj/20131004153043.jpgGaske i San Migel odradili pos'o, ponistena dva losa dana. Gaskea sam odigrao i drugi set po 2.45 za 2 hiljade, pri rezultatu 1:1 i 0:15 na njegov servis bila ta poklon kvota. Imam i tiket od 6 parova gde sam isto imao San Migel i Gaskea, plus jos Serenu, Sislinga i Del Potra, i cekam jos samo Ritas protiv augodnog Ostendea za 9 600 na ulozenih 1 500. Jel tu samo pobednik ide u Evroligu ili oba finalista? Ako je ovo drugo, da branim bar malo... Edited October 4, 2013 by Zli Gli Link to comment
John Coltrane Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 hanover - herta XI meni, jurim Hanover vec nedeljama i najblizi su bili X kada su penalom u 90+ protiv Ausburga stigli do 2:1.Vec je usao Kajzer koji tradicionalno drnda Arminiju, 3:0 10tak min pred kraj, kvota bila 2.0 u Mozzartu. Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Znam da ovde ima dosta vas što pratite NFL. Iskreno, šta mislite o kvoti 4.70 na Detroit protiv Grin Beja?. Link to comment
Zli Gli Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Samo pobednik ide.Evo gledam prenos, poveli 9:2 pa Ostende imao seriju 22:3, neverovatno... ali stigli su na 41:43 na poluvremenu, valjda ce dobiti. Ne mogu da poverujem da ce ispusiti za EL na svom terenu od jednog Ostendea, i to na svom terenu. Link to comment
Miljenko Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 (edited) Znam da ovde ima dosta vas što pratite NFL. Iskreno, šta mislite o kvoti 4.70 na Detroit protiv Grin Beja?.Ja cu to odigrati w1 i vezati sa jos jednim parom isto fiks. Hendikep ne bih smeo.Granica za poene je velika, mada ipak ocekujem da bude probijena. Bitan mec za Green Bay, sa 1-3 bi bili u neprijatnoj situaciji.Ne videh nigde 2 preko 3.75. Edited October 4, 2013 by Miljenko Link to comment
Feindouno Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Nema ni na netu preko 3.95 Link to comment
Miljenko Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 Na fudbalskom promasih 2 para, pa nema razloga za nerviranje. Overi gde im mesto nije na NHL tiketima. To su valjda anomalije starta sezone. MLB pomalo neocekivano perfektan. Dodgersi pomalo srecno dosli u hendikepu.FudbalMainz-Hoffenheim 2+Monchengladbach-Dortmund 2+Wolfsburg-Braunschweig 2+Celtic-Motherwell 2+Dumbarton-Raith Rovers 2+Airdrie-Brechin 2+Peterborough Utd-Preston 3+Stevenage-Coventry 3+Leverkusen-Bayern 2+Inter-Roma 2+Levante-Real Madrid 2+Barcelona-Valladolid 1Man City-Everton w1Sunderland-Man Utd w2Partizan-Javor 1U. De Chile-O` Higgins 2+A. Italiano-U. Espanola 2+Odabrah NHL, samo jos da vidim kvote. Napravio sam i uzi izbor NCAAF meceva, no ima ih dosta. Cetiri potencijalna fiks dabla i 5 overa... Link to comment
Zli Gli Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 (edited) Sta mislite, jel moze Gaske da izgura 19.5 vise sa Novakom? H2H statistika bas i ne ide u prilog tome ali kontam da je sad u formi i moze izvuci bar casnih 4:6 4:6 ili 5:7 i 2:6... Imam neki tiket od sinoc, Raonic i Delpo i Jelena koja ce tesko okrenuti Kvitovu iako ima 3:0 u drugom setu, pa mislim da cu igrati dubl to i dvojku na Rain or Shine, moju bracu Filipince. Gube 2:0 u seriji od Petrona a u oba meca su imali svoje sanse, nije realno da sampion iz proslog takmicenja bude pociscen s nulom. Jebeno je jer im ne igraju dva mozda i najbolja igraca, Filipinac plej i Amerikanac centar, ali i takvi su bili u oba meca do samog kraja pa ce ih mozda i okenjati da makar produze seriju.Kvote su 1.92 i 2.20, vise nego zadovoljavajuce.O jebote, tek sad vidim da Jelena vodi 5:0 u drugom setu, mozda ipak ima sanse da pobedi Edited October 5, 2013 by Zli Gli Link to comment
Jean-Luc Picard Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Ne videh nigde 2 preko 3.75. Nema ni na netu preko 3.95Mozzart ga plaća 4.70. Link to comment
zoki Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Stvarno je 4.7 tamo, prosto neverovatno koliko se razlikuju od ostalih... Link to comment
Cooltywattor Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 T1:Široki(+7,5) - Zvezda / 2 / 1,85Krka - Budućnost / 2 / 1,80K.Sovjetov - Lok.Moskva / 2 / 1,55Kajzeri - Gacijantep / 1 / 2,15M'gladbah - BVB / 2 / 1,7018,87T2:QPR - Barnsli / 1 / 1,40Eskisehir - BJK / 2 / 2,15Rajo - Sosijedad / 2 / 2,40Sanderlend - Man.U / 2 / 1,5511,20T3:Nant - Evian / 1 / 1,85Levante - Real / H2 / 1,77Inter - Roma / 2 / 2,759,00 Link to comment
Recommended Posts