Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fudbal 0/2. NHL 2/3 (2.28 i 2.59 dobitne kvote). NBA 0/1. Prosao je siri hokejaski tiket (4+ kvota, 7 parova, sve 5+). Smehotresni rezultati na fudbalu. U stvari, bilo bi smesno da nije stetno za budzet. Od 4 odigrana meca na 3+, dosao je samo jedan, uz nijedan bonus naravno. NHL je bio relativno blizu kombo tiketa, no Florida volsebno daje jedan jedini gol protiv Arizone. Na fiks tiketu promasih 2 para (Calgary i Florida). NBA bez sanse; moracu ipak samo sire tikete koliko vidim, posto su rezultati previse random. Ne bas sjajan ucinak.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Man City-Sevilla tim1 2+

Juventus-PSG tim2 1+

Milan-Salzburg tim1 1+

Chelsea-Dinamo Zagreb tim1 1+

Real Madrid-Celtic tim1 2+

Shakhtar-Leipzig tim2 1+

Maccabi Haifa-Benfica tim2 1+

Copenhagen-Dortmund tim2 1+

Kvote 1.88 i 2.01.

Iznerviran rezultatima od sinoc, odigrah totalno konzervativno, samo timske golove.

Prateci tiket, Real Madrid P1+, Leipzig P1+, PSG P2+, Benfica P2+, Dortmund P1+, Man City P2+, Chelsea P2+, Milan P1+. Kvota 124.02.

NHL

Toronto-Philadelphia 6+

Buffalo-Pittsburgh 6+

Kvota 2.33.

Samo 2 utakmice su na programu danas, srecom prilicno zanimljive za igru i gledanje.

NBA tiketi, timski poeni Portland >113.5, Dallas >110.5, Toronto >114.5, LA Clippers >111.5, Milwaukee >116.5, Chicago >115.5, Boston >108.5, Philadelphia >111.5 i Philadelphia >212.5, Atlanta >222.5, Chicago >221.5, Toronto >218.5, Dallas >213.5, Portland >221.5. Kvote 55.40 i 10.57.

Posted

Pokojni City mi zeznuo fin tiket; 100+ kvota, prime gol i ne dodje P2+. Dzabe trose onoliki novac; prvo one 2 utakmice 0-0, a sada ne mogu da rese nikad goru Sevillu. Cak je i mec u Torinu dosao P2+.:isuse:

Posted

Tja, prodje kombo tiket (ukupna kvota malo ispod 4), no ne mogu reci da sam odusevljen, nakon pada onog sireg tiketa. Glupi celavac i bespotrebno taktiziranje, kada imaju prelak raspored do pauze.

Posted

Fudbal 2/2 (1.88 i 2.01 dobitne kvote), a prosao je konacno i kombo tiket (3+ kvota), uz povracaj na onom nesretnom tiketu sa 120+ kvotom. NHL 1/1 (2.33 kvota). CL se uklopila sa ovom ziheraskom varijantom, mada bih i sa sirom igrom verovatno prosao (skoro sve je doslo 3+). Steta za siri tiket, no zaboravih juce na ili igru (2+ I ili 2+ II, odnosno 3+ I ili 3+ II); mozda bi kvota bila manja, no jedan prolaz bih sigurno imao. NHL je isao traljavo do zavrsne trecine, a onda bum, lagan izlaz. NBA je dobro sto krenuh sa sirom igrom, gomila undera juce. Na hokeju znam zmurecki ko ima kakav stil igre (isto vazi i za MLB, u odnosu na kvalitet picera/udaraca), dok je kod kosarke to skoro nemoguce proceniti. Odlican dan, sa jos malo dupliranjem uloga, no i dalje me nervira pad sireg tiketa.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Basaksehir-Hearts tim1 2+

Cluj-Ballkani tim1 1+

Djurgardens-Shamrock Rovers tim1 1+

Arsenal-Zurich tim1 2+

Feyenoord-Lazio gg ili 3+

Rennes-AEK Larnaca tim1 2+

Trabzon-Ferencvaros tim1 1+

Bodo/Glimt-PSV gg ili 3+

Betis-Helsinki tim1 1+

Braga-Malmo tim1 1+

Roma-Ludogorets tim1 2+

Kvote 1.90, 1.87 i 2.17.

U neku ruku pilicarska varijanta i danas; bez sireg 5+, 6+ ili 7+ tiketa. Pretezno timski golovi, uz dve ili kombinacije.

Jedan od pratecih tiketa, sve P1+, Monaco, Trabzon, Feyenoord, Arsenal, PSV, Rennes, Braga, Betis, Roma, Fiorentina, Basaksehir, Djurgardens, Gent, Cluj. Kvota 43.80.

NHL

Tampa-Carolina 5+ (OT&SO)

Ottawa-Vegas 6+

Detroit-Washington 5+ (OT&SO)

Winnipeg-Montreal 5+ (OT&SO)

Minnesota-Seattle 6+

Chicago-LA Kings 5+ (OT&SO)

Edmonton-New Jersey 7+ (OT&SO)

San Jose-Florida 6+

Kvote 2.23, 2.14 i 2.54.

I u NHL delu, relativno oprezna varijanta, sa 4 para na 5+. Napadi pojedinih ekipa su jos slabasni, posebno u 5 na 5 situacijama.

Siri NHL tiket, sve pob (OT&SO), Vegas, Tampa, Washington, NY Rangers, Winnipeg, Seattle, St. Louis, Edmonton, Nashville, Dallas, Florida. Kvota 675.08.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Ingolstadt, Valerenga, Ringerike, Yekaterinburg, Oskarshamn, Vaxjo, Rogle, Ajoie. Kvota 8.32.

Posted

Kakve kilave utakmice danas. Nikako mi nije jasno kako Lazio nije mogao bar do jednog gola (mada se sudija izgleda nije proslavio).

Posted

Fudbal 1/3 (2.17 dobitna kvota). NHL 1/3 (2.54 kvota). Juce je malo falilo da nijedan glavni tiket ne prodje. Na fudbalu PSV prolazi bukvalno u poslednjem minutu, dok se San Jose raspucao u trecoj trecini protiv Floride, kada je o NHL delu rec. EL i ECL donosi dosta losih rezultata, pa nije bilo sanse za neki siri tiket. PL timovi igraju prilicno kilavo u Evropi; Arsenal ponovo jedan slabasan gol. NHL takodje moze i mora bolje; mozda bih imao jos jedan izlaz, da sam sve igrao na 6+ i 7+. Kilav dan, mada je moglo biti dosta losije/bolje od ovoga.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Bayern II-Eichstatt 3+

Genk-Charleroi 3+

Monchengladbach-Stuttgart gg ili 3+

Aarau-Yverdon gg ili 3+

Den Haag-Venlo gg ili 3+

Dordrecht-Ajax II gg ili 3+

Aston Villa U21-Norwich U21 gg ili 3+

Crystal Palace U21-Leicester U21 gg ili 3+

Kvote 1.98, 2.31 i 1.80.

Svedoh igru samo na dva 3+ meca, uz gomilu ili igara.

Prateci tiket, sve gg ili 3+, Hannover, Meppen, Thun, Udinese, NEC, Willem II, Zwolle. Kvota 12.09.

NHL

Colorado-Columbus 7+ (OT&SO)

Carolina-Buffalo 6+

Kvota 2.67.

Samo 2 utakmice danas, te nije bilo mnogo razmisljanja sta odigrati. Colorado i Columbus igraju u Tampereu.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Olimpija, Asiago, Odense, Esbjerg, Dusseldorf, RB Munich, Frankfurt, Eisbaren, Zvolen, Nitra, Slovan Bratislava. Kvota 14.18.

NBA tiketi, Milwaukee >220.5, Phoenix >214.5, Golden State >224.5, Memphis >224.5, Boston >216.5, Philadelphia >215.5, Brooklyn >220.5 i Brooklyn tim >110.5, Philadelphia tim >110.5, Boston tim >113.5, LA Clippers tim >110.5, Memphis tim>119.5, Golden State tim >112.5, Phoenix tim >113.5, Milwaukee tim >112.5. Kvote 16.08 i 52.44.

Posted

Fudbal 1/3 (2.31 kvota prolazi), Genk je dosao 5+ (3+ kvota). NHL 1/1 (2.67 kvota). Fudbal ne bas sjajno; prolazi tiket sa najvecom kvotom, no Bayern II je skroz sokantan pad, 1-1 na poluvremenu i nista do kraja. Liga rezervi kod Engleza jeste wild card, pa mozda i nije za jace tikete. NHL lagano, mogao sam provuci bilo sta i na drugom mecu (6+, 7+, Carolina tim >3.5), mada ni ova kvota nije mala. Korektan dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Atalanta-Napoli gg ili 3+

Milan-Spezia 1 ili 3+

Hoffenheim-Leipzig gg ili 3+

Porto-Pacos Ferreira tim1 2+

Hertha-Bayern tim2 2+

Dortmund-Bochum tim1 2+

Man City-Fulham 3+

Kvote 2.07 i 2.63.

Dve skromne kombinacije na fudbalu, naplasise me kilavim mecevima, tokom prethodnih nedelja, pa probah pretezno timske golove i ili igre.

Prateci tiket, sve P1+, Burton, Lincoln, MK Dons, Charlton, Doncaster, Cheltenham, Fleetwood, Sutton, Wimbledon, Wycombe, Stockport, Crawley, Plymouth, Bristol Rovers, Barnet, Peterborough, Dag&Red. Kvota 179.94.

NHL

Columbus-Colorado 7+ (OT&SO)

Edmonton-Dallas 7+ (OT&SO)

Winnipeg-Chicago 5+ (OT&SO)

Toronto-Boston 6+

Ottawa-Philadelphia 6+

Tampa-Buffalo 7+

Pittsburgh-Seattle 7+

Vancouver-Nashville 6+

Montreal-Vegas 6+

Calgary-New Jersey 7+ (OT&SO)

LA Kings-Florida 6+

Kvote 2.95, 2.49, 3.25, 2.38 i 2.66.

Standardno siroka NHL ponuda subotom, te povezah dosta toga.

Siri NHL tiket, sve pob (OT&SO), NY Islanders, Colorado, Winnipeg, Edmonton, Washington, Vegas, Tampa, Pittsburgh, Boston, Nashville, New Jersey, Florida. Kvota 398.71.

NBA tiket, Brooklyn >214.5, Boston >215.5, New Orleans >225.5, Milwaukee tim1 >114.5, Minnesota tim1 >118.5, Denver tim1 >121.5, Phoenix tim1 >111.5. Kvota 14.64.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Innsbruck, Odense, Stavanger, Storhamar, Ajoie, Zug, SKA St. Petersburg, Brynas, Malmo, Farjestads, Oskarshamn. Kvota 15.97.

Posted

City ne moze kod kuce u 3+, sada sam valjda sve video.:isuse:

Posted

Usled očajne ponude probah favorita i GG . jbg popustile odbrane, puno rotacije, kišurina diljem zapadne Evrope, premori...Onda dodah i Lans, pre svega zato što je Anže plač majke božije, kad i tu dodje 2&GG.

image.png.6931e1b2a93b211bae7e270d86104d9b.png

Posted

Sinoć sam čekao izmene u AC Milan, da uđu Žiru i Perišić, i da na Milan daje iznad 1.5 gol kvota pređe 2. Par uplata, lepo se vratilo, konačno nešto logično i kako treba

Generalno ok nedelja, od LŠ, četvrtka i juče

Posted (edited)

Fudbal 2/2 (2.07 i 2.63 dobitne kvote), prosao je konacno i kombo tiket (5+ kvota). NHL 2/5 (2.38 i 2.66 kvote). Fudbal se konacno uklopio, mada i to jedva. City i Milan kilavo udjose; valjda dva najsigurnija para za golove i fiks juce (tu ja ocekujem da se sve resi do 60. minuta max; City 3+, odnosno da Milan povede sa bar 2-0). NHL je mogao bolje (tu pre svega mislim na Columbus i Pittsburgh), mada je i ovo dovoljno za bilans oko nule. Dobro je sto NBA igram sitno, posto je poene nemoguce proceniti. Ok dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Bodo/Glimt-Viking 3+

Molde-Sandefjord 3+

Jerv-Rosenborg 3+

Ajax-PSV 3+

Volendam-Feyenoord 3+

RKC-AZ gg ili 3+

Servette-Young Boys gg ili 3+

Chelsea-Arsenal gg ili 3+

Roma-Lazio gg ili 3+

Juventus-Inter tim2 1+

Estoril-Benfica 2 ili 3+

Basel-Sion gg ili 3+

Tottenham-Liverpool gg ili 3+

Lorient-PSG tim2 2+

Kvote 1.63, 1.98, 2.40, 3.17 i 2.87.

Prilicno zanimljiva ponuda danas, te probah dosta toga. Ima tu i puno derbija, sto moze biti problematicno, ali su i kvote vece.

Jedan od pratecih tiketa, Twemte 1 ili 3+, Monaco tim2 1+, Nice tim1 1+, Lyon gg ili 3+, West Ham tim1 1+, Man Utd tim2 1+, Braga tim1 1+, Sarpsborg gg ili 3+, Hamburger 1 ili 3+, A. Madrid tim1 1+, Real Sociedad tim1 1+, Villarreal tim1 1+, Tirol gg ili 3+, Sturm tim2 1+, LASK gg ili 3+, Club Brugge tim2 1+, Copenhagen 1 ili 3+, Trabzon tim1 1+, Rangers tim2 1+, Kalmar 1 ili 3+, Hacken gg ili 3+, Djurgardens 1 ili 3+. Kvota 64.73.

NHL

Carolina-Toronto 6+

NY Rangers-Detroit 5+ (OT&SO)

Anaheim-Florida 5+ (OT&SO)

Kvota 2.06.

Neugodna ponuda, pa zato i odigrah oprezno.

Siri NHL tiket, Toronto tim2 >2.5, NY Rangers tim1 >3.5, Florida tim2 >3.5. Kvota 5.38.

NFL

NY Jets-Buffalo pob 2

Detroit-Green Bay >45.5

Tampa-LA Rams > 38.5

Kansas-Tennessee >42.5

Kvote 1.82 i 2.48.

Probah i dva NFL tiketa ozbiljnije danas, posto sam u proslom terminu propustio dobru priliku.

Siri NFL tiket, Miami pob 2, New England P<25.5, Minnesota >39.5, Atlanta >45.5, Cincinnati pob1, Jacksonville P<29.5, Arizona P<29.5. Kvota 10.26.

NBA tiket, Memphis 218.5, Toronto >212.5, LA Lakers H1(+11.5), LA Clippers H1(+3.5). Kvota 3.73.

Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Asiago, Olimpija, Eisbaren, Iselohn, Frankfurt, Presov, Poprad, Nove Zamky, Slovan Bratislava, Nitra. Kvota 10.24.

Chelsea i protiv Arsenala igra mec bez golova.:isuse: Toliko skup tim, a tako ofanzivno limitiran.

Edited by Miljenko
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Misliš Rebić. 

Da, permutovao sam

Glupa bukvetina Itten koji dobija crveni karton, tu golova sad neće biti

Posted

Danas ce biti uobicajena propast na fudbalu. Chelsea-Arsenal ni gg, ni 3+; Young Boys dobija crveni rano, taman da nema golova. Ja bih menjao to pravilo oko iskljucenja. Neko vremensko ogranicenje ili sta vec, prevelika je prednost ovako, a cesto zavisi od hira sudije.

Posted

Kakav niz metiljavih rezultata danas.:isuse: Oba Svajcarca 0-0, Feyenoord samo 2 gola, Chelsea-Arsenal jedan jedini.