Cash Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 4 minutes ago, Miljenko said: Imaju vec resenu grupu, ne vidim cemu taktiziranje. Nisam ocekivao bas da su ovi na terenu toliki dunsteri. Jos 1 Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Jedva. Sve neki ziherasi selektori. Ista stvar I kod Francuza. Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Videcemo sta ce biti u vecernjem terminu, ne bih nista govorio unapred. Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Tako se to radi, 2-0 u prvih 20 minuta, a ne ko neki sa Ostrva. Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Pretpostavio sam da ce neko da zakaze. Rumuni iz skoro 30 suteva, samo 2 gola. Ja sam mislio da oni imaju talentovan, mlad tim. Nemci donese jedan bonus i to je to. Neka se vracaju klubovi sto pre. Link to comment
Miljenko Posted September 6, 2021 Author Share Posted September 6, 2021 (edited) 2/4 (fudbal 1/2, hokej 1/2), Nemacka je dosla 6+ (4+ kvota), Urugvaj 5+ (3+ kvota). Reprezentacije kao reprezentacije, moram biti zadovoljan i sa jednim tiketom, uz dva manja bonusa. Stoji da nervira pad na Rumunima, nakon tesnog prolaza na Englezima, posebno jer su golovi pali u prvih 20 minuta. Tako nesto se retko desava u klupskom fudbalu. Steta sto Urugvaj nije munuo jos jedan, lepa je 7+ kvota bila (22+). Na hokeju takodje polovican ucinak, mada je prosla veca kvota. Ponovo je zakazao fiks tiket i AK Bars. Recimo da se ovo moze podvesti pod korektan dan. Minimalni ulozi (polovina istih i dalje). Hokej Avangard-Amur pob1 (OT&SO) Sochi-CSKA Moscow pob2 (OT&SO) Spartak Moscow-Vityaz 5+ (OT&SO) SKA St. Petersburg-Vladivostok 5+ (OT&SO) Kvote 1.43 i 2.08. Dugo sam razmisljao da li sve probati na 5+, no kod Rusa efikasnost nije sjajna, a ovi jaci timovi, pre ili kasnije moraju uci u seriju pobeda. MLB Milwaukee-Philadelphia 5I <5.5 (Woodruff-Wheeler) St. Louis-LA Dodgers 5I H2(+0.5) (Mikolas-Scherzer) NY Yankees-Toronto 5I >4.5 (Taillon-Ryu) Baltimore-Kansas 5I >4.5 (Lowther-Bubic) LA Angels-Texas 5I >3.5 (Barria-Alexy) Boston-Tampa 5I H1(+0.5) (Sale-Yarbrough) Chicago Cubs-Cincinnati 5I H2(+0.5) (Steele-Gray) Colorado-San Francisco 5I H2(+0.5) (Freeland-Gausman) Kvote 1.88, 3.39 i 3.24. Scherzer startuje za Dodgerse i to je nesto sto se mora probati. Obicno na njega igram fiks ili under, u ovom slucaju fiks za startnih 5 ininga; Scherzer, 12-4, 2.40 ERA, 0.86 WHIP. Duel Brewersa i Philliesa, donosi sudar top startera, Woodruff, 9-7, 2.35 ERA, 0.94 WHIP; Wheeler, 11-9, 3.01 ERA, 1.02 WHIP. Tu je i par overa, gde nastupaju ekipe sa vrhunskim udaracima. Sale startuje za Boston, 3-0, 2.53 ERA, 1.13 WHIP, do sada. Gray je u odlicnoj formi, 3-0, 1.00 ERA, 0.56 WHIP, plus su Redsi tik ispod wild card crte. Gausman i dalje odrzava visok nivo forme, 12-5, 2.52 ERA, 1.01 WHIP, u tekucoj godini. Edited September 6, 2021 by Miljenko Link to comment
189- Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 fransuska u21 ne moze da resi farska ostrva u21 Link to comment
Miljenko Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 3/5 (hokej 2/2, MLB 1/3). KHL se uklopio nekako. Golovi lagano, no fiks jedva prolazi (Avangard u OT). Svih 6 meceva je doslo 5+ u siroj varijanti, tja. MLB se tesko uklapa. Kada odigram sire, slabo sta udje; ako probam duzi tiket, promasim jedan par. Juce je prosla skroz zicer kombinacija. Korektan dan. Minimalni ulozi (polovina istih). Fudbal Norway-Gibraltar 4+ Netherlands-Turkey 2+ Russia-Malta 2+ Denmark-Israel 2+ France-Finland 2+ Croatia-Slovenia w1 Azerbaijan-Portugal 2+ Kvote 1.70 i 2.32. Vreme je za jedan koristan fudbalski termin. Danas posebno, posto je kod drugih sportova nezgodna ponuda. Hokejaski tiket, sve 5+ (OT&SO), Biel, Zug, Salavat, Nizhny Novgorod, Lokomotiv Yaroslavl. Kvota 4.40. MLB tiket, Cleveland 5I H1(+0.5), NY Yankees 5I H1(+0.5), Atlanta 5I H1(-0.5), San Francisco 5I H2(-0.5). Kvota 5.68. Link to comment
Miljenko Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Na kraju ce Rusi dobiti Maltu sa 1-0. Kako li su oni prvi (trenutno), u ovoj grupi, nije mi jasno. Na Norvezane mi nisu dali da odigram nista preko 5+ (mozda i ne dodje, mada ce ih verovatno natrpati na kraju). Cak su i Francuzi dali 2. Link to comment
Cash Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Kako su me lepo sjebali nasi i bosanci. Odavno se ovako nisam iznervirao. Link to comment
Miljenko Posted September 8, 2021 Author Share Posted September 8, 2021 2/2 (fudbal 2/2), prosao je kombo tiket (3+ kvota). Osim Rusa, na fudbalu je sve doslo prilicno lako. Dobro je te ne odigrah hokej jace, a isto se moze reci i za MLB, gde je bilo par rezultata za sigurne padove. Fin dan. Minimalni ulozi (polovina istih). Fudbal Belarus-Belgium 3+ Italy-Lithuania 2+ Kosovo-Spain 2+ Iceland-Germany 2+ Poland-England w2 Kvote 1.62 i 1.66. Belgijanci igraju dominantno iz meca u mec, zato i 3+; ostalo su ziheraske stvari. Hokej Herlev-Frederikshavn 5+ (OT&SO) SKA St. Petersburg-Yekazerinburg 5+ (OT&SO) Kvota 1.81. Metodom eliminacije, ostase dva odigrana para. Danci su uobicajena igra, dok je St. Petersburg efikasan kod kuce. Prateci tiket, CSKA Moscow pob2 (OT&SO), Dynamo Moscow 5+ (OT&SO), Lugano 5+ (OT&SO). Kvota 3.42. MLB tiket, Houston 5I H1(+0.5), San Francisco 5I H2(+0.5), Baltimore >8.5, Atlanta 5I H1(-0.5), Milwaukee 5I <5.5, NY Yankees 5I >4.5. Kvota 12.79. Link to comment
Cash Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Zar nije rizik igrati England w2. Link to comment
Miljenko Posted September 8, 2021 Author Share Posted September 8, 2021 (edited) Zasto? Ja na fiksu trazim samo ono sto mi je u opsegu vinera. Danas ce valjda izvesti najbolju postavu, nakon onog kombinovanja na proslom mecu. Njih mi je tesko odigrati I na 2+. Edited September 8, 2021 by Miljenko Link to comment
Recommended Posts