Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ja bi se sramio na tvom mestu

GElPCYH.png

:lolol:

• +1 1
Posted

1/4 (fudbal 0/1, hokej 1/3). Inter i Atalanta odigrase uzasan mec, malo sansi i samo jedan gol. Dobar primer zasto sve manje gledam fudbal. Nemacka 2 je ponovo prosla rutinski, no tu je NHL da donese slabe rezulate. Sinoc nije bilo ni golova, a ni logicnog fiksa. Verovatno najlosija NHL sezona u poslednjih 6-7 godina. Ima PP situacija, no strelci nisu raspolozeni. Fiks ko fiks; St. Louis je odigrao egal mec, no izgubise u produzetku.

Minimalni ulozi.

Hokej

Esbjerg-Odense 5+ (OT&SO)

Herning-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Rodovre-Aalborg 5+ (OT&SO)

Pittsburgh-NY Rangers 5+ (OT&SO)

Toronto-Winnipeg 5+ (OT&SO)

Detroit-Tampa pob2

Philadelphia-Buffalo pob1

Kvote 1.64, 1.51, 1.28 i 1.40.

Danci igraju zavrsno kolo regularnog dela sezone. Tu je i NHL i 2 zihera u fiksu, te prilicno verovatna over kombinacija.

Prateci tiket, Karpat pob1, Kalpa pob1, TPS pob1, Lukko pob2, CSKA Moscow pob2, AK Bars pob2. Kvota 5.57.

Fudbalski tiket, sve 2+, Dortmund, Juventus, Peterborough, Crewe, Wigan, Portsmouth, Barnet, Sutton, Notts County, Wealdstone. Kvota 11.00.

Posted

1+I&2+II došle lagano.

Posted

Ja nisam smeo ni 2+ ceo mec odigrati ozbiljnije.:D Cim vidim da igraju Sevilla i Porto, meni je to no-no za golove.

• Haha 1
Posted

Dobro je da je NHL nekako prosao, pa i nemam razloga za nerviranje. Ovo ogranicavanje na 4 tiketa max je definitivno dobra stvar.

Posted

Zasto je Ren favorit protiv Marselja?:huh: Imaju 4 vezana poraza i 7 utakmica bez pobede. Stoji da i domacin nije u nekoj formi (takodje jedna pobeda, deset utakmica unazad), no to nije razlog da dvojka bude manja u odnosu na 1.

Posted

Na netu je prosecna kvota 2.90 za 1 i 2.70 za 2, pa rekoh da pitam. Ne vidim neki uzasno dug spisak povredjenih igraca.

Posted (edited)

4/4 (hokej 4/4), prosao je kombo tiket (4+ kvota). Danci ispostovase i u zavrsnom terminu. NHL prolazi uz dosta srece. Overi lagano, no fiks se dugo nalazio u kontri. Philadelphia poravnava PP golom, na oko 6 minuta pre kraja i dobija nakon penala; Tampa je usla sa 2-3 zaostatkom u zavrsni period i resila mec u produzetku.. Siri NHL tiket, 20+ kvota (6 parova), je pao na Columbus-Florida paru, gde domacin ipak nije mogao do iznenadjenja. Fin dan.

Standardni ulozi (da probamo nakon duzeg vremena).

Fudbal

PSG-Barcelona 3+

A. Madrid-A. Bilbao w1

Man City-Southampton 2+

Kvote 1.43 i 1.57.

PSG i Barsu sam ispratio i na prvoj tekmi, te ih odigrah i danas. A. Madrid ne sme sebi dozvoliti previse kikseva, posebno ne kada su domacini. PL je nemoguca za proceniti, no valjda City moze bar do 2+.

Prateci tiket, Marseille w1, Midtjylland 2+, U. Catolica (Ecuador) w1, Gremio 2+. Kvota 3.50.

Hokej

Edmonton-Ottawa 5+ (OT&SO)

Colorado-Arizona 5+ (OT&SO)

SKA St. Petersburg-Dinamo Minsk pob1

Dynamo Moscow-Severstal Cherepovets pob1

Kvote 1.60 i 1.54.

Ocekuje se da Colorado ponovo ima MacKinnona u postavi (Makar je i dalje out), pa ne kapiram ovoliku kvotu na golovima. Edmonton uobicajeno, mada im je ofanzivni deo dosta nestabilan. KHL playoff, obe serije su trenutno 3-1 za domace timove.

Siri NHL tiket, Vegas pob2, Edmonton pob1, Colorado pob1, Los Angeles pob2, Montreal pob2. Kvota 10.21.

NBA tiket, Dallas >215.5, Washington >230.5. Kvota 2.18.

Edited by Miljenko
Posted

Čekam na dva tiketa Liverpoola, za vikend su me ojadili i oterali u kredit.

Imam opciju i cash out al nešto se sve nadam da su u fazonu da iskidaju LS kad je već otpala PL.

Mišljenja? :D

Posted (edited)

Ako se uzme u obzir kako igraju, cini mi se da je cash out dobra opcija.:D

Od ovih top timova, oni su u najgoroj formi.

Sinoc za sicu naredjam 6 meceva MLB predsezone i pogledam danas proslo, 25+ kvota (na sajtu Mozzarta, ostalo od nekog bonusa, taman necu ni dirati da imam za te egzibicione tikete po potrebi).

Edited by Miljenko
  • +1 1
Posted

Ubosti 6 mečeva predsezone MLB je za 100kvotu, svaka čast!

Greedy sam sacekacu da počne tekma pa ću da se lomim...

Posted

Ja bih na tvom mestu uzeo pare , može tu biti svašta, Lajpcig je ozbiljan tim a za Liverpul vidiš i sam kako im ide