Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Bravo @renne, nisam ni sumnjao da si opalio zesce na United. :D

Bravo i za ostale izlaznike! :)

Posted (edited)

Kladionice kao da su znale da cemo odigrati ovako lose, pa su dale solidne kvote za golove. 

Nadam se ipak da dva gola mogu pasti nekako (Zvezda-Cukaricki).

Edited by Miljenko
Posted

Posle 100 god odigram tiket

I prodje, 3 meca 160 kvota :blink:

City- utd   2-2 (9.50)

Fiore-parma X (3.25)

Kajzeri 2 (5.20)

• +1 4
Posted

Mene ubio Rapid. Kao da mi nije bilo dovoljno padanja AUT nedeljom popodne :isuse:

Mada je i ponuda danas bila slabija.

Čekao bih Totte...

image.png.d75f0d45fa6c51faaebc1fd9cc07891f.png

Posted
2 hours ago, Miljenko said:

Bezveze preskocih Islanderse, ocas posla 2-0. Cini se da ce dobiti i sesti ovosezonski duel protiv Sabresa. 

Ja igrao i vezao ga sa zenskim rukometom. Igrao keca na buducnost. Odma sam na Instagramu dao lajk Andrei Lekic. :D

Posted
32 minutes ago, Cash said:

Ja igrao i vezao ga sa zenskim rukometom. Igrao keca na buducnost. Odma sam na Instagramu dao lajk Andrei Lekic. :D

Ja stavih sitno Islanderse, Boston, Dallas, Calgary, sve pobednik meca. Uz ova 3 para koja cekam 5+. Kod pobednika meca me jedino nervira 3 na 3 produzetak u NHL ligi, na stranu penali, njih svuda ima.

Posted
1 hour ago, renne said:

Snimak ekrana 2021-03-07 224911.png

Ja isto odigrao samo bez Belgijanaca.

Posted
9 hours ago, Miljenko said:

Povratio si se danas.:D

sad par dana kuliram, teško da može da se ponovi uskoro ovakav dan

Posted (edited)

3/4 (fudbal 1/1, hokej 2/3). Fudbal prolazi tesno; Zvezda se dugo mucilo i jedva ulazi u 2+. Hokej takodje nesigurno, nakon par lakih prolaza. Danci bez problema, no Slovaci udjose jedva na 1.10 kvoti. NHL overi su mi ponovo dosli glave. Jedna kombinacija prolazi, dok na Philadelphia-Washington 15+ minuta nisu mogli do petog gola (1-3 rezultat), a bonus je sto je Washington imao EN priliku oko 4 minuta. Jos jednom se pokazalo da tesko ulaze 3 vezana kombo mtiketa, ma koliko verovatne stvari bile. Odlican vikend u celini.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Inter-Atalanta 3+

Kvota 1.66.

Jedna utakmica je dovoljna, i dalje se drzim toga. Posebno ako je kvota preko 1.5. Derbi mec, koji ce nadam se doneti lepu igru i golove.

Prateci tiket, Chievo w1, Chelsea w1, West Ham 2+, WBA U23 3+, Man City U23 3+, Hamburger 2+, Ajax II 3+, AEK w1, Benfica w2. Kvota 7.30.

Hokej

Freiburg-Bad Nauheim 5+ (OT&SO)

Kassel-Bietigheim 5+ (OT&SO)

Edmonton-Ottawa 5+ (OT&SO)

Vancouver-Montreal 5+ (OT&SO)

San Jose-St. Louis pob2

Kvote 1.35, 1.43 i 1.57.

Nemacka 2 je donela neverovatan broj prolaza ove sezone, te ih ispratih i danas u opreznijoj varijanti (samo 2 para). NHL tezak za procenu. Edmonton i Montreal lice na lagane pluseve, dok St. Louis i oslabljen igra odlicno.

Siri hokejaski tiket, Kaufbeuren 5+ (OT&SO), Crimmitschau 5+ (OT&SO), Heilbronner 5+ (OT&SO), Munchen 5+ (OT&SO), Straubing 5+ (OT&SO), Dynamo Moscow pob2, SKA St. Petersburg pob2. Kvota 5.69.

Edited by Miljenko
Posted

rekoh neću, ali nisam mog'o dodolim

Snimak ekrana 2021-03-09 074717.png

• +1 3
Posted
56 minutes ago, renne said:

rekoh neću, ali nisam mog'o dodolim

Snimak ekrana 2021-03-09 074717.png

Stvarno si očajan karakter :laugh: