Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Čisto da ne bude da je sve cveće i ljubičice i da tresem pare na kladži ko blesav:

7ILZUzG.png

od ovih 13 preostalih tiketa, 11 je bazirano na tome da Vila i Wulfsi ne odigraju 0:0 :lolol:

Dobici od 3 - 7k

Posted

Zasto je ovolika kvota na Zvezdu za 3+ sutra?:huh: Da je Partizan protivnik, ok. Cukaricki nam je stara musterija, posebno kada igramo kod kuce.

Posted

4/4 (fudbal 1/1, hokej 3/3), Bayern je dosao 6+, a prosli su kombo, te prateci fudbalski i hokejaski tiketi (4+, 12+ i 4+ kvote). Jednostavnost je na fudbalu donela lagani prolaz, uz manji bonus. Prijatno iznenadjenje je izlaz u fiksu na Englezima, uz samo jednu kvotu 1. Hokej uglavnom bez problema. Islandersi su gubili nakon prve trecine, no onda je usledilo zatrpavanje. Pittsburgh i Montreal ocekivano laki plusevi. Nemacka 2 kao i obicno. Cak je prosao i siri tiket cisto sa fiksevima, nakon dva kasna izjednacenja. Ovo se vec moze podvesti pod idealan dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Salzburg-St. Polten 3+

Zvezda-Cukaricki 2+

Kvota 1.41.

Po ugledu na celu prethodnu nedelju odigrah samo ono sto mi je delovalo skroz sigurno.

Prateci tiket, Ajax 2+, Roma 3+, Milan 2+, Napoli 2+, Dynamo Kiev 2+, Olympiakos 2+, PSV 2+, Club Brugge 3+, AZ gg, St. Gallen gg, Austria Wien 2+. Kvota 17.46.

Hokej

Philadelphia-Washington 5+ (OT&SO)

Pittsburgh-NY Rangers 5+ (OT&SO)

Chicago-Tampa 5+ (OT&SO)

Calgary-Ottawa 5+ (OT&SO)

Frederikshavn-Esbjerg 5+ (OT&SO)

Liptovsky Mikulas-Slovan Bratislava 5+ (OT&SO)

Kvote 1.44, 1.53 i 1.29.

Evropski deo mi je bio tezak za odluciti se i na kraju izbegoh bunaranje i probah samo dva para, makar i sa manjom kvotom.

NHL je bio planiran unapred. Islandersi su 5 puta u nizu dobili Buffalo, pa je bolje da ih jednom izbegnem. Slicno vazi i za Calgary. Kombinacije sa golovima su prilicno jasne.

Siri hokejaski tiket, Aalborg pob1, AK Bars pob2, Nitra 5+ (OT&SO), Poprad pob1, Eisbaren 5+ (OT&SO), Graz 5+ (OT&SO), Innsbruck 5+ (OT&SO). Kvota 6.00.

Posted

Vuce me Verona,Milan bez pola tima.

Posted
39 minutes ago, Bogotac said:

Vuce me Verona,Milan bez pola tima.

Ja igrao gg

Posted (edited)

Glavne stvari su krenule dobro. Siri tiketi bez vece sanse, prvo Roma samo jedan gol, a sada I Liverpool gubi. Ne kapiram ovoliki broj kontri u PL. Od ovih top liga, to je jedina liga koju je skoro nemoguce predvideti.

Izgleda da ce kombo tiket zavisiti od NHL dela. Retko se doduse desavalo da udju 3 vezana kombo tiketa.

Edited by Miljenko
Posted

Gotovo uopste vise ne igram fudbal, a ni od hokeja se ne pretrzem, ali danas resim da odigram malo i fudbala, pa prionem na spasavanje Fiorentine i Torina...:D

Posted

Ja cim smanjih fudbal, odmah je I ucinak drasticno bolji. Jos malo pa ce I MLB, taman da zameni hokej (uz isti ucinak nadam se).