pbg12345 Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 nekoliko puta sam obecao sebi da cu se manuti mozarta i opet iz navike pojedem govna po ko zna koji put aplikacija im jede govna, hocu odigram live nekoliko utakmica ls i konstantno im blokirana barselona, pa se vrati na par sekundi, pa blokirana odigrao posle 20 minuta od planiranog do tad rezultat vec 0:3 i naravno kako to biva, pogodim sve, osim da ce barsa dobiti ostatak tekme meridian, maxbet, sta od domacih uzivo preporucujete?
Skyhighatrist Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 (edited) Ja fino prođoh Edit: još da ne branim ko sisa sa ovim x-evima, bilo bi do jaja Edited December 2, 2020 by Skyhighatrist
Bogotac Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 33 minutes ago, pbg12345 said: nekoliko puta sam obecao sebi da cu se manuti mozarta i opet iz navike pojedem govna po ko zna koji put aplikacija im jede govna, hocu odigram live nekoliko utakmica ls i konstantno im blokirana barselona, pa se vrati na par sekundi, pa blokirana odigrao posle 20 minuta od planiranog do tad rezultat vec 0:3 i naravno kako to biva, pogodim sve, osim da ce barsa dobiti ostatak tekme meridian, maxbet, sta od domacih uzivo preporucujete? Rade to u lajvu i druge kladze,bagra
pbg12345 Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 7 minutes ago, Bogotac said: Rade to u lajvu i druge kladze,bagra ma znam, ali mozart ima bas losu aplikaciju stalno nesto menjaju, od kad su izbacili poslednju verziju katastrofalno radi cesto se takodje desava da te izloguje iz cista mira to ume da bude jako iritantno kad npr igram kosarku lajv, tu se kvote/uslovi promene ocas posla
Bogotac Posted December 2, 2020 Posted December 2, 2020 Jebeni nfl,umalo infarkt da dobijem zbog Stilersa i gluposti na kraju.
Miljenko Posted December 2, 2020 Author Posted December 2, 2020 Pokrise me braca iz JA na kraju. Lanus 7+, a mozda i The Strongest dodje isto, nakon 3-1 na poluvremenu.
Miljenko Posted December 3, 2020 Author Posted December 3, 2020 (edited) 2/4 (fudbal 2/3, hokej 0/1), Lanus je dosao 5+ i 7+, The Strongest 6+. Da nije bilo parova iz JA, ponovo bih zavrsio u minusu. Skratih CL igru na dva para i ni to nije moglo doci. Lagan prolaz u Mancesteru i kilavih 1-1 u Dortmundu. Lanus je ocekivano rutinirao Bolivar (25 suteva u okvir gola na mecu, 18+7); cini se da su ih shvatili ozbiljno, nakon poraza u prvoj utakmici i 0-1 na startu druge. U The Strongest nisam sumnjao. KHL dolazi izuzetno neefikasno vec desetak dana, pa ni juce nije bilo drugacije. Kako je krenulo, i mali plus je zadovoljavajuca stvar. Minimalni ulozi (ispod njih u stvari, no ja to zovem minimalnim svejedno). Fudbal Benfica-Lech Poznan 3+ Arsenal-Rapid Wien 3+ Molde-Dundalk 2+ Kvota 2.20. Puno meceva EL, a ne zna se koji je gluplji od koga. Neki timovi odmaraju igrace, neki su desetkovani povredama i epidemijom. Nisam mogao ni 4 bas verovatna para naci. Razmatrah i Nacional Potosi, no kada videh da je kvota za 3+ na netu skocila na blizu 1.60, to mi je odmah postalo no bet. Prateci tiket, sve 2+, Braga, Milan, Gent, Lille, Zvezda, Villarreal, Leicester. Kvota 3.57. Hokej Banska Bystrica-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO) Stjernen-Valerenga 5+ (OT&SO) Vienna Capitals-Innsbruck 5+ (OT&SO) Kvota 1.93. Par iz Slovacke, koji mi je prvo zapao za oko, te malo Norveske i Austrije. Siri hokejaski tiket, sve 5+ sa produzetkom i penalima, Leksands, Rogle, HV 71, Vityaz, CSKA Moscow, SKA St. Petersburg, Dynamo Moscow. Kvota 9.87. Edited December 3, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Od kada do kada ne rade, ako nesto mrzim, to je akanje sa racunima.
Skyhighatrist Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Tržni centri, prodavnice garderobe, kladionice, kockarnice, dečije igraonice, takođe, neće raditi od petka u 17 časova do ponedeljka u pet sati ujutru.
Miljenko Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Hvala. Znaci ono prethodno najavljeno. Tja, necu moci da se izletim, ako ne krene sve kako treba; mozda je i bolje tako.
Skyhighatrist Posted December 4, 2020 Posted December 4, 2020 Ja bi, pak, batalio da ne mogu online Nikad nisam ušao u kladionicu, sin mi povremeno uplaćivao tikete kad i sebi, ali počeo sam "redovno" da se kladim tek od pojave onlajna...
Miljenko Posted December 4, 2020 Author Posted December 4, 2020 Meni je ovo jedini nacin da se iskontrolisem, zato i ne volim online igranje. Uzivo takodje izbegavam, od kada sam pre desetak godina ispucao dosta novca, tokom jednog baksuznog vikenda. Ovaj prekid rada, mi kvari koncept kombo tiketa i bankiranja. Jos razmisljam da li danas da uplatim standardno ili da i to odigram preko racuna, posto pre ponedeljka nema podizanja, u svakom slucaju.
Recommended Posts