renne Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Just now, Zizou said: Bravo renne! Cowboysi te bas ispostovali. ubili me u pojam
Miljenko Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Protiv Backe sam cini mi se pao na njima, pa ih cekam kada igraju kod kuce. Mogao sam 2+ doduse.
Bogotac Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 NFL porobio uz mnogo srece SF,Titani,Arizona,KC,Baltimor,TB,Sijetl,GB i Dalas over Na 2750,55 hiljada Lepo Najbolja stvar za kladjenje
Miljenko Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Holandjani lagano 7+, no Islandjani redovno kilave kada ih odigram. Akranes ima neku dugu 3+ seriju i danas corak; Svedjani takodje mrljavi, neki minimum je bar jedan gol u prvom poluvremenu.
Miljenko Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 (edited) 4/5 (fudbal 2/3, MLB 1/1, NHL+NFL 1/1), De Graafschap je dosao 6+ i 7+. Fudbal ok. Holandija 2 ponovo raspucana, no ostaje zal za kombo tiketom i golom koji je zafalio na Breidablik-KR Reykjavik. Norvezani prolaze tesno (Ranheim u 92. minutu), Svedjani na vreme, Milan taman koliko treba, u City nisam ni sumnjao. MLB lagano na poene. NHL dovoljnih 5, NFL rutinski. Jos jedna situacija gde je kombo tiket bio blizu, no nije se posrecilo (30+ kvota bi legla kao budali samar). U sustini odlican dan. Minimalni ulozi. Fudbal Maccabi Tel Aviv-Salzburg 2+ Excelsior-Telstar 3+ Den Bosch-MVV 2+ Tigre-Bolivar 2+ Barcelona Guayaquil-Flamengo 2+ Junior-Independiente Del Valle 2+ Binacional-River Plate 2+ Kvote 1.66 i 2.40. Bez previse dileme sta odigrati danas. Excelsior lici na efikasan mec, dok ostalo ispratih opreznije. Bolivar i River Plate razmatrah za 3+, no bolje da se ne zalecem. MLB Toronto-NY Yankees 5I >4 (Roark-Cole) San Francisco-Colorado 5I >3.5 (Smyly-Freeland) Kvota 2.29. Nocas sam prekinuo los MLB trend, lepom kvotom na poenima, pa da nastavim na isti nacin. Atlante i dalje nema u ponudi, te uklopih Yankeese, ciji napad zatrpava Blue Jayse redovno. Prateci tiket, Boston 5I >4.5, San Diego 5I >4, Seattle 5I >3.5, Arizona 5I >4, LA Dodgers 5I >4. Kvota 6.86. Edited September 22, 2020 by Miljenko
Miljenko Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 Vecina evopskih hokejaskih liga je krenula u nekom obliku, dokle ce to potrajati videcemo. Nemci nista jos uvek, a oni su glavni za golove (uz Austriju). Uhvatih 3 para iz KHL (Amur 2-2 trenutno, dovoljno za prolaz), a Svedjani i Danci deluju obecavajuce za 5+. Taman da udje 8+ kvota, posto je Excelsior krenuo mlitavo danas.
John Coltrane Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Ima li neko od domaćih kladža koji igrač daje gol? Online, naravno. Mozzart nema u ponudi, gledam sad Oktagonbet nema ni kod njih.
Miljenko Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 Ima Meridian. Kliknes na mec, pa nadjes u okviru ponude, posto je sve na jednom mestu.
John Coltrane Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 (edited) Hvala obojici. Edited September 22, 2020 by John Coltrane Ni oni nemaju strelce za UTD večeras :( Pretpostavljam da ima za "veće" mečeve.
John Coltrane Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Probah na mom bet at home računu, ali me dočeka obaveštenje da nema kaldzenja u Srbiji (pisali smo i ovde o ukidanju stranih online kladza). U svakom slučaju htedoh staviti na Baillya, kvota oko 13.
Miljenko Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 2/3 (fudbal 2/2, MLB 0/1), prosao je prateci hokejaski tiket (8+ kvota). Fudbal se tesno uklopio, nakon sto je Telstar dao drugi gol u 95. minutu. Copa Libertadores ponovo neocekivano efikasan, samo jedan mec nije isao u 3+. MLB ne prolazi, cim sam ga cekao za kombo tiket; zatajise udaraci u San Franciscu (nije bilo nekih boljih resenja, malo efikasnih duela nocas). Kombo tiket precesto pada na jednom paru i tako je bilo i juce. Evropski hokej je doneo lep prolaz; Amur je opravdao igranje 5+ sa produzetkom, posto se utakmica "zatvorila" na 2-2. Fin dan. Minimalni ulozi. Fudbal Portland-Seattle 3+ LA FC-Vancouver 3+ Olympiakos-Omonia 2+ Molde-Ferencvaros 2+ Kvote 1.82 i 1.82. MLS kombinacija lici na lagan prolaz. Nije mi jasna ovolika kvota za golove na Olympiakos, pa ipak odigrah 2+, a Molde dodje kao dodatak. Prateci tiket, sve 2+, Fulham, Brighton, Chelsea, Arsenal, Everton, Morecambe, Colo Colo, Club Olimpia, U. Catolica, LA Galaxy, San Jose. Kvota 7.76. MLB San Diego-LA Angels 5I >3.5 (Clevinger-Barria) Washington-Philadelphia 5I >4 (Fedde-Eflin) LA Dodgers-Oakland 5I >4 (Urias-Manaea) San Francisco-Colorado 5I >4 (Webb-Castellani) Seattle-Houston 5I 2 (Margevicius-Greinke) Minnesota-Detroit 1 (Maeda-Mize) Kvote 2.13, 2.18 i 1.94. Osim standardnih poena, uklopih i dva fiksa koji deluju prilicno verovatno. Za Twinse nema ponude bez hendikepa, za prvih 5 ininga, pa odigrah ceo mec; Greinke startuje za Houston, koji pobedom osigurava playoff poziciju. NHL+NBA Dallas-Tampa 5+ (OT) Miami-Boston >203.5 Kvota 2.15. Izuzetno efikasan NHL i NBA playoff, te pratim iste i dalje.
Recommended Posts