Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted
Just now, Zizou said:

Bravo renne! Cowboysi te bas ispostovali. :thumbup:

ubili me u pojam

Posted

Protiv Backe sam cini mi se pao na njima, pa ih cekam kada igraju kod kuce. Mogao sam 2+ doduse.

Posted

NFL porobio uz mnogo srece

SF,Titani,Arizona,KC,Baltimor,TB,Sijetl,GB i Dalas over

Na 2750,55 hiljada:heart:

Lepo

Najbolja stvar za kladjenje

Posted

Holandjani lagano 7+, no Islandjani redovno kilave kada ih odigram. Akranes ima neku dugu 3+ seriju i danas corak; Svedjani takodje mrljavi, neki minimum je bar jedan gol u prvom poluvremenu.

Posted (edited)

4/5 (fudbal 2/3, MLB 1/1, NHL+NFL 1/1), De Graafschap je dosao 6+ i 7+. Fudbal ok. Holandija 2 ponovo raspucana, no ostaje zal za kombo tiketom i golom koji je zafalio na Breidablik-KR Reykjavik. Norvezani prolaze tesno (Ranheim u 92. minutu), Svedjani na vreme, Milan taman koliko treba, u City nisam ni sumnjao. MLB lagano na poene. NHL dovoljnih 5, NFL rutinski.

Jos jedna situacija gde je kombo tiket bio blizu, no nije se posrecilo (30+ kvota bi legla kao budali samar). U sustini odlican dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Maccabi Tel Aviv-Salzburg 2+

Excelsior-Telstar 3+

Den Bosch-MVV 2+

Tigre-Bolivar 2+

Barcelona Guayaquil-Flamengo 2+

Junior-Independiente Del Valle 2+

Binacional-River Plate 2+

Kvote 1.66 i 2.40.

Bez previse dileme sta odigrati danas. Excelsior lici na efikasan mec, dok ostalo ispratih opreznije. Bolivar i River Plate razmatrah za 3+, no bolje da se ne zalecem.

MLB

Toronto-NY Yankees 5I >4 (Roark-Cole)

San Francisco-Colorado 5I >3.5 (Smyly-Freeland)

Kvota 2.29.

Nocas sam prekinuo los MLB trend, lepom kvotom na poenima, pa da nastavim na isti nacin. Atlante i dalje nema u ponudi, te uklopih Yankeese, ciji napad zatrpava Blue Jayse redovno.

Prateci tiket, Boston 5I >4.5, San Diego 5I >4, Seattle 5I >3.5, Arizona 5I >4, LA Dodgers 5I >4. Kvota 6.86.

Edited by Miljenko
Posted

Vecina evopskih hokejaskih liga je krenula u nekom obliku, dokle ce to potrajati videcemo. Nemci nista jos uvek, a oni su glavni za golove (uz Austriju).

Uhvatih 3 para iz KHL (Amur 2-2 trenutno, dovoljno za prolaz), a Svedjani i Danci deluju obecavajuce za 5+. Taman da udje 8+ kvota, posto je Excelsior krenuo mlitavo danas.:happy:

Posted

Ima li neko od domaćih kladža koji igrač daje gol? Online, naravno. Mozzart nema u ponudi, gledam sad Oktagonbet nema ni kod njih.

Posted

Ima Meridian. Kliknes na mec, pa nadjes u okviru ponude, posto je sve na jednom mestu.

Posted (edited)

Hvala obojici.

Edited by John Coltrane
Ni oni nemaju strelce za UTD večeras :( Pretpostavljam da ima za "veće" mečeve.
Posted

Probah na mom bet at home računu, ali me dočeka obaveštenje da nema kaldzenja u Srbiji (pisali smo i ovde o ukidanju stranih online kladza). 

U svakom slučaju htedoh staviti na Baillya, kvota oko 13. 

Posted

2/3 (fudbal 2/2, MLB 0/1), prosao je prateci hokejaski tiket (8+ kvota). Fudbal se tesno uklopio, nakon sto je Telstar dao drugi gol u 95. minutu. Copa Libertadores ponovo neocekivano efikasan, samo jedan mec nije isao u 3+. MLB ne prolazi, cim sam ga cekao za kombo tiket; zatajise udaraci u San Franciscu (nije bilo nekih boljih resenja, malo efikasnih duela nocas). Kombo tiket precesto pada na jednom paru i tako je bilo i juce. Evropski hokej je doneo lep prolaz; Amur je opravdao igranje 5+ sa produzetkom, posto se utakmica "zatvorila" na 2-2. Fin dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Portland-Seattle 3+

LA FC-Vancouver 3+

Olympiakos-Omonia 2+

Molde-Ferencvaros 2+

Kvote 1.82 i 1.82.

MLS kombinacija lici na lagan prolaz. Nije mi jasna ovolika kvota za golove na Olympiakos, pa ipak odigrah 2+, a Molde dodje kao dodatak.

Prateci tiket, sve 2+, Fulham, Brighton, Chelsea, Arsenal, Everton, Morecambe, Colo Colo, Club Olimpia, U. Catolica, LA Galaxy, San Jose. Kvota 7.76.

MLB

San Diego-LA Angels 5I >3.5 (Clevinger-Barria)

Washington-Philadelphia 5I >4 (Fedde-Eflin)

LA Dodgers-Oakland 5I >4 (Urias-Manaea)

San Francisco-Colorado 5I >4 (Webb-Castellani)

Seattle-Houston 5I 2 (Margevicius-Greinke)

Minnesota-Detroit 1 (Maeda-Mize)

Kvote 2.13, 2.18 i 1.94.

Osim standardnih poena, uklopih i dva fiksa koji deluju prilicno verovatno. Za Twinse nema ponude bez hendikepa, za prvih 5 ininga, pa odigrah ceo mec; Greinke startuje za Houston, koji pobedom osigurava playoff poziciju.

NHL+NBA

Dallas-Tampa 5+ (OT)

Miami-Boston >203.5

Kvota 2.15.

Izuzetno efikasan NHL i NBA playoff, te pratim iste i dalje.