Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Sudije su izgleda resile da pomognu kladionice danas, prvo crveni za AZ, a sada i za Salzburg. Na AZ je pao gol, no Salzburg je pitanje kako ce ici. Ocekujem da se protiv najbolje ekipe u zemlji ne sudi, zato i igram top timove pretezno.:dry:

Posted

Nemci sve gg. 

Igrac koji odma na pocetku dobije crveni odma bi mi letio iz ekipe.

Posted

Srecom te je Salzburg prejak, no AZ ce biti klimav i za 2+. I taj jedan gol gostiju je bila frljoka.

Posted

Fudbal mi se posrecio prilicno. Molde u 95. minutu, PSV u 94. Tri para u 80 i nekom. 

Jos kada bi se i MLB uklopio, uleteo bi zesci kombo tiket.

Posted

Mene su AZ i Junajted lepo sjebali na nekoliko tiketa. 

Posted (edited)

4/6 (fudbal 4/4, MLB 0/2). Fudbal je dolazio tesno, no na kraju se uklopise svi glavni tiketi. PSV i Molde dolaze bukvalno u poslednjem minutu. Puno crvenih kartona, uglavnom za favorite, sto nikako nije dobro za ovo sto ja igram. MLB fiks kao i svaki drugi fiks, nema sigurne stvari. Kim nije imao preko 2 primljena poena i juce dopusta 4, protiv najgoreg napada lige. San Diego je zatajio, kako picerski, tako i ofanzivno (na poenima bih prosao). Dodgersi ocekivano lako, Milwaukee tesno.

Korektan dan, mada sam ocekivao vise, nakon sto se otvorilo na fudbalu.

Minimalni ulozi (danas se igra i NFL, a posto nisam mogao odoleti, bolje je kontrolisati uplatu).

Fudbal

Ajax-RKC 3+

Leipzig-Mainz 3+

Zvezda-Vozdovac 2+

Sparta Prague-Zlin 2+

St. Gallen-Sion 2+

Basel-Vaduz 2+

Hartberg-Wolfsberger 2+

Zulte Waregem-Club Brugge 2+

Nice-PSG 2+

Chelsea-Liverpool 2+

Juventus-Sampdoria 2+

Brann-Bodo/Glimt 2+

Kvote 1.58, 1.63, 1.53 i 1.54.

Ziheraski pristup je bio delotvoran juce, te slicno odigrah i danas.

Prateci tiket, sve P/KX, Southampton, Newcastle, Cadiz, Granada, Reims, St. Etienne, Sochi, Maritimo, Farense, Coritiba, Gremio, Santos Laguna. Kvota sa bonusom 521,549.

MLB

Detroit-Cleveland 5I >3 (Boyd-Carrasco)

Colorado-LA Dodgers 5I 2 (Senzatela-Gonsolin)

LA Angels-Texas 5I >4 (Teheran-Cody)

Seattle-San Diego 5I >3.5 (Dunn-Lamet)

Kvote 2.10 i 2.19.

Previse eksperimentisanja nije dobro. Utvrdio sam da su poeni za prvih 5 ininga, najzgodnija stvar za igru i juce odigrah samo fiks.

Boyd se nije proslavio do sada, 2-6, 6.75 ERA, 1.54 WHIP, dok Carrasco ima 4 vezana kvalitetna starta, no nisam mogao odoleti ovako niskoj granici (kvota 1 za 3 poena, prolaz za 4+).

Gonsolin ima odlicnu sezonu, 1-1, 1.51 ERA, 0.79 WHIP, 30 strajkauta na 35+ ininga i samo 6 walks.

Angelsi i Padresi su vec standardni over timovi, pa je bolje da ih pratim, u zavrsnici sezone (do kraja sledece nedelje).

Siri MLB tiket, NY Yankees 5I >4.5, Atlanta 5I >4, Chicago White Sox 5I H2(+1), Houston 5I 1, Milwaukee 5I >3.5. Kvota 7.21.

NFL

Pittsburgh-Denver w1

Green Bay-Detroit w1

Tampa-Carolina >42.5

LA Chargers-Kansas w2

Philadelphia-LA Rams >41.5

Indianapolis-Minnesota >45.5

Kvote 1.83, 1.88 i 2.53.

Odnervirao sam se nakon neuspesnog otvaranja sezone, te probah par tiketa. Fiksevi deluju da nema gde da puste, a i plusevi lice na skoro siguran prolaz.

Siri NFL tiket, Tennessee w1, Chicago w1, Dallas >49.5, Buffalo >38.5, San Francisco w2, Arizona w1, Baltimore w2. Kvota 9.46.

Edited by Miljenko
Posted

moj brat odigrao tiket od valjda 9 ili 10 parova sve drugo poluvreme gg i pao je samo na jorginhu sto je promasio penal. za skoro 50k eura.

Posted
16 minutes ago, 189- said:

moj brat odigrao tiket od valjda 9 ili 10 parova sve drugo poluvreme gg i pao je samo na jorginhu sto je promasio penal. za skoro 50k eura.

I ja promasio Jorginhu igrao gg. 

50kEura pas mater :(

Posted

Kvota 7.80. Izbegao sam Bazel,Kopenhagen,  ali isto tako i PSG i Juve i RBL.

Real baš jalov.

image.png.8958eed6323e98ee4bbaa60bc8733ed0.png

Posted

5/9 (fudbal 3/4, MLB 0/2, NFL 2/3), prosao je prateci NFL tiket (9+ kvota). Tesko je nesto zameriti fudbalskom vikendu, gde sam tokom perioda petak-nedelja, promasio samo dva meca. Stoji da mi nije jasno kako je St. Gallen ostao 1-0, sa igracem vise 30+ minuta; no posto kombo tiket nije pao samo tu, nije previse bitno. MLB dolazi sve losije kako se playoff blizi; Dodgersi volsebno izgubise, nakon sto je napad zatajio. NFL je prijatno iznenadio. Od cele lige (ne racunajuci New England), promasih samo jednu utakmicu. Cak je i siri tiket sa 7 parova prosao. Jos jedan nikom nista dan. Ciljan bilans je 6/9, pa na gore, a ovde je siri tiket pokrio dan.

Minimalni ulozi.

Fudbal

Wolves-Man City 2+

Milan-Bologna 2+

AZ II-De Graafschap 3+

Sirius-Falkenbergs 2+

Varbergs-Helsingborgs 2+

Grorud-Ranheim 2+

Ull/Kisa-Raufoss 2+

Akranes-Grotta 3+

Breidablik-KR Reykjavik 3+

Kvote 1.96, 1.64 i 1.82.

Ovo je neka izmedju varijanta. City i nije bio za siru igru; Milan i Svedjane prelomih za 2+; Islandjani imaju finu tradiciju golova, kao i Holandija 2 par; Norveska 2 opreznije.

Prateci tiket, sve P1+, Fenerbahce, Elfsborg, Bochum, Waldhof Mannheim, TSC, Cercle Brugge, Aalborg, Breda, Stroemmen, Aasane, Sogndal. Kvota 17.33.

MLB

LA Angels-Texas 5I >4 (Bundy-Gibson)

Atlanta-Miami 5I >4.5 (Ynoa-Rogers)

Kvota 2.37.

Probacu da igram samo poene do kraja, na glavnim tiketima, posto fiks tesko uklapam (cak i one najverovatnije stvari).

Siri MLB tiket, Philadelphia 5I H2(+0.5), Cleveland 5I H1(+1), Cincinnati 5I H1(+1), St. Louis 5I H2(+0.5), Houston 5I <5. Kvota 6.30.

NHL+NFL

Tampa-Dallas 5+ (OT)

Las Vegas Raiders-New Orleans >43.5

Kvota 2.20.

NHL finale donosi zanimljiv duel, pri cemu Starsi vode 1-0 u pobedama. Timovi koji imaju veliki broj sjajnih ofanzivaca. NFL par lici na rutinski plus, nadam se da ce tako biti i u praksi.

Posted (edited)

Johne gde nadje Real, sto ne stavi Juventus

Edited by Cash
Posted
9 hours ago, renne said:

dođe

Snimak ekrana 2020-09-21 084448.jpg

Bravo renne! Cowboysi te bas ispostovali. :thumbup: