Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

jedan poziv singl menja sve

još i lepa zarada ispade na kraju vikenda

Beleška 2020-03-08 200625.jpg

Posted
1 minute ago, Nesh said:

Spojio si ugodno s korisnim. :D

Bravo! :)

A šta ću, uvek me vuku te nerealno visoke kvote, pa opalim

Isto kao protiv Chelsea pre par nedelja kad je bila 4.5

Hvala :)

Posted

Ubi me Betis, kvota 14

4B0518F1-B545-4479-AC13-3315ABD18324.jpeg

Posted

1/6 (fudbal 0/3, NHL 1/1, NBA 0/2), The Strongest je dosao 5+ i 7+, LA FC 5+. Na fudbalu dosta glupavih rezultata. Srecom te uletese 3 bonusa, da ne bude bas nista (malo je falilo da i LA FC ode u 7+). Bayern metiljav bez Lewe, lepo sam u startu krenuo da ih preskacem dok se on ne vrati. Austrijanci zakazase u duetu, Salzburg jedva 2-0, LASK 1-0 no ja njih vodim kao ziherasku ekipu i prevarih se nakon par efikasnih izdanja. Na fiks tiketu sam cekao 3 para P/K i nijedan nije dosao (Man City, Real, Copenhagen). NHL uhvacen lagano, za jedini standardni prolaz. NBA smehotresno los. Na fiks tiketu jedan jedini pogodak od 4 para i to zahvaljujuci dodatnom hendikepu.Mislim da je ovo sezona sa najvise iznenadjenja. MLB predsezona je ponovo bila blizu (3/4, uz jednu kvotu 1; Dodgersi ispustise 7-0). Nijedan pogodak u jacoj grupi, no bonusi izvukose bar deo uplate.

Nakon uzasne subote, mislio sam da nedelja ne moze gore, no ovo je bilo tu negde, sa jos vecom uplatom; The Strongest je malo ublazio situaciju.

Standardni ulozi.

Fudbal

AZ II-Cambuur 3+

Leicester-Aston Villa 2+

Silkeborg-Aarhus 2+

Kvota 1.96.

2+ i 3+ kombinovanje se nije pokazalo sjajnim, u poslednje vreme, no na 3+ tek ne bih imao sanse. Izem ti sport gde ne mogu ni 2-3 gola pasti. AZ II je jedan od top timova po efikasnosti u Holandiji 2, te ih ispratih i danas. Leicester je ok za 2+, dok Silkeborg razmatrah i za 3+, no nakon pada gomile sigurica tokom vikenda, bolje je da ne igram presiroko.

Kombo tiket.

NHL

Edmonton-Vegas 5+

Buffalo-Washington 5+

Winnipeg-Arizona 5+

St. Louis-Florida 5+

Kvote 1.75 i 2.02.

Prekid slabe NHL serije juce. Definitivno lakse za uhvatiti, u odnosu na nesretni NBA.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

NBA

Atlanta-Charlotte >217.5

Denver-Milwaukee >215.5

Kvota 2.18.

Bolje da se drzim poena, posto je fiks totalno neuhvatljiv. Ako ove favorit-autsajder tekme ne mogu uci bez iznenadjenja, onda ja tu nemam sta da igram van poena (uglavnom probam pobede bez hendikepa, posto bi to trebalo rutinski da dolazi).

Slabija grupa.

Posted (edited)

Od mrsavih statistickih zanimljivosti za nocas:

Bufalo 10 utakmica bez neresene  - imaju 6 poraza u nizu, gostuju im promenljivi Capitalsi koji su drugi po bodovima sa gostovanja u celoj ligi... 

Arizona 10 utakmica bez neresene - igraju u gostima kod Jetsa, tu su negde, borba za plej-of...Winnipeg ima 5 pobeda u nizu kod kuce, Arizona od poslednjih 5 na strani, 4 poraza...

LA Kingsi su 5 utakmica bez poraza, gostuje im Colorado...

Edited by Nesh
Posted

Milje sad vidim da ti je skor od 1.marta 11/39 :sad:

Jel si uspeo da ublažiš malo na bonusima i tiketima?

Posted

Los mi je mart, tu nema zbora. Bonus tiketi na fudbalu jesu doneli nesto, no kada glavne stvari ne dolaze nije sjajno (sinoc The Strongest 5+-3.30 kvota, 7+-11.50; LA FC 5+-3.25, ali sve sitno naravno). Kombo tiketi povecavaju dobitke, no nije ih bilo previse u poslednje vreme. Kada ne ide smanjim uplatu, slabija grupa polovina od jace i idemo dalje. Mozda sam pokusavao uhvatiti vece kombo kvote u pogresno vreme.:rolleyes:

Da sam pratio MLB predsezonu dablovima, prosao bih dosta bolje u odnosu na NBA, mada je to stvarno lutrija, posto ishod generalno nije bitan.:D

Posted

Sad spazih da su Winipeg i Arizona poslednji put igrali nereseno 19.01.2015. i da su 13 utakmica bez iksa u medjusobnim susretima. Moracu negde da probam.

Posted (edited)

Treba se kladiti na CS
U jednoj kladzi se ljuljne kinta na keca a u drugoj na dvojku

Win-win

9ec9520093291828c80d27fb341f56a6.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Edited by Have_Fun
Posted

Treba dosta para za to i da imas otvorene racune skoro svuda. Ja sam u sustini sitan igrac.:rolleyes: Stoji da je to sigurna stvar.

Posted

Uradi to 3,4 puta pa ce ti zatvoriti racun.

Posted (edited)

Arbitraža čuvena.

Nemoguće je to.

Brzo stignu limiti, i brzo se menjaju kvote. Što kaže Cash, najčešće vodi zatvaranju računa i konfiskovanju para.

Stara je to fora, 2008. godina recimo.

Pri tom, ne znam odakle ti ovaj screenshot, ovo se ne dešava..ovolika odstupanja od kladionice do kladionice su nemoguća. Šopirano. Ne kažem da si ti 'šopirao, moguće da u filterima je neko gledao asian market, a na kapira šta je to pa je ispalo da je 1 negde 2.83,a  negde 2 2.40...nema trika.

Ili jednostavno, vlasnik sajta što nudi aplikaciju lažira kvote, kako bi ljudi platili za to...u nivou "DOJAVA, 100% FIX!!"

Edited by Godfrey
Posted

Nije photoshop
I desava se
Nije prvi put da vidim ovo kad je u pitanju neki CS mec
Pre mesec dana mi je slicno palo za oko, samo sto sam sad podelio ovde

Imas uvek na hltv-u pred CS mec i kvote koje daju kladionice

Postavicu jos kad uhvatim ako vas zanima

Posted

p.s. screenshot je od mene

U fotosopu nisam vican

Nemam razloga da lazem bilo sta, bilo mi je interesantno jer sam video i ranije a uhvatio pre par dana za ovaj kvalifikacioni turnir sto se igrao tokom vikenda.

Isti turnir sam komentarisao na topicu twitch i esport, a screenshot delio na viber grupama gde smo se sprdali za isti, pa video topic kladza i rekoh, ajd da podelim i ovde

Kao sto vidis, na ovom topicu nisam aktivan ali je ovo nesto sto mi je delovalo interesantno i cudno, jer nisu u pitanju neke unknown ekipe, obe su poznate u CS svetu

Inace, pre nekoliko godina se nesto slicno desilo i jednom od NBA kola

Igrali su Spursi i Pop je odlucio da odmara LMA i pola ekipe

Neke kladionice su odmah popravile kvote dok jedna nije

Drugar je iskoristio to i uzeo pare igrajuci keca u jednoj a dvojku u drugoj

Ako treba kao dokaz nudim njegov br telefona, ne znam da li jos cuva te listice

S tim sto ovde niko nije "odmarao", poznat je roster ekipa