Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Odigrao uzivo da ostane x i 1 na Palas,povrstih ulog.

Da vidimo oce li Portugalci biti bolji.

Edited by Bogotac
Posted

Barsa ne moze da rutinira Sociedad do poluvremena.:isuse: Jos gore, skroz egal mec, no gosti verovatno ni na treningu ne mogu do gola.:lol:

Posted

Ti kao da nisi njih ispratio otkad nema Suareza,uzasno su impotentni

Posted (edited)

Tja, igraju kod kuce, protiv prosecne ekipe. Novi spic deluje pristojno, ali zavrsni pas nula. Kada su domacini, ja ih uvek igram (osim ako protivnik nije Atletico). Sudija nije hteo da sudi drugi penal za AZ i sada je sva prilika da ce ostati 2-0. Ja bih suspendovao, za ova slobodna tumacenja pravila.

Edited by Miljenko
Posted

Sta reci,lik iz Benfike opet masi penal,iako je u prosloj promasio 2,open on sutira, pas mater treneru.

Posted

Meni AZ prodje, no Belgijanci ne deluju ohrabrujuce. Barsa corak, mada i Bolivijci statiraju u kukuruzu, pa su mi mozda ustedeli nerviranje.

Konacno 1-0 za Club Brugge. Na fiks tiketu cekam Club Brugge, Standard i Porto, sve P/K1, za 6+ kvotu; naravno da je neko od mojih dobio crveni (ako nesto mrzim kod fudbala, to je kada favorit ostane sa igracem manje).

Posted

Benfika u rasulu, izgubice titulu u 4 kola. RBL klizi lagano ka poziciji 4. Barsa dobila zahvaljujuci komicnom penalu. RBS se preobukao u luzere. Ajax tumara posle zimske pauze. Zabari uhvaceni koronom odlozeni iz kola u kolo. Citi nestabilan, Live poceo da gubi. U Svicarskoj svako tuce svakog.

Za sta god se uhvatim "lomljivo je".

Posted

U konferenciji jedna utakmica 3+. Jos uvek se zezam sa njima i sa Championshipom za 20 din. Vece su sanse da pogodim sedmicu na lotou. Kad bih igrao. A i ovako. :D

Posted (edited)

1/6 (fudbal 1/3, NHL 0/2, NBA 0/1). Fudbal je sigurno mogao bolje od ovoga. AZ nekako prolazi, Club Brugge taman koliko treba, kao i Leverkusen. Barsa se obrukala metiljavom zavrsnicom, a cinilo se da ce i Bolivar pasti, no to je Bolivija, ipak udje 3+. Zvezda i Atlanta prolaze, no mozda i najsigurniji MLS par za golove, Toronto-NY City, je doneo samo jedan pogodak. NHL tesko uklopljiv od pocetka marta, bez prolaza. NBA meh, kao i obicno. Ranijih sezona nije bilo iznenadjenja u zavrsnici regularnog dela. Najblizi izlazu siri tiket je bio onaj MLB predsezone (4/5, 15+ kvota), sto dovoljno govori o tome koliko ove uobicajene stvari lose dolaze.

Subote su stvarno postale ubitacne; siroka ponuda, lakse za sastavljanje, malo sutra.

Izmedju standardnih i srednjih uloga.

Fudbal

Bayern-Augsburg 3+

The Strongest-Guabira 3+

Salzburg-Sturm 3+

LA FC-Philadelphia 3+

Man Utd-Man City 2+

Utrecht-Sparta Rotterdam 2+

Nordsjaelland-Brondby 2+

Mattersburg-LASK 2+

Kvote 1.62, 1.89 i 1.87.

Juce su na prvi pogled bile izglednije utakmice, no bilans nije bio sjajan. Danas odigrah hrabrije, sto se uplate tice. Prvi dabl lici na potpuno sigurnu stvar, mada je i drugi tu negde. Za kraj 2+ kombinacija, gde imamo par ekipa koje ne igram tako cesto, no 2 gola valjda nisu previse.

Sva tri tiketa su u jacoj grupi.

Prateci fiks tiket, Man City P/K2, Real Madrid P/K2, Utrecht P/K1, Feyenoord P/K1, Rangers P/K2, Copenhagen P/K1, Salzburg P/K1, LASK P/K2, Dinamo Zagreb P/K1. Kvota 13.76.

NHL

Detroit-Tampa 5+

Pittsburgh-Carolina 5+

Kvota 1.89.

Smanjih danas uplatu, nakon ne bas sjajne serije prolaza.

Slabija grupa.

Siri NHL tiket, Calgary 6+, Chicago 6+, Anaheim 5+ (OT&SO), Vancouver 5+ (OT&SO), San Jose 6+. Kvota 8.72.

NBA

LA Clippers-LA Lakers >218.5

Sacramento-Toronto >221.5

Boston-Oklahoma H1(+2.5)

Phoenix-Milwaukee H2(+2.5)

Houston-Orlando w1

Dallas-Indiana H1(+1.5)

Kvote 2.18 i 2.69.

Nisam mogao odoleti da ne probam i NBA, mada mi je entuzijam za gledanje minimalan, cim su mecevi nepogodljivi. Na 20 i manje utakmica do doigravanja, prilicno neobicni rezultati, najblaze receno.

Oba tiketa su u slabijoj grupi.

.

Edited by Miljenko
Posted

Fudbaleri ovih dana ne mogu da realizuju ni one najprostije sanse. Gledah Salzburg-Sturm dvadesetak minuta i najpre gosti mase dve "mrtve" sanse u istoj akciji, a onda i domacin, volej sa peterca preko gola (sve sanse su bile sa peterca). Dve stvari me odbijaju od gledanja fudbala, utakmice bez sansi i nekoriscenje zicera koje bih verovatno i ja kao amater pogodio.:dry:

Posted

Ako je juce bilo lose, danas je jos gluplje. Austrijanci blizu duplo-golo varijante, Bayern nista protiv Augsburga i to kod kuce.:laugh:

Posted

Ja ću opet da odmorim jedno mesec dana, nema ovo ništa smila više

Posted (edited)

Kod mene na 3 ultra verovatna meca, padose ukupno 4 gola.:laugh: Da igraju na po pola metra dubokom snegu, verujem da bi palo vise. I ja nadjoh kada cu da pojacam.:whistle:

Moracu da rasporedim budzet po danima, kako se ne bih ispucao kada ulete ove nepogodljive stvari. Podelim fond za igru na 15 dana i dodajem sam sebi svakodnevno.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Prosla nedelja je bila nezaboravna a ova....nemam reči dno dna. 

Edited by Cash
Posted

Meni su tri vezana vikenda nikakva. Radni dani se mogu podvesti pod korektno.