Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Prosao sam danas fino na lajv kladjenju pa sam odigrao jedan fin tiket:Zvezda 1xSok 1Viola 1Memfis 2Ajaks 1Barsa 1Zadnje dve da pojacam kvotu, naravno. Posto je Zvezda gubila 1:2, ponovio sam Soka, Violu i Memfis, samo duplirao ulog, i sad vodimo 3:2 ali ne zalim jer Sok kida ovog u prvom setu :D

Posted (edited)

Ja sam se iscupao sa Arsenalom. Vecernji mecevi krenuli dobro. Cileanci klasika. :Hail:Fix dosao bas lose do sada.

Edited by Miljenko
Posted

Ovaj Ajax me jebe citave sezone, govna nepredvidiva :puke:

Posted

kenja me u zadnje vreme "iz keca u kec" na basketudanas dosao dubl radnicki i buducnost 1-1Za sutra Ferer i zvezda -11.5

Posted

Dzeche Soche, zasto gubis 2:4 u drugom setu kad si mnogo bolji igrac? Ajde lepo resi to u dva seta, nemoj me jebati bezveze.

Posted

Na kraju samo hiljadarka u plusu. Catolica ne dodje 3+, glupi crveni karton.Ako uzmem u obzir par neverovatno glupih rezultata, trebalo bi da sam zadovoljan.Matine:FudbalFeyenoord 3+Fiorentina w1Anzhi 1Werder 3+Inter 1HokejMagnitogorsk w2Dynamo w2Vezani porazi u regularnom toku bi bili previse.Prebacivacki:Feyenoord 3+Fiorentina w1Anzhi 1Werder 3+Magnitogorsk w2Dynamo w2

Posted

:0.6:17.11.12 14:20:30 Uplata 100.00 DIN------------------------------------------ 292 su15:00 Cibal-Split GG3+ (2.30) 308 su18:20 Liber-Plzen 2 (2.15) 327 ne13:30 Varns-Sokolov 1 (2.15) 333 su20:00 Brest-Bastia 1 (2.55) 395 su15:00 Livor-Varese 1 (1.95)------------------------------------------ Kvota: 52.87 S1 5 od 5; Ev.dobitak 5,286.50 DIN

Posted (edited)

Naravno, najsigurniji fix nije dosao, Anzhi. :isuse:Dynamo primio gol 11 sekundi pre kraja, pa sam tu samo vratio uplatu. :frust:Vecernji deo:FudbalReal B 3+Sevilla 3+Anderlecht 1A. Madrid w2HokejDornbirner 6+NFLGrupa ANew England p1Green Bay 2New Orleans 2Grupa BHouston h1(-13.5)Green Bay >51.5Washington >43.5Denver >47.5NBABrooklyn doh2(+0.5)Oklahoma dop>195.5LA Lakers 1Prebacivacki:Dornbirner 6+A.Madrid w2New England p1Green Bay 2LA Lakers 1

Edited by Miljenko
Posted

Kladio bih se veceras na lejkerse -7. Izbegavam nba da igram, ali mi se ovaj hendikep dopada.Ima neko nesto protiv?

Posted

Nocni deo nije mogao bolje. Na kraju cak i uzeh nesto, nakon klizavog dnevnog dela. ^_^Fudbalski fixevi dolazili lose tokom celog vikenda. Bayern, Man Utd, Everton, Anzhi i podosta drugih... Nadam se da se ovo nece ponoviti skoro.Arsenal me spasio u subotu, sinoc NBA-NFL.FudbalRoma 3+, 5+Vallecano 3+Will 3+NBAMilwaukee 2San Antonio 1Memphis 1NFLSan Francisco p<21.5Prebacivacki:Roma 3+San Antonio 1Memphis 1San Francisco p<21.5

Posted

Igra Zalgiris protiv nekih nepoznatih, ali putuje na gostovanje bez Kaukenasa, brace Lavrinovic i Dzabera. Hendikep je +18. Mislim da vredi probati.

Posted

Evo gledam neki strim, uspeo sam za sad da prepoznam jednog od brace Lavinovic i ovog crnca Dzabera. Dakle, neko te je sjebao sa tom informacijom a ovi vode 12:29 vec na pocetku druge, mada mozda i dodje H1 do kraja.

Posted

Vuce me X na Sunka-Stoke jos od pre ovog kola... A nijedan X u medjuvremenu ne dodje...