Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Uzasni rezultati na NHL(Nba tek nesto malo bolji) ali zato u noči iz cetvrtka na petak samo 1 meč nije uleteo u 5 + i to onaj ocekivani u Los Angelesu. Miljenko mogao si da natrpas Slovence i Kazahstan 3+

Posted (edited)

Nemci valjda mogu da odigraju efikasno. Trudim se da igram samo ove najbolje reprezentacije od fudbala. Meni je NBA uzasan. Ne racunam ove sire tikete, to je cekalica u svakom slucaju. Dablovi su 2/11 od starta sezone. Igram overe sa 6-7 poena nizim granicama i fikseve u glavu (1.10-1.25). NBA ni prineti uz MLB. Tamo sa dodatnim hendikepima/granicama nema trika da ne mozes da pogodis skoro nista.

NHL je za sada sasvim dobar, ako bi se trenutno podvukla crta. Naravno, nadam se da se nece cesto ponavljati rezultati poput ovih nocas.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Dakle, Maxbet lagano odustaje od miks igre fiks sa granicom 4.5. Od danasnjih 15 NHL utakmica moze da se odigra samo na 3 utakmice. Osim toga, kvote na konacne ishode su manje nego u Socceru i Mozzartu. Moracu da menjam butigu. :dry:

Edited by Nesh
Posted

Koja kladionica ima NCAAF u ponudi uopste? Vec druga Nedelja nema u meridijanu, mozzart mislim nikad nije imao... Maxbet sada ulaze u MKD, I tamo vidim da nema. Pih....

Posted

Ja znam samo za Meridian, a i oni zabusavaju. To je onaj ziheraski pristup, da pustis samo ono sto se bas mora u ponudu.

Ja sam pre igrao NHL strelce, no izbacise prosle godine. Verovatno jer se stalno desavalo da neko prezime procitaju pogresno (ili ime, kod Malkina je vecito bilo ispravki).:laugh:

Posted

Pokusah juce i danas kvalifikacije u vidu sirih tiketa sa hendikepima, no slaba vajda. Juce Svajcarci 1-0, danas Slovenci. Ja jedino umem da pogodim ove bas jake ekipe, ostalo meh, nije ni vredno pokusaja.

Posted
30 minutes ago, Miljenko said:

Pokusah juce i danas kvalifikacije u vidu sirih tiketa sa hendikepima, no slaba vajda. Juce Svajcarci 1-0, danas Slovenci. Ja jedino umem da pogodim ove bas jake ekipe, ostalo meh, nije ni vredno pokusaja.

Pa cekaj nisi valjda igrao na SLO . O jebemu izvinjavam se ako jesi :isuse:

Posted (edited)

Nije to do tebe. Nisu mi se dopali golovi (osim Nemaca), pa sam igrao dvoznake i hendikepe sa 2-3 gola. Ovi tvoji su mi trebali bar 2 razlike. Mozda padne jos nesto u drugom terminu.:sleep:

Edited by Miljenko
Posted

Nemci sa ovom postavom i dalje 0-0, ne kapiram.:huh: 22 suta na gol, sada mi tek nista nije jasno.:rolleyes:

Posted

Tampa bay dade proslu utakmicu 9 komada a sad samo 1

:isuse: i onda kazu dad se ne namesta 

Posted (edited)

Bila su 2-3 neverovatna promasaja iz blizine u drugoj trecini, pa stativa i precka. Na kraju zabise dva gola sa izvucenim golmanom, dovoljno samo za tesan poraz. Mora se reci i da je Hellebuyck imao par neverovatnih odbrana.

Pre nego sto je Stamkos smanjio na 2-3, bio sam vec prilicno uplasen da mozda nece ni biti petog gola.:rolleyes:

Edited by Miljenko
Posted (edited)

2/2 (fudbal + NHL 2/2), prosao je kombo tiket. Nemcima je dugo trebalo da povedu, no treci gol pada relativno brzo, u nastavku meca. Hokej prolazi, mada ne bez napetosti. U Tampi sam do samog kraja cekao peti gol; Pittsburgh lakse od ocekivanog; na Bostonu me je izvukla igra sa produzetkom, mada je i gol za 2-2, pao na minut pre kraja regularnog toka. Siri NBA tiket je ponovo pao na jednom paru, jos jednom "pokojni" Knicksi, ponovo za poen (sa 7 poena nizom granicom od standardne). Ok dan na kraju. Vreme je da se trend malcice stabilizuje.

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Kosovo-England 3+

Kvota 1,71.

Nadjoh u Millenniumu ovu kvotu. Ocekujem opusten mec, pa ne vidim razlog da ne bude golova.

Prateci tiket, Czech Republic X2, Portugal H2(-1.5), France H2(-1), Iceland H2(-1), Turkey H2(-1.5), England H2(-1). Kvota 10,19.

NBA

Cleveland-Philadelphia >207.5

Sacramento-Boston >212.5

Kvota 2,19.

Cim je NBA na jednom od glavnih tiketa, smanjih uplatu skroz. Od svih timova me najvise nervira Denver; imaju pristojan tim, a na 6/11 su isli ispod 200 poena (jednom su sa produzetkom dogurali do 198:isuse:). Ne znam zasto ima ovoliko minusa u tekucoj sezoni, no to me sigurno nece privuci da gledam vise meceva (odgledao sam vec dosta toga, posto linijom manjeg otpora pogledam bar deo solidnog broja utakmica na Areni i NBA TV).

NFL tiket, Baltimore w1, Dallas w2, Minnesota w1, Buffalo w2, San Francisco w1, Oakland w1, LA Rams w1, New Orleans H2(+1.5), New England H2(+1.5), Indianapolis H1(+3.5). Kvota 14,05.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Kako ti je prošao kombo tiket,Tampa je izgubila :sleep: a i Nashville je izgubio

Edited by Cash
Posted (edited)

Kombo tiket je kada spojim sve parove sa glavnih tiketa (dva u ovom slucaju, ranije sam igrao 4). Kada prodje, polovina dobitka ide na sledeci. Sada kvota nije neka, posto spajam samo dva manja tiketa, no i izlaznost je obicno bolja. Prateci tiket jeste pao na fiksevima, no tu sam preterao sa brojem utakmica.

Danas recimo kombo tiket cine ova dva NBA overa i pomenuti 3+ mec (3,42 kvota).

Edited by Miljenko