Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ovi u Napulju izgleda pokusavaju da ne daju gol. Najsigurniji mec za golove danas i nista od poluvremena. Nisam koristio jinx ranije, posto sam bio siguran da mora pasti gol, ali...:huh:

Posted

Tja, u novembru redovno udje neka serija losih rezultata, gde se zarubim dostojanstveno.:rolleyes:

Posted

Jedna od sest tekmi u 9 nije dosla 3+ i ubo si je. A i Barca. 

Posted (edited)

Ja sam ove tri utakmice planirao vec dve nedelje da odigram. Tesko da bih probao nesto drugo.

Ne kapiram stvarno, da ni te najprostije stvari ne mogu doci. Liverpool jedva 2-1; nijedan bonus tiket.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Steta za extragluva :sad:

@189- gde bi moglo da padne dosta poena, moji pikovi su Atlanta i meč u Clevelandu

Edited by Cash
Posted

Je vala eonima nisam bio ovako blizu... Mada ne igram redovno

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Posted

danas bukvalno svaka utakmica ima dobar potencijal da ode u minus. rekao bih utakmica charlotte - indiana i cleveland - boston su najbolji za plus.

Posted

Da. Sa ovim dodatnim granicama, najvisa granica je 211.5 na Atlanti. Ostale su prilicno nize; nije ni cudo kada su sve sumnjivi parovi. Da li se meni cini ili je ova sezona otvorena prilicno neefikasno.:sleep:

Posted

da mnogo manje poena pada nego na pocetku prosle sezone gde je redovno padalo 240+ poena. 

inace sada gledam i sumnjiv  mi je i mec u charlotteu. indiana lako moze da da otprilie 90 poena posto im ne igraju skoro svi najbolji igraci osim brogdona.

najbolje igrati na lakerse iz hendikepa i mozda spurse i boston isto.

Posted

Miljenko, sto nam ovo vec neko vrijeme odlazu Boliviju i Cile?

Posted

Neredi ili bolje receno socijalni nemiri. To je i meni problem. Minimum jedan siguran mec manje.:isuse:

Ovo juce mi je i dalje neverovatno.

Posted (edited)

0/2 (fudbal 0/2). Nije bilo sanse da provucem nesto juce. Ajax sam rekao da necu igrati, nakon uzasne prve utakmice i da se danas igra nova, isto bih uradio. Barsa se obrukala skroz. 0-0 protiv neke prosecne ekipe, gde su simpatizeri ocekivali petardu ili nesto slicno (nije dobro igrati navijacki, no to je ovde neizbezno). Krajnje je vreme da Valverde letne. Liverpool kilavih 2-1, na mecu gde sam ocekivao 7+; slicno vazi i za utakmicu u Napulju, s tom razlikom sto tu ni treci gol nije pao, iz skoro 40 suteva. NBA nepogodljiv, dok bi i hokej pao da sam ga odigrao ozbiljnije (Toronto odigrao prvi mec sa manje od 5 golova; Vegas takodje nije prosao). Desavaju se padovi, to je normalna stvar, no ne volim kada uzmem nesto iz banke (od novca koji odvajam svakog dana) i onda ne udju potpuno sigurno mecevi.

Srednji ulozi danas.

Fudbal

PSG-Club Brugge 3+

Bayern-Olympiakos 3+

Atlanta-Man City 3+

Kvote, 1,37 i 1.65.

U odnosu na jucerasnje parove, ovo danas mi deluje neubedljivo. Planirao sam slabiju uplatu, mada bi me bilo strah da ponovo odigram jace, nakon onih gluposti dan ranije.

Siri CL tiket, Juventus X2, Bayern H1(-2), Zvezda 3+, Man City H2(-1), PSG H1(-2), A. Madrid X2, Real Madrid 3+. Kvota 21,62.

NBA tiket, Washington H2(+13.5), Detroit H1(+6.5), Houston H1(-10.5), Toronto >212.5, Memphis H1(+12.5), Dallas w1, Utah >203.5. Kvota 7.32.

Pokusah vecinski sa dodatnim hendikepima, mozda je ovo sezona kada poeni nece moci da se hvataju. Losa stvar je sto su kvote male, kod krajnjih granica u hendikepu.

Edited by Miljenko