Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Fiks tiket je ziv i dalje, no izgleda da ce me docekati Dortmund (kao i obicno), posto je Lyon usao u X (oba para P/KX).

Posted

LS donosi pare kao nikad,i pokriva sranja iz vikenda

Posted

Nisam imao fixeve i povezah sa golovima, kad ono dodje.

CC240D3A-E711-40B1-8C93-9314154C6996.jpeg

Posted

Opet isto sranje kao juce samo za duplo para.

Uhvatim fixeve na Barsi, Interu, Liverpulu, Benfici i Napoliju. Izjebe me Ajax :( 

Posted

Ok nakon danasnjeg dana smo shvatili da se igrače ne isplati igrati :happy:. Čista lutrija je to.

Posted

Sto je najgore i ukupni overi su za sada lutrija. Ustedeh pare sa sirim tiketom, inace bih promasio oba para na dablu (Denver+ Sacramento). 5/11 i to sa ovim najnizim granicama. Valjda ce se raspucati tokom sezone.

Posted

jebeni adams odigrao najgoru sutersku utakmicu u karijeri

Posted
1 hour ago, 189- said:

jebeni adams odigrao najgoru sutersku utakmicu u karijeri

1 pitanje: dali veliki igrači tipa Curry,LBJ,Cahwi,Harden cesce idu u over ili under? 

Posted

rekao bih da vise dolazi over. npr harden prosle sezone sigurno.

Posted
23 minutes ago, 189- said:

rekao bih da vise dolazi over. npr harden prosle sezone sigurno.

Onda se takve igrače isplati igrati over non stop i to u singlu. Od 80 utakmica nek 50 puta ode u over i dugorocno si u plusu. I nadjes jos jedno 10-ak igrača i to je to :happy:. Isto vazi i za igrače koji cesce idu u minus.

Posted

1/2 (fudbal + NHL 1/2), Salzburg je dosao 5+. Ajax i Chelsea razocarase totalno u ranom terminu, pa posle nisu mnogo vredeli ok rezultati. NHL ispostovao, 2-2 u ranoj fazi trece trecine. NBA srecom nisam odigrao jace, jos uvek je rana faza sezone. Los trend nastavljen, no ocekujem da od petka krene dobra serija (bar na to lici po parovima).

Minimalni ulozi danas.

Fudbal

Sporting-Rosenborg 2+

PSV-LASK 2+

Young Boys-Feyenoord 2+

Sevilla-Dudelange 3+

Kvota 1.86.

Sevilla me je par puta prodala, no protiv ovako slabog protivnika mislim da ne mogu zakazati. Tu je i par uobicajenih 2+ utakmica.

Prateci tiket, Porto 1X, CSKA Moscow 1X, Gent 2P1+, St. Etienne 1X, AZ 2P1+, Dynamo Kiev 1X, PSV 1X, Young Boys 2P1+, Roma P1+, Basaksehir 1X, Wolves X2, Man Utd X2, Malmo 1X, Basel 2P1+, Sporting 1X, Arsenal P1+, Eintracht Frankfurt P1+, Lazio 2P1+, Sevilla P1+. Kvota 26.91.

NBA

Golden State-LA Clippers >217.5

Houston-Milwaukee >225.5

Kvota 2.21.

Neefikasno otvaranje NBA sezone. Danas imamo sudare dobrih timova, pa se nadam da ce i strelci biti raspolozeni.

NHL tiket, Montreal 5+ (OT&SO), NY Rangers 5+ (OT&SO), Carolina X2, NY Islanders 1X, Nashville 1X, St. Louis 1X, Chicago 5+ (OT&SO), Calgary 5+ (OT&SO), Edmonton 5+ (OT&SO). Kvota 8.54.

Posted (edited)

EL je tradicionalno propast. Ovi igraju 0-0 poluvreme na 1.04 kec :laugh:, a ni PSV ni Sporting se nisu proslavili. 

Ko ce docekati subotu i nedelju, da munem na City, Bayern i tome slicno i saniram ovaj baksuzni period (prosla subota-danas).

Edited by Miljenko
Posted

Što nisi igro na munčester, bila sjajna kvota

Posted (edited)

Ne igram fiks, na glavnim tiketima. A i dobili smo skroz slucajno (ocekivao sam neko mucenje).

U subotu cu Bayern i City po 3+, uz jednu NHL kombinaciju. U nedelju vec ima 6-7 zgodnih stvari na fudbalu. Cak se i sutra ima nesto probrati (Twente i Ajax II).

Edited by Miljenko