Miljenko Posted March 19, 2019 Author Posted March 19, 2019 2/3. Ovo je vec bio ok dan. Malo je falilo da prodje i kombo, no sve je teze naci overe. I danas nesto ispod standardne uplate. Nacional Potosi-Zulia 3+ Dinamo Moscow-CSKA Moscow X2 Znojmo-Vienna Capitals 5+ Linz-Graz 5+ Kvote, 1.64, 1.79. Singl iz Copa Sudamericana, te hokejaska kombinacija koja deluje zanimljivo (CSKA, Graz i Capitals vode sa po 2-1 u pobedama). Ima dosta NHL meceva danas, no nista ne deluje bas privlacno, za ozbiljniju igru. Prateci tiket, Philadelphia >219.5, Houston w2, Milwaukee H1(-9.5), Golden State >221.5, Sacramento >226.5, Toronto 5+, St. Louis w1, Washington w2, Philadelphia 5+. Kvota 25.64.
Miljenko Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 1/2. Hokej se fino uklopio, no Sudamericana je zakazala. NHL je tesko oceniti, na golovima bih pao, dok bi fiks mozda i pogodio. Standardna uplata danas. Oakland-Seattle <10. 5 (Fiers-Marco Gonzales) Nemacka-Srbija 3+ Kvote, 1.45, 1.68. Otvaranje MLB sezone u Tokiju (mec je vec u toku, treci ining). Fiers me je par puta odusevio prosle sezone, pa probah dodatne poene, under ovog puta. Sastav nase reprezentacije je takav, da ocekujem da i prilicno mrljavi Nemci budu sila za nas. Hokejaski tiket, Trinec w1, Liberec w1, Toronto 5+, Tampa 5+, Winnipeg w2. Kvota 4.21.
Miljenko Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Ovo ce biti brz pad. Stamburase 9 poena za 3 ininga.
Miljenko Posted March 21, 2019 Author Posted March 21, 2019 0/2, prodje prateci hokejaski tiket. MLB nisam mogao provuci minusom, piceri se nisu proslavili. Kako je fudbal pao, to je vec neverovatna stvar; par promasaja koji se i u amaterskim ligama retko vidjaju. Na sirem hokejaskom tiketu prodje svasta, taman da kazem da sam nesto pogodio. Danas nesto ispod standardnih uloga. Netherlands-Belarus 2+ Croatia-Azerbaijan 2+ Belgium-Russia w1 New Jersey-Boston w2 Calgary-Ottawa w1 Kvote, 1.45, 1.70. Povezah tri meca kvalifikacija, koja deluju prilicno sigurno. Tu je i NHL dabl, dva poprilicna favorita u fiksu. Siri hokejaski tiket, CSKA Moscow w1, SKA St. Petersburg w1, Liberec w1, Tampa 5+, St. Louis w1, Chicago 5+, Winnipeg 5+. Kvota 3.71.
Miljenko Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 2/2, prosao je kombo tiket. Fudbal nije skoro dosao ovako lako; mogao sam uhvatiti i vecu kvotu (Holandija 3+ i Belgija 2+, na primer). NHL rutinski. Uleti povremeno i ovakav lagani dan. Danas oko minimalnih uloga. England-Czech Republic 2+ Portugal-Ukraine w1 Andorra-Iceland P/K2 Moldavia-France 2+ Karpat-Ilves w1 Graz-Linz 5+ Vienna Capitals-Znojmo 5+ Kvote, 1.88, 1.71. Jedna opreznija varijanta sa kvalifikacijama, te hokejaski tiket koji lici na siguricu. Hokej + NBA, Eisbaren 4+, Mannheim 5+, Farjestads w1, Washington 5+, Denver w2, Orlando w1. Kvota 4.36.
Miljenko Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Fiks je stvarno tesko uhvatiti, oba vinera (Portugal i Karpat), kvote 1. Ne bih se doduse bunio da biram cesce kao juce i danas. Jedini problem je sto ja reprezentacije tesko mogu odigrati jace. MLB krece 28. marta (ako ne racunam ovo u Japanu); nadam se boljoj sezoni u odnosu na proslu.
Miljenko Posted March 22, 2019 Author Posted March 22, 2019 Ja cu sutra Spaniju i Italiju poluvreme ili kraj na jednom, odnosno Irce 3+ i Svajcarce w2 na drugom. Ima dosta NHL meceva, no od toga puno derbija i direktnih duela za playoff poziciju, a to je vec tesko za igru (posebno ne na golove).
Miljenko Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 2/2 (Portugal i Karpat kvote 1), prosao je kombo tiket, kao i tiket MLB predsezone. Fudbal nije bio previse problematican, osim sto sam do kraja strepeo da Portugal ne primi gol. Hokej talicno. Karpat stize 1-3, golom 47 sekundi pre kraja; overi lagano. Ukupna kvota nije bila posebno velika, no cesto je i to tesko naci. Danas nesto izmedju standardne i jace uplate. Italy-Finland P/K1 Spain-Norway P/K1 Georgia-Switzerland w2 Gibraltar-Republic of Ireland 3+ Kvote, 1.39, 1.60. Gomila egal NHL meceva, pa je za igru ostao samo fudbal. Italija i Spanija lice na sigurice, Svajcarci su cvrsta ekipa, dok Gibraltar moze primiti 3 komada protiv bilo koga. Egzibioni fudbalski tiket, Luton P3+ V 2P3+, Peterborough P3+ V 2P3+, MK Dons P3+ V 2P3+, Dumbarton P3+ V 2P3+, Elgin P3+ V 2P3+. Kvota 174.11. NHL tiket, Philadelphia 4+, Arizona w2, Chicago 5+, Toronto w1, Montreal w1, Winnipeg 4+, Pittsburgh 4+, Tampa 5+, Las Vegas w1, Calgary 4+. Kvota 8.50.
Miljenko Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 I dalje ne verujem sta sam gledao. Nisam ocekivao da postoji toliki krs od ekipe, koji ne moze protiv Gibraltara da da gol-dva do poluvremena (Gruzija im je u prethodnim kvalifikacijama dala 3 na gostovanju). Meni bi selektor leteo za ovako nesto.
Miljenko Posted March 23, 2019 Author Posted March 23, 2019 Kakvi su dunsteri Irci, ostade 1-0 do kraja. Ako negde nisam ocekivao kiks, to je taj mec. Bar je ovo vecernje krenulo kako treba.
189- Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 jbt na socceru nema provere tiketa... odigrah tiket na fudbal posle duzeg vremena i odigram 1x&2-5 na utakmicama malta-fo, spanija-norveska, mali - jsudan, svedska - rumunija i obala sl - ruanda...dobra igra, solidne kvote.
Nesh Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 (edited) Osim irske, sve 2-3. al ja odigrah samo 4 na tiketu. Ne mari, kvota 15.99, vazno da je proslo. Edited March 23, 2019 by Nesh
Recommended Posts