John Coltrane Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Zakon negledanja fudbala. Ubedjen sam da moja ekipa koja spila jednom nedeljno ne bi izgubila od ovakvog Monaka.Sent from my iPhone using Tapatalk
Miljenko Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Koliko im igraca fali iz prve postave bice cudo, ako ne izgube i danas. Plus im u spicu igraju klinci.
Cash Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) Young Boys kakav preokret Bravo i za Psv @189- daj predloge za nba, nesto me vuce 2 na Phoenix Edited October 27, 2018 by Cash
Nesh Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 ja moram opet X na Buffalo (ako je verovati Betexploreru, 30 utakmica bez iksa, racunajuci i proslu sezonu, naravno). Vezbacu, pa mozda dodje nekad.
John Coltrane Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ne pamtim kad sam ovako ispizdeo da sam “ponovio” tiket cim sam pao BVB. F.Luiz upravo ubija pauka za 2:0 tako da bi trebalo da je to to. Nece biti kletve za vadjenje.Sent from my iPhone using Tapatalk
Godfrey Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 (edited) 2 hours ago, Miljenko said: Cuo sam danas u lokalnom Meridianu da se dosta igra Monaco, mada nikada nisam razumeo koncept igranja na timove kojima ne ide. Kako ne razumeš Miljenko?! Pa Monako ima niz od 12 mečeva bez pobede, shvataš sad? MORAJU da pobede! Tamo su nekad igrali I Trezege i Anri i Mbape, dakle, MORAJU da pobede!! Dočekuju tim otprilike istog kvaliteta, dakle nisu čak ni bolji, ali MORAJU da pobede! Sad je pravo vreme da se izdignu, sad, iako ništa ne igraju mesecima i ni na šta ne liče, ali MORAJU da pobede! A da, ona najnebitnija stvar, ali hajde da spomenem... kvota na njih protiv tima istog kvaliteta je čak 1,60!!! Dakle, poknon bre čoveče!!! Nikad od tebe kladioničar... Moraš da slušaš te lokalne kladioničare, veruj mi, jer oni znaju kad neki tim MORA da pobedi. 29 minutes ago, Cash said: Young Boys kakav preokret Bravo i za Psv Luda, luda utakmica. YB 2 poništena gola, promašen penal, sve na 0-2...a uspeli da postignu i auto-gol... Onda ulazi Sulejmani, i potpuni prekokret, drugi i treći gol na njegovu asistenciju iz kornera u 87. i 90. minutu. Ima nas koji smo verovali na poluvremenu Edited October 27, 2018 by Godfrey
Miljenko Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Tek sto sam usao u kladionicu, pita me lik koji igra dosta jace od mene, da li sam igrao Monaco. Ja mu kazem da preferiram golove i pomenem jos par hokeja gde ocekujem prolaz (5+). Gledao me cudno, no bar nije vise gnjavio.
Cash Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Bravo Godfrey za YB. A ovo da Monako mora da pobedi je skroz pogresno razmišljanje. Kvota 1.6 je čista navlakusa da bi ljudi masovno igrali na Monako, i nikad ali nikad ne slusaj kladionice . Ja volim mečeve gde ljudi masovno uplaćuju na 1 ekipu a ja odigram kontra (kao sto je bio slučaj Brugge-Monako). Kad kvota na ekipu koja mora pobediti lagano pada onda je to dobar znak da se odigra kontra.
Godfrey Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Ono što sam napisao za Monako je bilo sarkastično. Ništa se ni u životu ne mora, a kamoli u fudbalu. 1 hour ago, John Coltrane said: Zakon negledanja fudbala. Ubedjen sam da moja ekipa koja spila jednom nedeljno ne bi izgubila od ovakvog Monaka. Sent from my iPhone using Tapatalk +1 Koltrejn je sve lepo objasnio.
189- Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 48 minutes ago, Cash said: Young Boys kakav preokret Bravo i za Psv @189- daj predloge za nba, nesto me vuce 2 na Phoenix booker ne igra veceras za phoenix. ne znam jos, ako nesto odigram bice neposredno pre utakmica.
Miljenko Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 PSG deluje kao zicer za 3+. MLS igra zavrsno kolo pred playoff, LA Galaxy + Toronto mi zvuce realno. Tu su i AZ i Ajax za 3+, Barsa i Real 2+. Propustih Bolivijce tokom nedelje (svi jaci timovi odose makar u 3+), pa me Bolivar pomalo plasi, no makar dva gola ne bi trebala doci u pitanje. Jedina dilema mi je Ajax ili AZ u singlu. NFL bez zaletanja, a i NHL opreznije (Chicago + Vegas).
Cash Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 7 minutes ago, 189- said: svidja mi se atl-chi otp 109.5 sas +7.5dh Ma udri keca na San Antonio . Salim se, meni je taj mec za izbegavanje. Ali me zato vuce da odigram 2 na Portland
Recommended Posts