Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Hokej 1/3, NFL 1/1. Kod Nemaca samo jedan par nije otisao u 5+, no to je bio jedan od verovatnijih. Austrijanci na vreme prolaze. Nisam zadovoljan kako je krenuo NHL; solidan broj zicer meceva za golove koji nije dosao, od starta sezone (ovo nocas nije bilo totalni zicer, mada je sigurno bila najbolja stvar za 5+). Steta za siri tiket sa gomilom parova, gde je KAC zavrsio 2-2. NFL korektno, ocekivana kanonada u Atlanti. Nisam imao hrabrosti probati Patriotse over, lako je doslo i to (83 poena na NFL mecu su retka pojava). 

Tja, moglo je bolje, mada nisam skroz nezadovoljan. Subota je bila neprijatno iznenadjenje.

Standardna uplata danas.

NHL

Toronto-Los Angeles 5+

Ottawa-Dallas 5+

Montreal-Detroit w1

Nashville-Minnesota w1

Kvote, 1.73, 2.41.

5+ dabl lici na laganicu. Montreal je krenuo solidno, za razliku od Red Wingsa; Nashville je uvek favorit kao domacin.

MLB

LA Dodgers-Milwaukee 1 (Buehler-Chacin)

Kvota 1.55.

Chacin je vec nalupan protiv Dodgersa, u tekucoj sezoni, pa mu ne dajem previse sanse ni danas. Bonus sto je ovo playoff, a Dodgersi imaju odlican lineup, sposoban da se vrati iz zaostatka u bilo kom trenutku. Buehler je dosta sigurniji kod kuce, 4-3, 1.93 ERA, 0.83 WHIP, u odnosu na 4-2, 3.86 ERA, 1.11 WHIP, na strani.

NFL

Green Bay-San Francisco >43.5.

Kvota 1.68.

Nadjoh povoljnu granicu u Balkan Betu, pri cemu je kvota sasvim dobra.

Fudbalski tiket, Switzerland 0-3, England 2+, BIH 0-3, Finland 0-3, San Marino 3+, Moldavia 0-3. Kvota 3.50.

Edited by Miljenko

Miljenko sve ok sto se tice Nhl jedino mozda da si Toronto odigrao w1. Ne mogu ni oni stalno da idu u over. Ovo prepisujem za Montreal i Nashville. To mora da udje. 

Opet nesto lepo za Nesha: Spanija-Engleska x  :D

Bosna-S.Irska 1 (ili bosna daje vise od 1.5 gola)

Spanija-Engleska x2

Luksemburg-San marino 1&4+

Edited by Cash
12 hours ago, Cash said:

3:1 :cofee:

3:1 mi je najomrazeniji rezultat. :D

ja igram fiks & over 4.5, a ovaj terci gol je uglavnom empty net i znam da nema leba od jos jednog za over.

Ali cestitke na pogotku svakako! :)

Engleska X? Pa daj jos nesto da zamastimo malo. :D

Stoji da ne moze ni Toronto dolaziti stalno sa golovima, no tesko mi je da igram u fiksu protiv Kingsa. Ima tu ofanzivnog materijala (Kovalchuk dosao pod stare dane); jedino Campbell i Budaj nisu top gomani, mada se prvi fino pokazao do sada. 

Montreal i Nashville su mi teski za procenu za golove, te probah vinere; bonus je sto su oba tima tradicionalno neugodni domacini.

Da ne bude da nisam uvazio Cashovu dojavu za Engleze, evo igram: 

SPA-ENG X, 

FIN-GRE X

TOR - LA  H1

NASH - MIN H1

Kvota (Maxbet) 62.84

EDIT: H1 sam stavio umesto 1& over 4.5, mozda bude 3:1 :D

Edited by Nesh

Jos malo sam zamastio:

Spanija-Engleska x (3.85)

Bosna-Sev.irska, Bosna pobedjuje sa najmanje 3 gola razlike(5.91)

Luksemburg-San Marino 4+ (1.91)

Island-Svajcarska tim 1 1+ (1.60)

6 hours ago, Cash said:

Miljenko sve ok sto se tice Nhl jedino mozda da si Toronto odigrao w1. Ne mogu ni oni stalno da idu u over. Ovo prepisujem za Montreal i Nashville. To mora da udje. 

Opet nesto lepo za Nesha: Spanija-Engleska x  :D

Bosna-S.Irska 1 (ili bosna daje vise od 1.5 gola)

Spanija-Engleska x2

Luksemburg-San marino 1&4+

Jebte se luksemburzani 

Ima li neko neki komentar u vezi danasnjih meceva kosarkaske CL. Ne bih da tovarim gomilu NHL meceva (4 mi deluju zanimljivo danas), a u kosarku se ne razumem previse. Vidim da nije bilo nekih kardinalnih iznenadjenja, a da plusevi dolaze kao na traci.

Edited by Miljenko

NHL 2/2, MLB 0/1, NFL 1/1, prosao je prateci fudbalski tiket. NHL je dosao idealno, cetiri pobede domacina, uz cetiri 5+ overa. Dodgersi nisu dali poen nocas, tako da bih pao i da sam igrao plus. NFL nije mogao lakse doci, 44 poena u prvom poluvremenu. Mozda je kombo bio presirok, no MLB par je delovao izvesno. Fin bilans na kraju, uprkos jednom promasaju.

Standardna uplata danas.

NHL

Pittsburgh-Vancouver w1

New Jersey-Dallas 5+

Tampa-Carolina 5+

Minnesota-Arizona w1

Kvote, 1.39, 1.35, 1.35, 1.53.

Canucksi imaju problema sa povredjenim igracima, te sam odustao od plusa. Ruki Pettersson ima 5 golova i 2 asistencije do sada i pauzirace desetak dana (protokol kod udaraca u glavu se strogo postuje); Beagle ce imati pauzu od oko 6 nedelja. Lici na lagani trijumf Pittsburgha.

Dallas i Tampa su jasni plusevi. Minnesota nije krenula savrseno, mada imaju samo jedan poraz u regularnih 60 minuta, a i Arizona ih retko dobija van produzetaka kada gostuje.

Prateci tiket, Pittsburgh 5+, Philadelphia w1, Colorado 5+, Tampa w1, Winnipeg 5+, Las Vegas w1. Kvota 8.64.

Hokejaska CL, Eisbaren 5+, Frolunda 5+, Vaxjo 5+, Zug 5+, Bolzano 5+, Nurnberg 5+. Kvota 6.17.

Fudbalski tiket, France 2+, Ukraine 0-3, Wales 0-3, Norway 0-3, Slovenia 2+, Gibraltar 2+. Kvota 3.99.