Cash Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 Winnipeg-Carolina 1 , a moze i hendicep +1 Link to comment
Cash Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 11 hours ago, Cash said: Winnipeg-Carolina 1 , a moze i hendicep +1 3:1 :cofee: Link to comment
Miljenko Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 (edited) Hokej 1/3, NFL 1/1. Kod Nemaca samo jedan par nije otisao u 5+, no to je bio jedan od verovatnijih. Austrijanci na vreme prolaze. Nisam zadovoljan kako je krenuo NHL; solidan broj zicer meceva za golove koji nije dosao, od starta sezone (ovo nocas nije bilo totalni zicer, mada je sigurno bila najbolja stvar za 5+). Steta za siri tiket sa gomilom parova, gde je KAC zavrsio 2-2. NFL korektno, ocekivana kanonada u Atlanti. Nisam imao hrabrosti probati Patriotse over, lako je doslo i to (83 poena na NFL mecu su retka pojava). Tja, moglo je bolje, mada nisam skroz nezadovoljan. Subota je bila neprijatno iznenadjenje. Standardna uplata danas. NHL Toronto-Los Angeles 5+ Ottawa-Dallas 5+ Montreal-Detroit w1 Nashville-Minnesota w1 Kvote, 1.73, 2.41. 5+ dabl lici na laganicu. Montreal je krenuo solidno, za razliku od Red Wingsa; Nashville je uvek favorit kao domacin. MLB LA Dodgers-Milwaukee 1 (Buehler-Chacin) Kvota 1.55. Chacin je vec nalupan protiv Dodgersa, u tekucoj sezoni, pa mu ne dajem previse sanse ni danas. Bonus sto je ovo playoff, a Dodgersi imaju odlican lineup, sposoban da se vrati iz zaostatka u bilo kom trenutku. Buehler je dosta sigurniji kod kuce, 4-3, 1.93 ERA, 0.83 WHIP, u odnosu na 4-2, 3.86 ERA, 1.11 WHIP, na strani. NFL Green Bay-San Francisco >43.5. Kvota 1.68. Nadjoh povoljnu granicu u Balkan Betu, pri cemu je kvota sasvim dobra. Fudbalski tiket, Switzerland 0-3, England 2+, BIH 0-3, Finland 0-3, San Marino 3+, Moldavia 0-3. Kvota 3.50. Edited October 15, 2018 by Miljenko Link to comment
Cash Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 (edited) Miljenko sve ok sto se tice Nhl jedino mozda da si Toronto odigrao w1. Ne mogu ni oni stalno da idu u over. Ovo prepisujem za Montreal i Nashville. To mora da udje. Opet nesto lepo za Nesha: Spanija-Engleska x Bosna-S.Irska 1 (ili bosna daje vise od 1.5 gola) Spanija-Engleska x2 Luksemburg-San marino 1&4+ Edited October 15, 2018 by Cash Link to comment
Nesh Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 (edited) Pokusao nesto da editujem, pa da kvotujem, ostade ovaj post prazan, a onaj dole se vazi. Edited October 15, 2018 by Nesh Link to comment
Nesh Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 12 hours ago, Cash said: 3:1 :cofee: 3:1 mi je najomrazeniji rezultat. ja igram fiks & over 4.5, a ovaj terci gol je uglavnom empty net i znam da nema leba od jos jednog za over. Ali cestitke na pogotku svakako! Engleska X? Pa daj jos nesto da zamastimo malo. Link to comment
Miljenko Posted October 15, 2018 Author Share Posted October 15, 2018 Stoji da ne moze ni Toronto dolaziti stalno sa golovima, no tesko mi je da igram u fiksu protiv Kingsa. Ima tu ofanzivnog materijala (Kovalchuk dosao pod stare dane); jedino Campbell i Budaj nisu top gomani, mada se prvi fino pokazao do sada. Montreal i Nashville su mi teski za procenu za golove, te probah vinere; bonus je sto su oba tima tradicionalno neugodni domacini. Link to comment
Nesh Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 (edited) Da ne bude da nisam uvazio Cashovu dojavu za Engleze, evo igram: SPA-ENG X, FIN-GRE X TOR - LA H1 NASH - MIN H1 Kvota (Maxbet) 62.84 EDIT: H1 sam stavio umesto 1& over 4.5, mozda bude 3:1 Edited October 15, 2018 by Nesh Link to comment
Cash Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 Jos malo sam zamastio: Spanija-Engleska x (3.85) Bosna-Sev.irska, Bosna pobedjuje sa najmanje 3 gola razlike(5.91) Luksemburg-San Marino 4+ (1.91) Island-Svajcarska tim 1 1+ (1.60) Link to comment
Cash Posted October 15, 2018 Share Posted October 15, 2018 6 hours ago, Cash said: Miljenko sve ok sto se tice Nhl jedino mozda da si Toronto odigrao w1. Ne mogu ni oni stalno da idu u over. Ovo prepisujem za Montreal i Nashville. To mora da udje. Opet nesto lepo za Nesha: Spanija-Engleska x Bosna-S.Irska 1 (ili bosna daje vise od 1.5 gola) Spanija-Engleska x2 Luksemburg-San marino 1&4+ Jebte se luksemburzani Link to comment
Miljenko Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 (edited) Ima li neko neki komentar u vezi danasnjih meceva kosarkaske CL. Ne bih da tovarim gomilu NHL meceva (4 mi deluju zanimljivo danas), a u kosarku se ne razumem previse. Vidim da nije bilo nekih kardinalnih iznenadjenja, a da plusevi dolaze kao na traci. Edited October 16, 2018 by Miljenko Link to comment
Miljenko Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 Odlicno NHL vece. Sve je doslo i 5+ pa nisam mogao pasti i da sam hteo. Danas cu morati da odigram sitnije kvote u singlu. Link to comment
Nesh Posted October 16, 2018 Share Posted October 16, 2018 Meni prodjose dva HTZa. Duzi tiketi isto bili blizu, al na kraju samo na jednom povracaj uloga. Link to comment
Miljenko Posted October 16, 2018 Author Share Posted October 16, 2018 NHL 2/2, MLB 0/1, NFL 1/1, prosao je prateci fudbalski tiket. NHL je dosao idealno, cetiri pobede domacina, uz cetiri 5+ overa. Dodgersi nisu dali poen nocas, tako da bih pao i da sam igrao plus. NFL nije mogao lakse doci, 44 poena u prvom poluvremenu. Mozda je kombo bio presirok, no MLB par je delovao izvesno. Fin bilans na kraju, uprkos jednom promasaju. Standardna uplata danas. NHL Pittsburgh-Vancouver w1 New Jersey-Dallas 5+ Tampa-Carolina 5+ Minnesota-Arizona w1 Kvote, 1.39, 1.35, 1.35, 1.53. Canucksi imaju problema sa povredjenim igracima, te sam odustao od plusa. Ruki Pettersson ima 5 golova i 2 asistencije do sada i pauzirace desetak dana (protokol kod udaraca u glavu se strogo postuje); Beagle ce imati pauzu od oko 6 nedelja. Lici na lagani trijumf Pittsburgha. Dallas i Tampa su jasni plusevi. Minnesota nije krenula savrseno, mada imaju samo jedan poraz u regularnih 60 minuta, a i Arizona ih retko dobija van produzetaka kada gostuje. Prateci tiket, Pittsburgh 5+, Philadelphia w1, Colorado 5+, Tampa w1, Winnipeg 5+, Las Vegas w1. Kvota 8.64. Hokejaska CL, Eisbaren 5+, Frolunda 5+, Vaxjo 5+, Zug 5+, Bolzano 5+, Nurnberg 5+. Kvota 6.17. Fudbalski tiket, France 2+, Ukraine 0-3, Wales 0-3, Norway 0-3, Slovenia 2+, Gibraltar 2+. Kvota 3.99. Link to comment
Recommended Posts