Miljenko Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Za 2+ jesu, dok su za 3+ bili propast. Nadam se da ce im pasti odbrana bar malo ove sezone.
Miljenko Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Fudbal 1/3, prosao je siri teniski tiket ponovo. Prilicno izgledni parovi na fudbalu i smesni rezultati. Najnezgodnija kombinacija (Levski i Honved), prolazi rutinski. APOEL je imao veliki broj pokusaja, na kraju samo 1-0; Legia bez problema. Malmo se obrukao protiv kilavog protivnika (ocekivao sam 6-7 komada rutinski); Zvezda je dobro i dala nesto, sa ovako losom realizacijom. Tenis je pokrio dobar deo uplate; dva vezana prolaza, to se nije skoro desilo. Minimalni ulozi danas, tim pre sto mi se nije dopao jucerasnji bilans. Fudbal Rosenborg-Valur Reykjavik 3+ Sheriff-Torpedo Kutaisi 2+ Zeljeznicar-Trans Narva 3+ Guarani-Deportivo Capiata 2+ Independiente-Cerro Porteno 2+ Kvote, 1.65, 1.75, 1.49. Rosenborg juri 0-1 iz prvog meca, a protivnik je ipak iz neozbiljne lige. Sheriff ima 1-2 nakon prve utakmice, te nisam odigrao 3+ na kraju; Zeljeznicar mi se cini kao prilicno bolji od rivala i ne verujem da ce tu biti nekog taktiziranja. Tu je i dabl iz Paragvaja, ali se nisam zaletao, posto je prvo kolo u pitanju. Teniski tiket, Verdasco, Carreno-Busta, Muller, Kudla, Johnson, Mannarino, Ebden, Lajovic, Buzarnescu, Sevastova, svi uzimaju jedans et minimalno. Kvota 3.53.
Nesh Posted July 18, 2018 Posted July 18, 2018 Dakle, ovi Brazilci mi gledaju u tikete. Kad igram HX, oni 0:0, kad igram X, obavezno 1:0. Juce sam cekao "samo" Vila Novu 1&2-3 za izlaz (cetiri utakmice sve konacan ishod & 2-3), to tek nije ni primirisalo. Na drugom tiketu sam imao HX, al 0:0 i ni da mrdne. Ne volim da ih igram, al nocna ponuda nikakva, pa moram da ubacim neku.
Miljenko Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Ovi iz Rosenborga centriraju gore od prosecne JSL ekipe. Prodje jedan, no ovo ce biti mrka kapa izgleda.
Miljenko Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Dva nepostojeca penala u Trondhajmu; najpre ruka uz telo svirana gostima, a sada lopta udara igraca Rosenborga u glavu.
Miljenko Posted July 18, 2018 Author Posted July 18, 2018 Treci penal je vec 50/50, ali onaj za Valur je smehotresan. On pita pomocnog, ovaj mu kaze da nije video.
Miljenko Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 Fudbal 2/3. Ovo se moze podvesti pod korektan ucinak. Na Rosenborgu dosta srece (nekompetentan sudija je mozda bolja formulacija). Paragvajci razocarali, oba meca 0-1. Juce nisam ocekivao nista posebno, te mogu reci da nisam nezadovoljan. Minimalni ulozi i danas. Fudbal Molde-Glenavon 3+ Dinamo Minsk-Derry City 2+ Vitorul-Racing 2+ Maccabi tel Aviv-Ferencvaros 2+ AIK-Shamrock Rovers 2+ Osijek-Petrocub 2+ Hacken-Liepaja 2+ Nordsjaelland-Cliftonville 2+ Copenhagen-KuPS 2+ Kvote, 1.80, 2.07, 1.48. Gomila parova u kvalifikacijama za EL, te probah nekoliko kombinacija. Na Molde je dosta pala kvota za golove, u odnosu na prekjuce. Prateci tiket, Tobol w1, Dinamo Minsk P/K1, Vitorul P/K1, Irtysh w1, Slavis Sofia w1, Slovan B. P/K1, Vardar w1, Maccabi Tel Aviv w1, Sarpsborg w1, Hacken P/K1, AIK P/K1, Nordsjaelland P/K1, Copenhagen P/K1, Partizan P/K1, Osijek P/K1, Domzale w1. Kvota 7.06. Teniski tiket, Delbonis, Fognini, Ferrer, Gasquet, Pospisil, Dzumhur, Rublev, Cirstea, Martic, Cornet, svi uzimaju set. Kvota 4.37.
Nesh Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 (edited) Ne mogu da ukapiram zasto kad god Cubsi igraju kod kuce Maxbet (a danas vidim i Meridian, ne znam da li je i kod njih uvek tako) ima u ponudi samo konacan ishod. I to vazi samo za njih, za sve ostale ima uvek svih igara u ponudi. Edited July 19, 2018 by Nesh
Miljenko Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 To je svuda tako. Kada su domacini, granice za poene imas tek u lajvu. Cini mi se da je to zbog promenljivog vetra, karakteristicnog za Cikago.
Nesh Posted July 19, 2018 Posted July 19, 2018 Aha, hvala, nisam imao pojma, i uvek se cudim kad vidim.
Miljenko Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 (edited) Fudbal 1/3, Molde dolazi 6+. EL je donela ocajne rezultate. Malo je falilo da ne prodje nista od glavnih tiketa, posto su na Copenhagenu dva gola pala kasno. Bilo je par neocekivanih goleada, na resenim prolazima (Kairat, Hibernian). Ovi sto igraju fiks su tek izginuli; tu verujem da se nista nije moglo provuci (takvi su bili vecinski komentari danas). Minimalni ulozi i danas. Ocekivano traljava nedelja. Fudbal Zvezda-Dinamo Vranje 3+ Oriente Petrolero-Aurora 2+ Kvota 1.65. Krece nase prvenstvo, te probah jednu goleadu na Zvezdi. Bolivijci se vracaju, uz opreznije 2+ otvaranje. Prateci tiket, Leobendorf 4+, St. Polten 5+, Horn 4+, Rapid Vienna 5+. Kvota 7.87. MLB Chicago Cubs-St. Louis 1 (Lester-Flaherty) Detroit-Boston H2(+1.5) (Boyd-Price) Texas-Cleveland H2(+1.5) (Perez-Bauer) Kvote, 1.65, 1.43. Cubsi su fino otvorili seriju protiv velikog rivala, i veceras ocekujem jos jedan trijumf iz Lestera. Sezonska serija, 5-4 za Cardinalse. Lester je neporazen na 9 uzastopnih startova, 8-0, 2.80 ERA. Protiv Cardinalsa, 7-4, 2.26 ERA, na 17 startova. Sjajni Boston otvara drugi deo sezone u Detroitu. Imaju samo jedan poraz, na prethodnih 10 meceva. Udaraci su im toliko raspolozeni, da ucinak picera i nije toliko bitan (7.3 poena u proseku, u intervalu od 10 utakmica). Indiansi sigurno mogu bolje od ovoga sto su igrali pre All-Star pauze. Bauer je u odlicnoj formi, 1-0, 1.19 ERA, 1.01 WHIP. Protiv Rangersa je 1-0, 3.48 ERA, na 5 nastupa; Perez je 0-2, 9.20 ERA, na 4 nastupa protiv Indiansa. Propratni tiket, NY Yankees <8.5, Philadelphia 1, Washington 1, Toronto 1, Houston H2(+1.5), Seattle 1. kvota 13.77. Teniski tiket, Gasquet , Fognini, Mannarino, Johnson, Rublev, Lajovic, Buzarnescu, svi uzimaju set. Kvota 3.64. Edited July 20, 2018 by Miljenko
Miljenko Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 (edited) Fudbal 1/1, MLB 1/2. Zvezda je nekako usla u 3+, nakon gomile promasaja; Oriente Petrolero jedva do 2+ (94. minut). MLB polovicno. Piceri Cubsa su imali uzasan mec, ni blizu prolaza. Boston tesno, dok je Cleveland lako mogao otici u kontru, posto se bullpen raspao. Serija bez kombo tiketa se nastavlja, mada ne jurim neku veliku kvotu. Minimalni ulozi i danas. Sutra mozda odigram malo jace, prilican broj zanimljivih meceva za golove na fudbalu. Fudbal Atlanta-D. C. United 3+ Chicago-Toronto 3+ Esbjerg-Vendsyssel 2+ Luzern-Xamax 2+ Basel-St. Gallen 2+ Ostersunds-Trelleborgs 2+ Kvote, 2.04, 2.10. Najpre MLS dabl, koji deluje dosta izgledno. Atlanta me je prodala par puta, no vreme je da oni silni promasaji pocnu da ulaze. Chicago i daje i prima, a bonus je sto imaju imperativ pobede. Na drugom tiketu svasta; Svajcarci krecu, Danci igraju drugo kolo, a od Svedjana uglavih najverovatniji par. Prateci tikeet, Ried 3+, Sturm 3+, A. Lustenau 3+, Wacker Innsbruck 3+, Wolfsberger 3+, Morton 3+, Hearts 2+, Motherwell 2+, Peterhead 2+, Albion 3+, Berwick 2+, Livingston 3+, Elgin 2+, Queen of South 3+. Kvota 22.48. MLB Milwaukee-LA Dodgers H2(+1.5) (Anderson-Kershaw) LA Angels-Houston H2(+1.5) (Tropeano-Verlander) Kvota 1.49. Na Miller Parku imamo sudar startera koji se nalaze u odlicnoj formi. Anderson, 0-1, 1.65 ERA, 1.35 WHIP; Kershaw, 2-0, 2.41 ERA, 0.91 WHIP. Machado je presao u Dodgerse, tim je u dobroj formi (7-3), dok Brewersi imaju 7 vezanih poraza, a na ruku im ne idu ni povrede nekoliko kljucnih igraca. Anderson je 1-1, 5.44 ERA, na 9 startova protiv Dodgersa; Kershaw, 4-0, 1.39 ERA, na 6 startova na Miller Parku. Verlander baca pristojno (0-1, 3.32 ERA, 0.68 WHIP), no podrska je slaba i niz nastupa bez pobede je dostigao brojku 6. Tropeano se ne moze pohvaliti preteranom efektivnoscu u poslednje vreme (dva nastupa sa 4+ ininga i 5 dopustenih runs). Verlander je 10-8, 3.12 ERA, na 21 startu protiv Angelsa, 2-0, 1.13 ERA, uz shutout, na dva ovosezonska starta. Sezonska serija, 4-3 za Astrose. Propratni tiket, NY Mets H2(+3.5), Toronto 1, Boston H2(+1.5), Philadelphia 1, Minnesota H2(+1.5), San Francisco H2(+2.5), Seattle 1. Kvota 8.99. Edited July 21, 2018 by Miljenko
Timmy Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Nisi svestan kako je Petrolero usao jedva. Ja sam cekao da daju gol u oba. I mogao sam glavu da dam da tu ostaje 1:0, bas kilava utakmica bila. Prosto sam se iznenadio kad ga dadose u nadoknadi. A poslednjre vreme sam u ratu sa statistikom na utakmicama. Pa mi da na mecevima gde ima mnogo suteva nema golova, a tamo gde jedva sutiuraju daju skoro sve.. Evo sad jebeni Tampines. Imam dom3+ i dom4+. Oni u prvom imali 16 suteva ka golu (cak 11 u okvir) i nijedan gol. A u drugom za prvih 20 min 5 suetav i 3 gola. I posle da covek nesto prati suteve, sanse ili sta vec... Nema vise nikakvih pravila. Posle treceg gola stadose... al ima hjis vremena, nadam se i cetvrtom.
Recommended Posts