Miljenko Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Fudbal 1/1, MLB 0/2. Fudbal je dosao taman kako treba, mada je i tu bilo golova u zavrsnici, za prolaz. MLB je doneo jos jedno vece prepuno iznenadjenja. Cleveland lagano, no Cardinalsi izgubise, cim sam ih ja odigrao. Scherzer je primio 2 poena, ali ga napad nije ispratio, 0-2; isto se moze reci i za Yankeese, koji se obrukase protiv metiljavih Metsa (takodje 0-2). Tesko da MLB sezona moze biti losija od ovoga. Prosle godine sam u maju imao 75% izlaznih tiketa, u julu 70%, ove ni do 60% ne dobacujem. Uzas vikend. Napravih budzet tokom nedelje i onda stagnacija. Petak i nedelja i nisu mogli bolje, no u subotu ispustih na fudbalu sansu, bar za bonus tikete (koji bi sami doneli plus). MLB Miami-San Francisco H2(+1.5) (Wei-Yin Chen-Bumgarner) Chicago White Sox-Cleveland 2 (Giolito-Carrasco) Arizona-Pittsburgh H1(+1.5) (Corbin-Musgrove) Milwaukee-Chicago Cubs <8.5 (Guerra-Quintana) Kvote, 1.71, 2.53. Vratio se Bumgarner, Giantsi igraju sve bolje i u ofanzivi; verujem da ovo moze biti barem egal. Indiansi imaju jasnu prednost ovde. Carrasco nije u nekoj formi, no obicno dominira protiv White Soxa. Corbin i Arizona na Chase Fieldu, deluju kao ok izbor. Derbi na Miller, donosi duel picera koji su u formi; Guerra, 0-1, 2.50 ERA, 0.94 WHIP; Quintana, 1-1, 3.38 ERA, 1.06 WHIP. U sezonskoj seriji smo imali do sada, jedan plus i sedam minusa. Necu se zaletati sa uplatom, dok ne krene WC, eventualno neki siri teniski tiket, uz MLB.
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Belgija daje 3+ i 4+. Kvote jadne 2.3 i 4.5. Al nema nista drugo, pa ajde.. Hteo i daju u oba po 1.95, al odustao. Na srednje.
Miljenko Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Izgleda da cu nastaviti seriju preskocenih 3+ prolaza.
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Dace Belgija ovde jos dosta. Ovi sem Navasa izgledaju bas jadno u odbrani.
Miljenko Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Vec 12 suteva ukupno. Belgija ce ocekivano biti dobra za tu igru.
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Dadose oba Dodao sam pred prvi gol po 2.5 i po 10. Al sve ovo u lajvu je sitno. Poenta je da daju ukupno bar 3. A sto i ne 4. Bas mocno deluju.
Miljenko Posted June 11, 2018 Author Posted June 11, 2018 Nista, sutra igram Poljake, makar bilo 0-0. Kakvo predomisljanje, kakvi bakraci.
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) Odigrao sam za WC na malo jace rasporede u grupi A. Ubdeljivo najveci dobitak mi je Urugvaj prvi, Egipat drugi. Po kvoti 9. A nesto vece uplata, al dosta manja ispplata je Urugvaj prvi Rusija druga po kvoti 3.2. Ovo im je greska pa sam zato iskoristio. Umesto da sigliram Urugvaj osvaja grupu po 1.9, odigrao sam ove dve opcija, gde mi je ako Rusi budu drugi kvota blizu 2, a ako Egipat bude druge onda je kvota preko 4... Trebalo bi mozda da branim sa Saudijsci drugi. Al ja sam ozbiljan covek pa se necu zajebavati sa tim Sve je Meridian u pitanju. Edited June 11, 2018 by Timmy
Timmy Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 I generalno je na vise mesta bolje igrati raspored prvi drugi, nego samo prvi u grupi. Jer cesto ta cetvrta ekipa nema nikakvih sansi da prodje dalje, pa su u igri samo dve kombinacije za ishod (uz pretpostavku da je pobednik grupe siguran). A kvote lepe. Ovo je naravno sve za singlove. Da se kombinuje ima previse kombinacija, pa nije toliko smisleno. A za tikete, dodao sam i prolaz u 1/4 finale, Brazil, Nemacka, Spanija i Belgija. Kvota 4. Poklon. Moze i sistem 3/4. Ja sam za sada samo u glavu. A dosta mi se nakupilo tikeza za WC. KAd god sam nesto dobijao ja deo na racun namenjivao za WC i odmah igrao. I mic po mic... bice dobar dobitak kad ostanem bez para krajem meseca
Godfrey Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Sta znam, kladjenje na WC je bas long run. Hocu reci, matematicki ne znam koliko je isplativo. Jedina zal mi je sto nisam singlirao Francuze 1998..godinu dana ranije sam bio ubedjen da osvajaju. Bice Svabe slabe, Nigerija katastrofa, Poljaci moguce out u grupi, ostalo ocekivano.
Timmy Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 Catolika Kito - Independiente DV, gosti u bas losoj formi, a Catolica solidna. Kvote sasvim fine, domacin u oba, dom3+ i dom4+, 2.91, 4.1 i 10.
Miljenko Posted June 12, 2018 Author Posted June 12, 2018 MLB 0/2. Poterao maler u MLB delu, nema sta. Bumgarner se jos "zagreva", no napad ga je ispratio, a onda se bullpen Giantsa raspao, protiv kilavih Marlinsa; Cleveland dolazi rutinski; Arizona okrece 0-5, no ni to nije vredelo, posto na Cubsima pada neverovatnih 5 poena u produzetku. Ja sam tradicionalno los za pravljenje MLB dablova, no dok ne krenu sa realnijim rezultatima, ovo je najracionalnije resenje (odigras cetiri singla, sa top starterima i prodjes jedan, to se nikada nije desavalo). MLB je uvek bio najlaksi sport za igru, no to nije slucaj i ove godine. Fudbal Poland-Lithuania 3+ Kvota 1.71. Da probam jedan zavrsni prijateljski mec, pred pocetak WC. MLB Baltimore-Boston 2 (Hess-Rodriguez) Atlanta-NY Mets H1(+1.5) (Foltynewicz-Wheeler) NY Yankees-Washington 1 (Sabathia-Roark) Oakland-Houston H2(+1.5) (Mengden-McCullers Jr.) Kvote, 2.02, 2.02. Od kada se kladim na MLB, igrao sam na startere, makar bio i neki losiji tim u pitanju, no ove sezone cu izgleda morati da pratim timove. Boston je jedva dobio prvi mec serije, ali su Oriolesi toliko van forme, da je ciscenje prilicno verovatno. Atlanta igra dobro, dok Metsi imaju velikih problema u ofanzivi. Derbi u Bronxu, gde dajem prednost eksplozivnijem napadu. Oakland igra dobro (6-4), ali je Houston jos bolji (7-3, trend forme). Sezonska serija, 5-1 za goste. Prateci tiket, Colorado H2(+3.5), Detroit >8.5, San Francisco H2(+1.5), Chicago Cubs >9.5, Cleveland H2(+1.5), Cincinnati >9.5. Kvota 12.22.
Cash Posted June 12, 2018 Posted June 12, 2018 (edited) 12 hours ago, Godfrey said: Sta znam, kladjenje na WC je bas long run. Hocu reci, matematicki ne znam koliko je isplativo. Jedina zal mi je sto nisam singlirao Francuze 1998..godinu dana ranije sam bio ubedjen da osvajaju. Bice Svabe slabe, Nigerija katastrofa, Poljaci moguce out u grupi, ostalo ocekivano. Godfrey old school kockar😊 Edited June 12, 2018 by Cash
Recommended Posts