Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Fudbal 1/1, MLB 1/3. Nemci jedva udjose u 3+, a i to zahvaljujuci ovima iz SA. MLB je razocarao nocas. Cubsi nekako izdrzase; Boston ponovo nije ispratio jednog najboljih startera lige, 0-1 protiv jednog od trenutno najlosijih timova; Houston nastavlja da me obara na poene, probise granicu za jedan poen. Cim odigram malo jace, ulete neki nebulozni rezultati, pa ni juce nije bio izuzetak od tog pravila.

Fudbal

New York City-Atlanta 3+

Spain-Tunisia 2+

France-USA 2+

Kvote, 1.49, 1.41.

Mec u New Yorku lici na laganicu za golove. Spanci i Francuzi, u opreznijoj varijanti, gde takodje ocekujem lagani prolaz.

MLB

Chicago Cubs-Pittsburgh 1 (Lester-Kingham)

Philadelphia-Milwaukee H1(+1.5) (Arrieta-Suter)

Kvote, 1.55, 1.43.

Lester je najbolji starter Cubsa u tekucoj sezoni, uz 2.44 ERA, na 12 startova. Kingham je otvorio jako ruki sezonu (dve pobede), ali je bez trijumfa, na prethodna 3 starta, 4.86 ERA, 1.26 WHIP.

Philadelphia je upala u rezultatsku krizu (3 pobede, na poslednjih 10 utakmica), no tu je Arrieta, da pokusa da vrati sigurnost timu. Kod kuce je 3-0, 0.84 ERA, 0.91 WHIP, na nivou sezone.

Prateci tiket, Washington <8.5, LA Angels >8.5, Boston 1, Oakland 1, Seattle H2(+2.5), St. Louis H2(+2.5). Kvota 11.00.

Edited by Miljenko
Posted

Umal da mi promakne Singapurska Nigata. Cetvrti put uzastpono isto dom3+ i dom4+. Ovaj put malo manje kvote, 1.86 i 3.3. Al i dalje poklon, Kao sto sam pisao, oni su klasa iznad ostaka lige.

Posted

Lose krenuli, pojacah malo dom3+ po 2.5

Posted

Brat Nigata, i posle 0:0 na HT nece da izneveri :) Cak ispalo i dobro jer sam malo pojacao u lajvu. Al posle serije od 4 i vise golovaa, sad stadose na 3. Sledece kolo ima da isprave to i da se vrate petardama :D 

Posted

A bobe me oprosti, izgleda cu da igram da ovi nasi slepci daju golove. Iako smo kilavi, sve ostalo ide na ruku da cemo nejakoj Bolviji napuniti mrezu. Prvo razlika u kvalitetu nije upitna, ovima ne igra skoro ceo tim. Drugo, posle poraza od Cilea svi su ih pljuvali i poceli da dizu ruke i da smanjuju ocekivanja na SP. Znaci proradice i inat da se dokazu :D A posto je ovo najnebitnija rezultatska utakmica, kako neocikavati da nasi iskazu svoj pun potencijal i da nemotivisanog protivnika (koji je prekjuce igrao mec sa J. Korejom) napune kako dolikuje...

A na sve to kvote odlicne, domacin u oba 2.35, dom3+ 2.95 i dom4+ 6.5.

razmisljam i o prvom poluvremenu. Da damo 2+ po ogromnih 4.4 i 3+ po 15.

Jebo me pas i srpska reprezentacija, unapred da napisem :mad: 

Posted

Ja sam pre utakmice protiv Cilea, zacrtao nase za 3+, no nakon sjajne predstave, brzo promenih misljenje.:D

Posted

SRBIJA!!!! Udje i kvota 50 :D dom prvo4+.. Samoc ekam jos gol u oba. Valjda ce dati bar 1 u drugom :) 

Posted

Dadose i oni jedan. Jbg. Mogao sam da uzmem lepu kintu, na 5+ i 6+.

Posted (edited)

Sta promasise u zavrsnici, na NY City-Atlanta, kao da se neko zarekao, da ne moze da dodje 3+. Verovatno najsigurniji mec za golove, na nivou nedelje.:isuse:

Ne moze da udje kombo nikako.

Edited by Miljenko
Posted

Spanija - Tunis, prebice ih Spanci. Domacin 3+ i 4+, kvote 2.3 i 4.5. Kao i dom prvo golopvi, 2+. 3+ i 4+ kvote 3.35, 10 i 33.

Posted

Spanci ce na WC, biti kao i obicno, dobri samo za preskakanje (kilavi za golove + nema previse suteva, propast kombinacija u najavi).

Posted

Prekinuse mi Spanci odlicno seriju poslednih par dana :mad: 

Izigrah Diaz - Libertad. Opet preterali sa kvotama na Paragvajce, GG3+ 2.6, GG4+ po 4,5 5+ po 8... Al tek pred kraj prvog ga dade Libertad. Diaz bez suta ka golu. Ide to u 0:2... Samo da ne krene sad crna serija 

Posted

Ja uplatio opkladu, nije neka lova 20 evra, najbolja  trojica dele lovu na kraju. bice ih valjda jedno 120-30, kao i na proslom SP.

Posted
51 minutes ago, Cash said:

Opa Majo kockar hehh

Sve sam ulozio na Francuze, pa sta mi Gricman da :sad: