Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Izmuljace grupu nekako, mada protivnici nisu slabi.

Ja sam zato i batalio fiks na fudbalu; tri ishoda, skoro nemoguce za pogoditi.

Posted

Kopka me kakve ce biti granice za ukupan broj suteva na mecevima WC (svi sutevi, u okvir, van i blokirani). To mi je glavna igra, uz 2+ i 3+.

Posted

Dajte ljudi... pa samo su milimetri falili i da sudije ne budu slepci pa da poluvreme bude 5:0. Onda bi se pricala druga prica...

ja ostajem pri svome, Nemci prvi u grupi po 1.33 :D 

Posted

Inace, na sitnije sam odigrao kad je poceo mes Haukar-Selfas GG4+ i 5+ (samo to od zeljenog imao Meridian) I evo 4:0 plasims e da ce tako ostati

Posted

Hahhaha... radi topik u istom minutu 4:1 :lol: 

Posted

Miljenko, pogledaj kvote na Independiente-Kapiata :O Oba tima se pune a 3+ 1.9, pa jebote... U 23.30 se igra

Posted

Ja sve odigram tokom dana i retko drzim nesto na racunu, da se ne bih zaletao. Drugi put.

Sutra cu od fudbala, MLS New York City 3+ jaca grupa, Vancouver 3+ slabija grupa. Nase preskacem, vidim da rastu kvote. Spance i Francuze jos nisam odlucio kako, verovatno 2+ dabl, u jacoj grupi. Tu je i neki MLB par.

Posted (edited)

Zaletanje je majka propasti :D

Natrpah na Independiente, GG3+ po 2.25, 4+ po 3.55, 5+ 7.4, 6+ po 15 i GG GG po 17. Kao i domacin golovi, u oba, 3+ i 4+. Kvote 3.45, 5.7 i 14.

Ovo su sve poklon kvote. Paragvajci su trenutno najpodcenjeniji za golove. U Peruu su malo pale kvote a i oni se manje pune kako je ova nova liga krenula. Al Paragvaj drzi standard :) 

Edited by Timmy
Posted

Kvote za golove, na nase protiv Bolivije.:rolleyes:

Posted

Treba da bude da dajemo gol bar 3 :D 

Posted

Evo 2:0, iz penala. Dobro je sto sam igrao i domacin golove, pogotovu na onolike kvote. Verovatno cu sada da branim da nece dati treci, grota se bace ova 2 gola

Posted (edited)

Bolje da ne gledam ovo, koliko sansi i nista, 2:0 i dalje. Imao sam po kvoti 6 da branim da ne pada treci, nisam hteo, prosto mi bilo nezamislivo da preko 60 minuta nece pasti gol. i preko 50 prodje...

edit. jebote covek sam u kontri ide ka golmanu, nogde nikoga i on kilavo pravo u golmana. Pa jebote uradi bilo sta drugo... Tacno cu sad da ugasim i pratim ktrajickom oka na bet365

Edited by Timmy
Posted (edited)

Hahahaha... ugasim strim, pustim bet365, kad ono 3:1, 2 gola pala u tom minutu sto mi je strim kasnio. da sam znao ranije da kukam na forumu i ugasim strim, nego se ovako nerviram :D

to braco Paragvajska, jebo sam im mamu, sve glavo uslo :thumbup: :thumbup:

Edited by Timmy