Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Odigrah u poslednjem trenutku Portugal golove protiv Alzira. Em Alzir kilav, a ovi valjda moraju malo da vezbaju i golove.,. Skeptik sam, al ipak odigrah. Domacin u oba po 2.2, 3+ po 2.7 i 4+ po 5.7

Posted

Merkao sam Valjadolid, dobre kvote bile, i ipak odlucih za Portugal. A ovi 3:0 na HT. Gledao sam Engleze, al tek to mi bila lutrija, pa preskocih

Posted

Al je Portugal stisao ove mucenike, posle 20 minuta 18:0 u napadima, 6:o u sutevima i 1:0 u golovima. Da onaj prepotentni nije sebican moglo je lagano 2:0 vec biti

Posted

Dobro, Portugal brzo do 2-0; sada i Englezi jos jedan, za fin pocetak.

Posted

Zasto Englezi igraju ovako kukavicki; gomila povratnih pasova, plus igra neka leva postava, a WC samo sto nije.

Posted

Fudbal 2/2, MLB 0/1, NHL 1/1, prosao je prateci MLB tiket. Fudbal taman kako treba. Englezi nekako dadose dva komada; Portugal lagano; Uruguay teze od ocekivanog. Neverovatan MLB pad. 6 poena u prvom iningu i ipak je falio poen na kraju. U osmom iningu je Boston napunio baze, uz jedan aut i osecaj da nece dati nista, se pokazao opravdanim, dva strajkauta (stoji da su oba udaraca bila kilava, no valjda mozes bar da pustis loptu u igru). Na pratecem prodjose 3 stvari. Ako me nesto nervira, to je kada ne dodje najsigurniji par/igra. NHL prolazi vec na kraju druge trecine. Ok bilans na kraju, uz izvestan plus (zahvaljujuci sirem MLB tiketu), mada i nisam zadovoljan jer sam ocekivao prolaz kombo tiketa, kada je fudbal izasao.

Fudbal

Germany-Saudi Arabia 3+

Kvota 1.29.

Ocekujem da Nemci naprave lep uvod pred WC.

MLB

Boston-Chicago White Sox 1 (Sale-Covey)

Chicago Cubs-Pittsburgh 1 (Montgomery-Kuhl)

Texas-Houston <9.5 (Fister-Verlander)

Kvote, 1.30, 1.55, 1.75.

Sale protiv Slabih White Soxa, bi trebao dobiti lagano. Montgomery je do sada bio odlican protiv Piratesa (2-0, 2.53 ERA, na 8 nastupa), te probah Cubse i danas. U Arlingtonu je data prilicno visoka granica na Verlandera. Stoji da Fister nije u nekoj formi (0-2, 6.06 ERA, 1.41 WHIP), no kada Verlander startuje protiv Rangersa, retko pada vise od 4-5 poena.

Prateci tiket, Washington 1, NY Yankees H2(+1.5), St. Louis H2(+1.5), LA Angels H2(+1.5), Arizona H2(+2.5), Atlanta H2(+3.5). Kvota 5.03.

Posted

Cekam Nemce prvo2+ i prvo3+.. I sta mase ne verujem. 2 stative, 2 ponistena gola

Posted

Evo sad ponistise cist gol. Sudiej amateri klasicni

Posted

Eh da  sam znao ranije da zakukam na forumu :D  Porodise ga nekako. I naravno deda Miler.

Posted

Tja, corave sudije; mogla su pasti tri komada, vec do poluvremena. Ovo mu dodje neka idealna situacija za 3+, 2 komada.

Posted

Svabe nemaju boljeg spica od Wernera.:dry: Dobro, mlad je, no nisam odusevljen. Generalno im je realizacija uzas.

Posted

Zasto je uopste ubacio Gundogana, kada mu publika zvizdi.:dry:

Posted

Zna li neko koja je kvota da Nemci ne prolaze grupu?

Mirise mi na debakl. Ni na sta ne lici ovo sto igraju, a i rostertm im je daleko od impresivnog...

Posted

Meni je ovo sramotno lose. Protiv ovih sto ne umeju da markiraju, da postignu samo 2 gola. Plus je odbrana dosta suplja.

Posted

Ahahah, cekam Nemce bilo kakvu pobedu za lepe pare, za dlaku da bude 2-2. Sa gol linije izbili, mrtvu sansu imali simpaticni Saudijci u nadoknadi. 

Jebo kladjenje ako ni pobeda Nemacke kuci protiv Saudijske Arabije nije sigurna. 

Btw, kvota 40 da ce Nemci biti poslednji u grupi. Stavljam bar crvenu.