Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted (edited)

Mene zeznuse Sakramento i Portland jutros. Fudbal mi nije bio dovoljan, pa dodadoh poene. A tu je, kao i obicno, bilo buć.

Edited by Nesh
Posted (edited)

HokejMagnitogorsk w2Dynamo 2St.Petersburg 2Salzburg 6+KAC 6+Kladno 1Nakon reprezentativne pauze, vracam se timovima koje standardno igram.FudbalLeyton 2FA Cup. Razlika u kvalitetu ce presuditi(bar se nadam).Russia w1BIH w2Portugal 2Spain 2Montenegro h1(-3)Argentina 2Reprezentacije ne volim da singliram ni kada su kvalifikacioni mecevi u pitanju. Prijateljski, samo tiket. Uz komsije u hendikepu.NBAMinnesota 1Phoenix dop>183.5Miami h2(+1.5)Izgleda da ce se Minnesota malo kompletirati za veceras, pa da ih probam. Phoenix-Chicago bi trebao u over, na ovu malu granicu. Na Feieve je hendikep, probacu oprezno i to.Prebacivacki:Leyton 2Dynamo 2Salzburg 6+Kladno 1

Edited by Miljenko
Posted

Igrao sam keca na Čileta mislim da je to poklon s obzirom na to u kom sastavu izlazimo na teren.

Posted

I ja cu tu igrati keca na par tiketa. Valjda nece ovi nasi da se povampire... :D

Posted
Igrao sam keca na Čileta mislim da je to poklon s obzirom na to u kom sastavu izlazimo na teren.
:glup:Kakvog Čileta?
Posted

:lol:Ja sam odigrao -0.25 za svaki slucaj, mozda Ciletu™ ne bude dan pa odigramo 0-0.

Posted (edited)
:lol:Ja sam odigrao -0.25 za svaki slucaj, mozda Ciletu™ ne bude dan pa odigramo 0-0.
Podseti me na jednu epizodu...U davna vremena igrao Jastrebac iz Nisa u nekakvoj prvoj ligi. I pitaju na TVu nekog igraca Jastrepca kakav ishod utakmice ocekuje, a ovaj odgovara ladno: "Mi iz navale garantujemo 0:0, a ostalo je na odbrani...". Tako i ovi nasi... :D Edited by Nesh
Posted

i ja cu danas cile 1, gledao sam ih par puta u zadnje vreme i za nas su vanzemalci. uz to cu odigrati i kahasol 1 2,30 kvota, to razmisljam i da singliram malo jace?

Posted

bolje singliraj, da ti bezveze ne propadne cile na tiketu

Posted

Primecujem da sam i dalje majstorcina za Filipince, samo tu redovno uzimam pare. Ostalo mrka kapa, uglavnom.Sad cu da prebacim deo dobitka na Ruse futsalere X2 i Zvezdu 2, navijacki. Kontam da cemo popusiti od Spanaca ali cu odigrati navijacki pa sta bude.

Posted

javlja mi se neki osecaj da bi ova Zelengora mogla da pobedi Panionios u gostima. Juce je bila kvota 6 i tad mi se ucinilo previsoko, a danas je vec pala na 4.5-5.0

Posted

Opet sam se pravio pametan sa mojim NBA tipom (ko prosli petak kad sam samo pao Boston) :isuse:untitled.jpg

Posted

Javilo mi se 1-1 ili 2-2 na mecu Alzir - BIH. Kvota 7.10 i 15.5