Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Bolje Vas nasao. Dugo citam ovaj topik i par puta sam hteo postaviti neke misli al jbg. Veceras sam morao sapatnicima da se pozalim.

Posted

Fudbal 2/3, MLB 0/1. Fudbal nije odusevio, kao sto vec pomenuh. Dva prolaza, od tri tiketa, bez prave goleade, pri cemu je City dobio samo 2-0. Toronto je resio da nam izbija pare, kada su vec odigrali slabu sezonu (u odnosu na jacinu tima). Nastavljen los niz (cetvrti slab dan). Danas sam odigrao za trecinu slabije, a ni na EL nema tradicionalno zaletanja.

Fudbal

Qarabag-Roma 2+

Juventus-Olympiakos 3+

PSG-Bayern 3+

Sporting-Barcelona 3+

Bolivar-Nacional Potosi 3+

Kvote, 1.68, 1.46, 1.47, 1.48.

Standardni timovi iz CL, te Bolivar koji igra kod kuce.

Svi tiketi su u jacoj grupi.

Prateci tiket, Man Utd P/K2, Celtic P/KX, Chelsea P/KX, Basel P/KX, Juventus P2+, PSG 2P2+, Barcelona 2P2+. Kvota 46.04.

MLB

Colorado-Miami >11.5 (Gray-Conley)

Milwaukee-Cincinnati >9.5 (Woodruff-Bailey)

Kvote, 1.85, 1.90.

Gray je u solidnoj formi, no ima losu tradiciju protiv Marlinsa, 0-2, 7.63 ERA, na 3 starta, plus je Stanton odlican protiv njega.

Na Miller Parku imamo duel ne bas pouzdanih startera.

Slabija grupa.

Posted

PSŽ - Bajern  1

Atletiko - Čelzi  GG

Birmingem - Šefild V.  2

Bazel - Benfika  X

Bajern mi ne uliva poverenje, pogotovo s onom kiksarom na golu. Lepa kvota na Parižane.

U Madridu mi sve miriše na 1:1, to ću možda probati odvojeno.

U Bazelu duel dve ekipe u ne baš najboljoj formi, iks mi deluje vrlo moguć.

Šefild se izblamirao u gradskom derbiju za vikend, moraju da se vade protiv kilavog Birmingema.

Posted

Jezivi rezultati sinoc (bar za moj tiket). Uhvatio samo Totte 2&3+ i Besiktas 1, a pao Sevilju i Siti 1&gg. Npr. uhvatio BVB gg&4+ i Porto X2 (mrtvi Monako je izgubio, mislim, sve tekme od Porta u Evropi).

Tek danas ne vidim sta bih. Mozda nalupati golove.

Posted

Na brzinu izigrah...

Juventus, domacin golovi u prvom, 2+ @2.5 i 3+ @6.

I na sitnije Bajern gost golovi, 2+ @2.45, u oba @3.95 i 3+ @6

Posted

I vec je jasno da je trebalo da igram na Mancester kog igram celu sezonu, a ja trpam na staru kurvu :mad:

Posted

Padaju golovi, ali gde ne treba. Murinjove timove ne igram, ponekad 2+, eventualno.

Posted

Kako je pocelo (CL), tako se i zavrsilo; nije moglo gluplje. Prosao je over u Denveru, pa nije toliki smor.

Posted (edited)

Fudbal 2/4, MLB 1/2. CL ocajno; bilo je goleada, ali na pogresnim mecevima. Juventus prevara, zato ih i izbegavam; Barsa razocarala; PSG jedini opravdao poverenje. Bolivar rutinski dolazi. MLB polovicno, no i to je ok, sa ovim kvotama. Slab dan, no i ovo je nesto bolje, u odnosu na par prethodnih.

Fudbal

Lazio-Waregem 3+

Koln-Zvezda 2+

Lugano-FCSB 2+

Plzen-Hapoel Beer Sheva 2+

A. Bilbao-Zorya 2+

Nice-Vitesse 2+

Milan-Rijeka 2+

Salzburg-Marseille 2+

Rosenborg-Vardar 2+

Zenit-Real Sociedad 2+

Ludogorets-Hoffenheim 2+

Kvote, 1.49, 2.10, 1.67, 2.38.

Danas je na programu EL, a to je uvek nepouzdan teren, te odigrah za minimalne uloge ove tikete.

Prateci tiket, Astana P/KX, Lugano P/KX, Plzen 2P1+, Arsenal w2, Zvezda 2P1+, Konyaspor P/KX, A. Bilbao 1, Lazio 1, Nice 1, Rosenborg 2P1+, Zenit 2P1+, Dynamo Kyiv w2, Milan 1, AEK 2P1+, Everton 2+, Lyon 2+. Kvota 92.84.

MLB tiket, Milwaukee >9.5, NY Yankees 1, Washington 1, Miami >8.5, Texas >10.5. Kvota 13.86.

Milwaukee i St. Louis su porazima sinoc, sveli svoje wild card sanse na minimum, te do doigravanja, vise nema razloga za ozbiljniju igru.

Edited by Miljenko
Posted

Prvi daju golove:

Zvezda

Plzenj

Estersund

Zenit

Skenderbeg

Bujuksehir

Ludogorec