Jump to content

Kladža pt2

Featured Replies

Juče me Loris zeznuo u 90-om, danas Iličić u 45-om ruši X na poluvremenu, a Severni Irci u 90-om odoše u dvojku. Ajde jedna utakmica tako da padne, ali tri su već previše. <_<

• Replies 31.9k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 10. 6. 2017. at 21:15, malistev said:

Juče me Loris zeznuo u 90-om, danas Iličić u 45-om ruši X na poluvremenu, a Severni Irci u 90-om odoše u dvojku. Ajde jedna utakmica tako da padne, ali tri su već previše. <_<

Glavu gore zato češ sutra da ih odradis ????

• Author

Fudbal 4/4, MLB 3/4, prosao je i kombo tiket. Dosta srece na fudbalu. Englezi primaju dva gola iz "slobodnjaka", no nekako izjednacise, za prolaz. Nacional Potosi daje gol za pobedu u zavrsnici. Sport Boys je ponovo lako prosao. Tiket sa 3 reprezentacije iz Afrike je prosao bez problema, svi mecevi su isli i u 3+. MLB fino. Washington nije uspeo da zatvori 3-1 prednost, da bi kasnije bili porazeni. Srecom to je jedini los rezultat sinoc. Martinez i Cardinalsi izdominirase protiv Philliesa. Boston je docekao bullpen Tigersa i lagano resio mec. Dodgersi su se morali pomuciti za novi trijumf, na kraju pobeda u 9. iningu, 5-4. Povratih se nakon loseg cetvrtka i petka. Subota je uvek krajnost; odlicna ili katastrofa.

Fudbal

Ghana-Ethiopia 2+

Macedonia-Spain 2

Kosovo-Turkey 2

Iceland-Croatia w2

Serbia-Wales 2+

Bolivar-Jorge Wilstermann 3+

San Jose-Blooming 3+

Kvote, 1.53, 1.47, 1.40, 1.46, 1.50.

Odigrah par meceva kvalifikacija u fiksu; Croatia mi deluje kao odvise ozbiljna ekipa, za solidni Iceland. Nase na kraju odigrah sitnije, samo 2+, jer gosti nisu kompletni. Bolivijci mi nekako ne ulivaju poverenja danas, te se ni tu nisam zaletao.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

MLB

Cleveland-Chicago White Sox 1 (Carrasco-Quintana)

St. Louis-Philadelphia 1 (Wainwright-Nola)

Chicago Cubs-Colorado 1 (Arrieta-Senzatela)

Arizona-Milwaukee <8.5 (Ray-Chase Anderson)

Kvote, 1.50, 1.65, 1.55, 1.95.

Forma, Carrasco, 1-1, 5.60 ERA, 1.19 WHIP; Quintana, 0-2, 11.68 ERA, 2.11 WHIP. Timski trend, Cleveland 4-6, Chicago White Sox 2-8. Tekuca serija, 1-1; sezonska, 4-4.

Wainwright je 6-2, 2.85 ERA, na 14 meceva protiv Philliesa. Poslednja 3 starta, Wainwright, 2-1, 4.86 ERA, 1.20 WHIP; Nola, 1-2, 5.29 ERA, 1.18 WHIP. Wainwright je neuporedivo bolji na Busch Stadiumu, 4-1, 2.78 ERA, 1.40 WHIP; dnevni mecevi, 3-0, 0.47 ERA, 1.14 WHIP. Ucinak timova, St. Louis 3-7, Philadelphia 4-6. Serija, 2-0 za Cardinalse. Pravi protivnik za povratak samopouzdanja domacina.

Trend od 3 starta, Arrieta, 1-1, 3.50 ERA, 1.00 WHIP; Senzatela, 2-1, 3.26 ERA, 0.98 WHIP. Odnos pobeda i poraza, Chicago Cubs 5-5, Colorado 8-2. Gosti iz Denvera su dobila sva tri prethodna meca u ovoj seriji, te danas ocekujem utesnu pobedu sampiona.

Ray je 1-1, 3.55 ERA, na 2 starta protiv Brewersa. Anderson, 2-0, 2.00 ERA, na 3 nastupa protiv Diamondbacksa. Sudar startera, koji su u odlicnoj formi; Ray, 3-0, 0.40 ERA, 0.49 WHIP; Anderson, 3-0, 0.00 ERA, 0.69 WHIP. Over/under trend, Arizona 7-3, Milwaukee 5-5. U seriji smo imali po jedan over i under; sezonska serija, 4 minusa i 2 plusa.

Prva dva para su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Tampa 1, NY Mets >8.5, San Francisco 1, LA Dodgers >8.5, Seattle 1, Boston >10.5. Kvota 21.65.

Nakon dosta mudrovanja, smanjih uplatu, u odnosu na jucerasnji dan; bolje da se ne zalecem ponovo.

Odigrah Rafu 3:0 po 2.05. Nisam hteo da zapinjem, pa sam dosta manje nego u polufinalu na istu igru.

Danas mi je favorit Srbija domacin golovi. Igrao sam jos sinoc jako 2+ po 2.03. Kasnije cu i ostalo. Mislim da je ovo kvota poklon nedelje. Planetwin odskace malo po kvotama.

Ja malo navijacki, malo pohlepno: Irska X, Moldavija 1, Izrael 1, Srbija 1&GG, Ukraijna X-2

Rafa rutinski za savrsen turnir za mene. Mislim da sam sve pogodio od starta, sem jednog promasaja na Novaku.

Pojacao sam Srbiju, najvise dom2+ po 2.03, ali sam dodao i dom3+ po 4.4  sitnije dom u oba i dom4+ po 3.15 i 10.5. Ima da ovi nasi slepci ugaze Velsane.

I Bolivar dom3+ po 1.9 u Meridianu kao slobodna igra. Ima u planetu po kvoti dva, al traze 3 para (poslednji put pre desetak dana sam tako dodao dve live utzakmice sa kvotama 1.01 i 1.02. I naravno veliki favorit koji je vodio i kvota na keca bila 1.01 ga prima u 93cem i ja padnem. Tada sam rekako neces vise, pa nek i manja kvota, ne dodajem vise 1.01 nikad.

1-0 Mitrovic 14.minut

2-0 Kostic 38 minut

3-0 Mitrovic 55 minut

3-1 Ramsey 68 minut

4-1 Prijovic 81 minut

Zadovoljan Timmy zadovoljan kolega malistev i zadovoljan ja.

On 11. 6. 2017. at 16:24, Cash said:

1-0 Mitrovic 14.minut

2-0 Kostic 38 minut

3-0 Mitrovic 55 minut

3-1 Ramsey 68 minut

4-1 Prijovic 81 minut

Zadovoljan Timmy zadovoljan kolega malistev i zadovoljan ja.

Jesi li odigrao slobodnu igu na ovo?  :D

On 11. 6. 2017. at 16:31, Nesh said:

Jesi li odigrao slobodnu igu na ovo? :D

Prijatelju znaš mene igrao sam x hokej vreme je da konacno udje

On 11. 6. 2017. at 16:32, Cash said:

Prijatelju znaš mene igrao sam x hokej vreme je da konacno udje

Odigracu i ja X obavezno, ali me muci i to sto na njihovim utakmicama nije bilo ni dvojke ove sezone - sve kecevi i sve 2+ razlika, pa bih igrao i 2. :s_w: 

A da muka bude veca, navijam za sedmu utakmicu  :D, tj iako generalno navijam za Pingvine, voleo bih da rodjaci osvoje prvi put.  

Miljenko, sta ti kazes? Znam da to preskaces, al kako ti se cini?

Edited by Nesh

• Author

Nisam načisto, pa zato nisam ni odigrao ništa. Pet kečeva i isto toliko 5+ overa. Nisam očekivao ovako efikasnu seriju, te sam samo ispratio Pingvine u fiksu, na prvom i petom meču. Sada već nemam hrabrosti za over, možda slučajno uleti jedan minus.

Tesko je biti pametan.

Evo, posto ne igram singlove, odigrah Pitt - Nash X, Hrvatska 2 i Srbija X (Maxbet, ukupna kvota 28.98 - bonus kvota za hokej 4.00). Videcemo za dalje.  :D

E jbg malistevu :(

Morao sam probati, kvota na Moldavce bila 3.6, a moglo je da uleti.

On 11. 6. 2017. at 18:35, malistev said:

Morao sam probati, kvota na Moldavce bila 3.6, a moglo je da uleti.

I ja sam odigrao. Ovog puta nije doslo i pored 2:0, ali svakako je vredelo probati.  :)