Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Ja stavio 2 soma na Juve da osvaja,nek ide zivot -_-

Nadam se da ce Bufon na pravi nacin da zaokruzi uspesnu karijeru

Ja cu da odigram x

Posted

Moze x al' da Juve osvaja  :)

Posted

Moze x al' da Juve osvaja :)

Nebi se bunio

Posted

Moj bratanac kaze sanjao 1:1 i u produzecima Juve daje dva komada.  :D

Ne igram singlove, a i morao bi to kao slobodnu igru, ako uopste daju za neki sitniji ulog (Pretpostavljam da bi bilo Izlazi bre napolje, jesi normalan!, a na racunu nemam ni dinar  :D ). Videcmo kakav je vrac pogadjac.

Posted

Aha, nadjoh u Maxbetu, Juve prolazi posle produzetaka, kvota 11. Ne mari ni to. Odigrao nesto sitno, da ne bude posle Sta sam ti rekao?.  :D

Posted

Mozes u Meridianu slobodnu igru: FT 1:1, AET 3:1. Ne bi bilo nimalo cudno, samo sto bi ti govna dala kvotu npr. 20, umesto realnih 50. Zato bolje to sto si igrao, sasvim dobra kvota, a mnogo rezultata ti igra igru, a ne samo tih 3:1 po sle 1:1 na kraju.

Posted

Meni dobro sto odmaram, zategao bih da Delpo uzima set i dva.

Posted

Da, ovde ima vise varijanti, a kvota 11 je odlicna. Jos samo da dodje.  :D

Posted

E to vec jbga :D Ja mislim da Real uzima. Igrao sam na sitnije i 2&GG i 1:2.

Posted (edited)

Fudbal 2/3, MLB 3/4, Basel i Francuska su dosli po 5+. Fudbal korektno. Svajcarci su mogli bolje; Young Boys samo 2-0, ne razumem taktiziranje u poslednjem kolu; Basel 4-1. Francuska raspucana; Chile jedva do 3+. MLB fino. Dodgersi se srecno iscupase; Washington je razbio Oakland; Colorado porazen; Detroit je razbio White Soxe, 15-5. Nije prosao kombo tiket, no i ovo je bilo dovoljno za manji plus.

Fudbal

New York City-Philadelphia 3+

Juventus-Real Madrid 2+

Kvote, 1.53, 1.39.

Mec u New Yorku, mirise na goleadu, pa probah 3+. Morao sam nesto probati i na finalu CL, i nakon puno mantanja, odigrah opreznih 2+.

Samo prva stvar je na kombo tiketu.

Prateci tiket, Coritiba w1, Cerro Porteno 2+, Rosario w1, Fluminense 3+, Minnesota 3+, Vancouver 2+, Santos 2+, Internacional w1, Guarani 3+. Kvota 13.67.

MLB

Oakland-Washington >8.5 (Mengden-Ross)

Detroit-Chicago White Sox >9.5 (Zimmermann-Miguel Gonzalez)

San Diego-Colorado >7.5 (Chacin-Chatwood)

Baltimore-Boston 2 (Bundy-Price)

Texas-Houston 2 (Cashner-McCullers)

Kvote, 1.80, 1.85, 1.85, 1.75, 1.55.

Mengden se nije proslavio na sezonskom debiju, 3+ ininga, 5 primljenih poena. Ross je imao dva kvalitetna starta, uz 3 na kojima je pustao po 5 poena. Over/under trend, Oakland 4-6, Washington 4-6. Na otvaranju serije smo imali plus.

Zimmermann ima 5.63 ERA, na 7 nastupa protiv White Soxa. Gonzalez ima 7.02 ERA, na 11 nastupa protiv Tigersa (9 startova). Forma im nije sjajna, Zimmermann, 1-2, 6.88 ERA, 1.41 WHIP; Gonzalez, 1-2, 5.89 ERA, 1.36 WHIP. Plus/minus ucinak ekipa, Tigers 6-4, White Sox 5-5; u sezonskoj seriji smo imali 8 overa i 2 undera.

Chacin dosta bolje baca kod kuce, no sa druge strane je top napad. Chatwood je 4-2, 4.88 ERA, na 11 nastupa protiv Padresa. Trenutna forma, Chacin, 0-1, 8.25, 1.83 WHIP; Chatwood, 1-2, 4.41 ERA, 1.53 WHIP. Poeni na poslednjih 10 meceva, San Diego 4-6, Colorado 5-5; u sezoni, 3 plusa i 4 minusa.

Bundy je vec imao 3 starta protiv Red Soxa ove sezone; 2 pobede i poraz. Price je 3-1, 3.71 ERA, na 5 proslosezonskih startova protiv Oriolesa; u karijeri, 11-5, 2.88 ERA. Bundy 3 meca unazad, 1-2, 4.50 ERA, 1.45 WHIP; Price je imao jedan start ove sezone, 0-0, 5.40 ERA, 0.80 WHIP. Fiks trend, Baltimore 4-6, Boston 6-4. Baltimore je dobio oba meca tekuce serije; sezonska serija, 7-5 za Oriolese.

Cashner je imao duel protiv McCullersa, 1. maja, kada je porazen, uz 3 dopustena poena. Trend od 3 starta, Cashner, 2-1, 3.79 ERA, 1.37 WHIP; McCullers, 3-0, 1.06 ERA, 0.88 WHIP. Timski ucinak, Texas 2-8, Houston 9-1 (8 pobeda u nizu). Astrosi su rutinski dobili mec na otvaranju serije; sezona, 4-1 za Houston.

Over parovi su u jacoj grupi.

Propratni tiket, NY Yankees H2(+1.5), Cleveland, Arizona H2(+1.5), Cincinnati >9.5, LA Dodgers 2, Pittsburgh >8.5, Minnesota 2. Kvota 36.00.

Edited by Miljenko
Posted

E to vec jbga :D Ja mislim da Real uzima. Igrao sam na sitnije i 2&GG i 1:2.

S obzirom da cu ja navijati za Juventus, to je sasvim izvestan ishod.  :D

Posted

Odigrao malo jače GG, srednje 3+ i najmanje X

Posted

Nemam nameru da se sa ljubiteljima spektakla raspravljam, pa zato umesto na temi "Liga sampiona" pisem ovde..

Juve uzima.

Easy money

Posted

Odigrao malo jače GG, srednje 3+ i najmanje X

Renne, bravo, dva dolaze sigurno, sad navijas za 2:2!  :)