Jump to content
IGNORED

Kladža pt2

Recommended Posts

Posted

Glupavi Nemci sad našli da prime prvi gol u kvalifikacijama, kad sam igrao da neće. <_<

Pa sto igraš to malistevu

Posted (edited)

A tek danas muke:

Nemacka 4+, Slovacka 3+, S.Irska 1, Jermenija 1 i jebena CG X i Poljska uvaljuje u 82min :isuse:

edit: Lazem™, svabe sam ubo 5+

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

Odbojka (m), polufinale: Vojvodina - Jedinstvo Stara Pazova

Jedinstvo je u prvenstvu od 1-9 na kraju stiglo do skora 9-9, a seriju pobeda je prekinulo u drugoj utakmici četvrtfinala (izbacili Ribnicu 2-1). Jedina ekipa koju nisu pobedili je upravo Vojvodina, ali u oba slučaja su uzeli bar po set (1:3 u Novom Sadu u prvom, te 2:3 u Pazovi u desetom kolu). Vojvodina je na svom terenu gubila bar po set na 7/10 utakmica. Kvota da će tako biti i danas (tj. +2.5 hendikep u setovima), je 1.70 i to ću definitvno pokušati za jači ulog. Za oprezniji ulog se može pokušati i da gosti uzimaju prvi set @3.40.

Edited by malistev
Posted

Izgubiše 3:0, pritom su u sva tri seta vodili od početka i padali u finišu, ispustili su 24:20 :isuse: u prvom, držali se do 18:13 u drugom i 18:15 u trećem. Jbg, pokušaću ponovo u četvrtak.

Posted

Fudbal 2/2, NHL 1/1, NBA 0/1. Fudbal je prosao rutinski, kvalifikacije sam mozda odigrao previse oprezno. Pittsburgh je porazen protiv Flyersa, uz lagani plus. Denver je neprijatno iznenadio; cim Jokic odigra slabije, nista od njihovog napada. Kombo je ponovo trokirao, mada je ovo sasvim korektan bilans.

NHL

St. Louis-Arizona w1

Calgary-Colorado w1

Kvota 1.66.

Fiks ucinak, St. Louis 8-2 (8, 1), Arizona 4-6 (3, 4), Calgary 7-3 (5, 3), Colorado 3-7, (3, 7). 

NHL strelci, Tavares, Kane, Tarasenko, Monahan. Sistem 3/4.

NBA

Toronto-Orlando w1

Sacramento-Memphis w2

Dallas-Oklahoma >201.5

Kvote, 1.74, 1.60.

Odabrah par stvari iz NBA ponude, sto u fiksu, tako i na poene. Na Oklahomi je prilicno niska granica, te sam taj plus morao probati.

Posted (edited)

NHL 1/1, NBA 0/2, prodje i sistem NHL strelaca. Hokej lagano, da nije moglo lakse. NBA zato, ponovo nepogodljiv. U Dallasu 183 poena, Memphis porazen u Sacramentu, ne znam sta je neverovatnije. NHL strelci su malo popravili saldo; nisam ni ocekivao neke epohalne rezultate. 

Fudbal

Bolivia-Argentina 3+

Chile-Venezuela 2+

Brazil-Paraguay 2+

Peru-Uruguay 2+

Kvote, 2.11, 1.50.

Kvota na Argentinu raste, jer nije sigurno da li ce Messi igrati ( po poslednjim vestima, suspenzija odmah stupa na snagu), no na ovako dobru kvotu sam morao probati 3+. Ostale parove odigrah opreznije, u 2+ varijanti.

NHL

Toronto-Florida 5+

Minnesota-Washington 5+

Kvote, 1.47, 1.50.

5+ trend, Toronto 8/10, Florida 7/10, Minnesota 7/10, Washington 8/10.

Prateci tiket, Boston 5+, Columbus 5+, Dallas 5+. Kvota 3.49.

NHL strelci, Marchand, Atkinson, Pacioretty, Matthews, Ovechkin. Sistem 4/5.

NBA tiket, Houston >228.5, Portland >220.5. Kvota 2.56.

Bolje pogadjam MLB predsezonu, nego NBA meceve, pa je bolje da kosarku odigram sitnije.

Edited by Miljenko
Posted

Danas samo NBA:

Indijana - Minesota 1

Detroit - Majami 2

Portland - Denver 2

---------------------

kvota 5.09

ulog 4/10

Posted

Fudbal 1/2, NHL 2/2, ponovo je prosao sistem NHL strelaca. Na fudbalu sam mogao odabrati bolje. Argentina se obrukala, izgubivsi bez datog gola; ostali mecevi odose u 3+. NHL taman kako treba, dva lepa overa. Kombo naravno nije prosao, a nije da je falilo sansi na Bolivia-Argentina. Korektan plus na kraju.

Fudbal

Brann-Rosenborg 2+

Maribor-Radomlje 3+

Kvota 1.54.

Norvezani igraju Super kup, dok je Maribor veliki favorit, pa ocekujem rutinski trijumf i minimum 3 pogotka.

NHL

Pittsburgh-Chicago 5+

Colorado-Washington w2

Arizona-St. Louis w2

Kvote, 1.38, 2.01.

Trend overa, Pittsburgh 4/10, Chicago 7/10. Fiks bilans, Colorado 2-8 (2, 8), Washington 6-4 (4, 3), Arizona 4-6 (3, 5), St. Louis 8-2 (8, 1).

NHL strelci, Crosby, Kane, Ovechkin, Tarasenko. Sistem 3/4.

NBA

Boston-Milwaukee >204.5

Kvota 1.60.

Par koji lici na najsigurniji plus, od vecerasnje ponude meceva. 

Propratni tiket, Oklahoma >212.5, Golden State >203.5. Kvota 2.56.

Posted (edited)

Fudbal 0/1, NHL 2/2, NBA 0/1, a tu je i povracaj na dablu MLB predsezone. Moji eksperimenti na fudbalu, retko daju dobre rezultate. Maribor jedva 1-0, protiv tima koji je vec ispao, mada je i Rosenborg srecno usao u 2+. NHL idealno. Rutinski over, te dva prilicno laka prolaza u fiksu. NBA standardno nepogodljiv. Falila su 2 poena u Bostonu i sa ovako snizenom granicom. Metiljava plus/minus nedelja, videcemo sta sledi.

NHL

Boston-Dallas 5+

Tampa-Detroit w1

Winnipeg-Anaheim w2

Kvote, 1.40, 1.43, 1.69.

5+ trend, Boston 8/10, Dallas 6/10. Fiks ucinak, Tampa 7-3 (4, 3), Detroit 5-5 (1, 4), Winnipeg 5-5 (4, 4 ), Anaheim 8-2 (8, 1). Tampa juri playoff mesto i igra protiv umorne ekipe iz Detroita (cetvrti mec u 5 dana); Anaheim pokusava da sacuva prvo mesto u diviziji, imaju sedam vezanih trijumfa u Winnipegu.

Prateci tiket, NY Islanders 5+, Montreal w1, Toronto 5+, Edmonton 5+. Kvota 5.13.

NHL strelci, Tavares, Marchand, Pacioretty, Kucherov, Rakell, McDavid. Sistem 5/6.

NBA

Portland-Houston >223.5.

Kvota 1.60.

Visoka granica, no vidim da su cesto isli preko nje, bez obzira ko je domacin.

Edited by Miljenko
Posted

Ponovo igram da Jedinstvo uzima set Vojvodini za jači ulog, za nešto sitniji da uzima prvi set, plus minimalni za čistu dvojku.

Pored toga, NBA dubl: Hjuston + Bruklin.

Hjuston će igrati protiv delimično "ispražnjenog" Portlanda, dok je Bruklin jedna od efikasnijih ekipa u poslednje vreme i ne mogu da ne odigram na njih protiv raspalog Detroita.

Posted (edited)

NHL 1/2 (uz jedan povracaj), NBA 1/1. NHL je mogao bolje. Neocekivani minus u Bostonu; Tampa dobija bez problema; Ducksi ispustise 3-1, u zavrsnih 10 minuta, dovoljno samo za kvotu 1. NBA prolazi uz dosta srece, taman poen preko granice. Traljavo i dalje, no ovo je u svakom slucaju period cekanja na pocetak MLB sezone.

NHL

NY Rangers-Pittsburgh 5+

Colorado-St. Louis w2

Arizona-Washington 5+

Kvote, 1.43, 1.43, 1.50.

Over trend, NY Rangers 8/10, Pittsburgh 5/10, Arizona 4/10, Washington 8/10. Fiks ucinak, Colorado 1-9 (1, 9), St. Louis 8-2 (8, 1).

NHL strelci, Crosby, Kane, Tarasenko, Ovechkin. Sistem 3/4.

NBA

Charlotte-Denver >215.5

Kvota 1.60.

Denver je sve dalje od doigravanja, no njihov napad retko trokira, pa ovo lici na izvestan plus.

Prateci tiket, Boston H1(-7.5), New Orleans H1(-7.5), Golden State >225.5. Kvota 4.36.

Fudbalski tiket, Hajduk w2, LASK w2, Oss 3+, Hoffenheim 2+, Aberdeen w2, Petrolero 2+, Toronto 2+, Antofagasta 2+, Seattle 3+. Kvota 8.47.

Edited by Miljenko
Posted (edited)

Miljenko, gde ti je fudnal. Ja dodjoh da vidim sta si igrao, kad nista :( Slab izbor bas, gledao sam i Islandjane i Boliviju i Hol2, nist ami nije za golove. Mozda cu nesto na silu Bolivijce pa da se nadam da ce se nekim cudom raspucati. edit. evo ga Zulte-Anderleht. To mi mirise na gg3+ bar :)

Edited by Timmy
Posted

Miljenko, gde ti je fudnal. Ja dodjoh da vidim sta si igrao, kad nista :( Slab izbor bas, gledao sam i Islandjane i Boliviju i Hol2, nist ami nije za golove. Mozda cu nesto na silu Bolivijce pa da se nadam da ce se nekim cudom raspucati. edit. evo ga Zulte-Anderleht. To mi mirise na gg3+ bar :)

Od fudbala sam razmatrao samo Seattle-Atlanta (MLS), no i to na kraju stavih, na neki nebitan tiket. Zato ce sutra na kombo tiketu, biti samo fudbal; Bolivar, U. Catolica, Zvezda, Roma i jos par stvari; sve golovi, naravno. U nedelju krece MLB, pa se nisam zaletao, u vecem delu sedmice.

Posted (edited)

Odigrao sam i Boliviju i Belgiju po GG3+, GG4+, 5+ i GG GG.Bolivijci 2:1 u 35.min, od Zultea slaba vajda.

Edited by Timmy
Posted (edited)

Bolivijci ti dosli, a i Zulte makar gg3+. :)

Edited by MiddleClass