Filozof manijak Posted March 30, 2021 Posted March 30, 2021 13 hours ago, Jumanji said: I ovi dizajneri, ne znaju vise sta ce da smisle, ohm.. Tacno bih dobila neki poremecaj da je imam na zidu A najproblematicniji mi je ram, tacnije gornja ivica, polica i ova krajnja vertikalno desno. U sredini ajd ok Što je meni ovo kul, nadam se da Mefisto izlazi iz pentagrama na zidu.
Moća Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Ajd da se nadovežem na pitanja o sijalicama. Hteo bih da uzmem jedan luster za stan ali u njega idu sijalice E14 sa užim grlom i sada guglam da li postoji ekvivalent koj ima jačinu kao obična od 100W pa sma našao odgovor da treba da bude Led sijalica jačine 12W da bi imala jednaku jačinu onoj običnoj od 100W. Međutim takve led ne nalazam u ponudi nalazim najviše od 8-9W. Jel ima neko d ame uputi da li mogu te ili pak da jurim one od 12w?
Skyhighatrist Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 One stare, incadescent E14 su najjače bile od 60w, kapiram da i LED sledi sličnu logiku?
Frank Pembleton Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Ajd da se nadovežem na pitanja o sijalicama. Hteo bih da uzmem jedan luster za stan ali u njega idu sijalice E14 sa užim grlom i sada guglam da li postoji ekvivalent koj ima jačinu kao obična od 100W pa sma našao odgovor da treba da bude Led sijalica jačine 12W da bi imala jednaku jačinu onoj običnoj od 100W. Međutim takve led ne nalazam u ponudi nalazim najviše od 8-9W. Jel ima neko d ame uputi da li mogu te ili pak da jurim one od 12w?Koliko tih grla će imati luster?Da ti ne bude prejako? .... Shiit has hit the fan!
djeneralche Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 juri koliko lumena imaju, uzmi one koje imaju preko 800, 3 njih ce da svetle kao da je dan. https://www.ictvesti.com/vati-i-lumeni/ 1
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 53 minutes ago, Moća said: 3. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk gledaj da su što žuće tj da imaju što nižu t° tri će da svetle sasvim dovoljno sem ako nemaš nameru da operišeš na srcu u dnevnoj sobi
Moća Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Uzecu neke 2700-3000k.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 Uzecu neke 2700-3000k.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkTo ti je ok što se tiče atmosfere[emoji769].Da ti soba nema šmek bolničkog hodnika.Ipak ne znam kolika ti je soba.Ali realno, probaj, ako ti se ne svidi kupiš druge sijalice, slabije, jače, "toplije", "hladnije"...Nije to sad nešto da ne možeš da se nađeš... .... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2021 Posted May 26, 2021 25 minutes ago, Moća said: Uzecu neke 2700-3000k. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk to je bombonica uzmi prvo slabije, pa ako ne bude dovoljno lako ćeš da promeniš za jače
askeladden Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Kauci ugaone ?Simpo ili neka bolja firma i koja?
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) feydom e dobar je i atlas iz užica Edited September 9, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 e tu povedi računa, oni rade za neke italijane i to ume da košta poprilično, al kad im skinu dizajn i malo preprave to je povoljno, al i dalje za klasu iznad ostale domaće proozvodnje
askeladden Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 35 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: e tu povedi računa, oni rade za neke italijane i to ume da košta poprilično, al kad im skinu dizajn i malo preprave to je povoljno, al i dalje za klasu iznad ostale domaće proozvodnje A veruj mi da npr Simpo najskuplja plus da je natovare na kamion i doteraju ovde u Norvesku kosta manje nego sofa Made in Norge.Razmisljam da uzmem jedan kauc za gostinjsku sobu i ugaonu .Danas legnem na kauc sa mehanizmom da probam.Knedla u grlu,noge iznad glave,kao trombozu da imam u venama pa da smanjim cirkulaciju.Moracu libelu da nosim da vidim da li je pod neravan ili krevet.Hiljadu eura inace kosta.
Recommended Posts