October 9, 20186 yr 7 hours ago, Indy said: @adam ---- menscini da je ovaj veselnik prestao bas zbog pojacanog bola u ledjima. mucenik je zbog neudobnosti i nestabilnosti te lopte cesto ustajao i neko vreme radio stojeci - pogrbljen, naravno. pa bi onda malo seo, pa se migoljio, pa se dzilitao, pa opet ustajao i radio pogrbljen i tako u krug. moze biti da gresim ali logicno mi je da od toga bole ledja. doduse, nije se izjasnjavao, samo je lopta u nekom trenutku nestala. a ni mi nismo pitali, sto da stajemo coveku na muku.
October 9, 20186 yr Za normalno sjedenje na pilates lopti stomak se drži blago uvučen tako da su leđa prava. Onda sigurno nema meškoljenja i neudobnosti. Poenta je da mišići stomaka i trupa lagano rade sve vrijeme.
November 14, 20186 yr Author Konačno sam se nakanio da uzmem stazu tj zamenim neko, sranje koje sam imao u hodniku ima postova na forumu, kamin se barem godinu (I nova stolica za komp, vidim da ste i njih spominjali). Hawaii Mate 10 Pro
November 14, 20186 yr 1 hour ago, Matilda Ivancic said: znaci izuvanje ispred vrata verovatno i djubre ostavlja ispred vrata
November 14, 20186 yr Author Nego kako nego izuvanje ispred vrata, čisto da bi hodali što duže po oblacima...
November 14, 20186 yr U stanu gde sam mnogo mi duva kroz prozore u spavacoj. S obzirom da nema nista od menjanja stolarije jer nije moj stan koje trake preporucujete da izlepim prozore?
November 14, 20186 yr ove gumene trake su smeće. pokušaj da pronađeš šiksa(vidim na guglu prošiks) to je jedino iole vredno, izguraće dve zime min e a možeš i da kupiš stan pa promeniš prozor(e) Edited November 14, 20186 yr by kud u maglu Simoviću
November 14, 20186 yr 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ove gumene trake su smeće. pokušaj da pronađeš šiksa(vidim na guglu prošiks) to je jedino iole vredno, izguraće dve zime min e a možeš i da kupiš stan pa promeniš prozor(e) Kad to guglam ne izlazi mi nista. Nemam sitno
November 17, 20186 yr On 14.11.2018. at 19:18, kud u maglu Simoviću said: probaj sa aluminijumske lajsne za prozore padeži eveme