adam Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 7 hours ago, Indy said: @adam ---- menscini da je ovaj veselnik prestao bas zbog pojacanog bola u ledjima. mucenik je zbog neudobnosti i nestabilnosti te lopte cesto ustajao i neko vreme radio stojeci - pogrbljen, naravno. pa bi onda malo seo, pa se migoljio, pa se dzilitao, pa opet ustajao i radio pogrbljen i tako u krug. moze biti da gresim ali logicno mi je da od toga bole ledja. doduse, nije se izjasnjavao, samo je lopta u nekom trenutku nestala. a ni mi nismo pitali, sto da stajemo coveku na muku.
Paul Gompitz Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Za normalno sjedenje na pilates lopti stomak se drži blago uvučen tako da su leđa prava. Onda sigurno nema meškoljenja i neudobnosti. Poenta je da mišići stomaka i trupa lagano rade sve vrijeme.
Mr.Mxyzptlk Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 ono drvo za za pod tus kabine, neko je kacio... gde je najbolje kupiti?
Mil@n Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 Konačno sam se nakanio da uzmem stazu tj zamenim neko, sranje koje sam imao u hodniku ima postova na forumu, kamin se barem godinu (I nova stolica za komp, vidim da ste i njih spominjali). Hawaii Mate 10 Pro
Matilda Ivancic Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 (edited) znaci izuvanje ispred vrata Edited November 14, 2018 by Matilda Ivancic
Lancia Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 1 hour ago, Matilda Ivancic said: znaci izuvanje ispred vrata verovatno i djubre ostavlja ispred vrata
Mil@n Posted November 14, 2018 Author Posted November 14, 2018 Nego kako nego izuvanje ispred vrata, čisto da bi hodali što duže po oblacima...
Moća Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 U stanu gde sam mnogo mi duva kroz prozore u spavacoj. S obzirom da nema nista od menjanja stolarije jer nije moj stan koje trake preporucujete da izlepim prozore?
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 (edited) ove gumene trake su smeće. pokušaj da pronađeš šiksa(vidim na guglu prošiks) to je jedino iole vredno, izguraće dve zime min e a možeš i da kupiš stan pa promeniš prozor(e) Edited November 14, 2018 by kud u maglu Simoviću
Moća Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ove gumene trake su smeće. pokušaj da pronađeš šiksa(vidim na guglu prošiks) to je jedino iole vredno, izguraće dve zime min e a možeš i da kupiš stan pa promeniš prozor(e) Kad to guglam ne izlazi mi nista. Nemam sitno
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2018 Posted November 14, 2018 probaj sa aluminijumske lajsne za prozore
ToniAdams Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 On 14.11.2018. at 19:18, kud u maglu Simoviću said: probaj sa aluminijumske lajsne za prozore padeži eveme
Recommended Posts