namenski Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 to je za ljude koji imaju 14 komada knjiga ^_^ +1 I to tankih -_- , tako 10 mm, cirka. Ovo crtao neko ko u zivotu svome nije prisao polici za knjige da uzme knjigu iz nje. А волео бих да видим дизајнера/дизајнерку лично како пајају чисте прашину... Ово јеботе, ко оне фенси кујне за сликање у којима све има само нема ни у траговима идеје како да се у њима нешто кува...
ordi Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 ta ne mora služiti za knjige samo, može za dividijove npr
maheem Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 +1 I to tankih -_- , tako 10 mm, cirka. Ovo crtao neko ko u zivotu svome nije prisao polici za knjige da uzme knjigu iz nje. А волео бих да видим дизајнера/дизајнерку лично како пајају чисте прашину... Ово јеботе, ко оне фенси кујне за сликање у којима све има само нема ни у траговима идеје како да се у њима нешто кува... e jesi namenski :D shut ba estetika
svashtabezneshto Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Nije samo on, ja već u ovim donjim delovima police vidim naslage prašine. I tugu kad shvatim da za knjige u toj polici nema mesta. Estetiku bi remerilo par kartonskih kutija punih knjiga pored.
namenski Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 e jesi namenski :D shut ba estetika Ma od te estetike i bezim ko djavo od krsta, ne razumem ti ja to
slepa živana Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 može i komoda za televizor. podseća na obdanište i nesrećno djetinjstvo.
Razzmatazz Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Praktično je to što može da se zatvori i izbegne ono "Ne ne mamice, to su tatini časopisi!!!".
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 dajte neke linkove sa kul sajtovima za uređenje enterijera :)
Mil@n Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 dajte neke linkove sa kul sajtovima za uređenje enterijera :) http://www.houzz.com
morgana Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 pinterest je matera, kum sa vezama u vladi i neudata tetka za enterijer i dizajn bilo koje vrste https://www.pinterest.com/search/boards/?q=interiors
kud u maglu Simoviću Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 ovaj houzz je superica njega rabim već neko vreme i polako mi mozak otiče. za pinterest mi ovako na prvu loptu fali jedno 450kvm i par stotina tisuća, mora da posvetim više pažnje ili zgrtanju imovine ili proučavanju pinteresta. hvala
Recommended Posts