February 22, 201510 yr u elektriku se ne razumijem, ali sto se tice dizajna, taj industrijski stil mozes da nadjes povoljno na aliju. znam kafanu ciji je enterijer opremljen tako, nisu imali problema, ne zale se.
March 21, 201510 yr ne znam de chu ovo pa evo.... da umem napravila bih je, i to sve ovako krivu, u svom bekjardu i tu bih pekla paprike, susila herbs, sadila seme prolechnog cvecha pa posle presadzivala u dvoriste i tako tome... Edited March 21, 201510 yr by Hippie
March 23, 201510 yr ma zajebavam se, de ja to da napravim :) ali stos tice kuchice, il kako se vech zove.. shupice? izuzetno sam ozbiljna da bih volela da je imam.. ima ovdi gotove da se kupe, samo ih istovaris.. al nema take
May 18, 20159 yr Opet, super easy ako znaš da nacrtaš i imaš ko da ti iseče slotove pod odgovarajućim uglom, znači neko sa CNCom...
May 18, 20159 yr Ne bih rekao da su ovde slotovi seceni pod neki posebnim uglovima. Samo su siri slotovi ...
May 18, 20159 yr ja bi se na to izubijala na svim nivoima. malo mi coskova <_< to je za ljude koji imaju 14 komada knjiga ^_^ edip. to je kao onaj karton za flashe, shto bude samo zasechen sa kontra strana, pa se sastavi u reshetku? ako dobro vidim. Edited May 18, 20159 yr by gospa buba
May 18, 20159 yr Ne bih rekao da su ovde slotovi seceni pod neki posebnim uglovima. Samo su siri slotovi ... Da, u pravu si...