vememah Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 A šta ako su u pitanju dva ciklusa, jedan sa evropskim filmovima iz raznih zemalja, a drugi samo sa ruskim?
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Ništa, onda bi tako i napisali. Ovo što su oni napisali nema veze sa tom tvojom hipotetičkom situacijom, kao što me ni ona baš toliko ne zeza koliko ide u odbranu ovakvog RTS-a... Edited June 23, 2015 by Ajant23
vememah Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 RTS je imao ciklus ruskih filmova. Na programu je veliki ciklus ruskog filma istaknutih autora poput Sergeja Ajzenštajna, Andreja Arsenijeviča Tarkovskog, Sergeja Bondarčuka i drugih. http://www.rts.rs/page/rts/sr/rts+predstavlja/Filmski+program/story/551/Uskoro/1589980/Stari+bioskop.html
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Imao je cikluse filmova raznih zemalja. Imao je i ciklus filmova Ingmara Bergmana. Možda će imati i ciklus filmova Tarkovskog: u kome imaš ruske, italijanski i švedski film.To nije bitno. Realno, otužno je to što mi repliciraš. Edited June 23, 2015 by Ajant23
vememah Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 OK, ništa onda, uživaj u svom ubeđenju da si u pravu i da množina ne može da se iskaže na način na koji su se izrazili.
Ajant23 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Nije to moje ubeđenje, već je naprosto Rusija deo Evrope i geografski i na svaki drugi način... Edited June 23, 2015 by Ajant23
ljuttko Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 Help helphelp! da li je neko namestao digitalnu dranguliju u ruralnim krajevima . Da li je moguce da nema digitalnog signala ni od korova. Sve lepo povezano i pretraga kaze nema nijednog programa. U selu na Tari je i analogni signal bio nikakav a sad mrak. sta mi je ciniti. meni ne treba al hocu da nastelujem kevi .
Tale Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Help helphelp! da li je neko namestao digitalnu dranguliju u ruralnim krajevima . Da li je moguce da nema digitalnog signala ni od korova. Sve lepo povezano i pretraga kaze nema nijednog programa. U selu na Tari je i analogni signal bio nikakav a sad mrak. sta mi je ciniti. meni ne treba al hocu da nastelujem kevi . Sa kakvom antenom si probala?
ljuttko Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Probala sa raznim, od sobne najprostije pa slozenije sa pojacavacem do jedne koja je na postolju od 5 metara decenijama setana po sljivama oko kuce u potrazi za signalom. Na kraju je ona odradila posao kad sam joj skinula pojacavac na predlog jednog kolege. Sto je smetao pojma nemam a mrzi me da kopam i proucim ozbiljno kako sve to funkcionise. Nego nastelovah metodom seciusikrpidupe
halloween Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Krenuo RTS3 Divan je! Sad je intervju sa Ljudmilom Ulickom, uživam.
dvb-t manijak Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Sto je smetao pojma nemam a mrzi me da kopam i proucim ozbiljno kako sve to funkcionise.Apsolutna vrednost nivoa signala nije presudna za prijem kao kod analogije. Dovoljan je signal iznad praga prijema. Naravno da se i za digitaliju koriste pojačala, ali je to duga priča. Čitajući forume i na osnovu mog skromnog iskustva, posao rade loge 4 bez pojačala i one mrežaste sa buvljaka. Sobne mogu po gradovima i u ravnicama. Probao neku telespopsku od starog portabl tv-a i neku novu Philips sa ugrađeim pojačivačem i blokadom LTE fekvencija.
svashtabezneshto Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Sa kablom od antene (nemam antenu, bacila sam je u nekom napadu bacanja svega) i onim uređajem imam 7 kanala. rts1 rts2 rts3 b92 prva pink happy Mislila sam da je to to, ali sam shvatila da mi fali bar Studio B. Vračar je u pitanju. Da li ću kopovinom bilo kakve antene dobiti još neki program? (ne znam odakle hvatam signal) Koliko kanala ide sa Avale?
Tale Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Onaj TV Dević je jedno blago. U subotu sam gledao. Nemam reči.
Recommended Posts