June 23, 20159 yr A šta ako su u pitanju dva ciklusa, jedan sa evropskim filmovima iz raznih zemalja, a drugi samo sa ruskim?
June 23, 20159 yr Ništa, onda bi tako i napisali. Ovo što su oni napisali nema veze sa tom tvojom hipotetičkom situacijom, kao što me ni ona baš toliko ne zeza koliko ide u odbranu ovakvog RTS-a... Edited June 23, 20159 yr by Ajant23
June 23, 20159 yr RTS je imao ciklus ruskih filmova. Quote Na programu je veliki ciklus ruskog filma istaknutih autora poput Sergeja Ajzenštajna, Andreja Arsenijeviča Tarkovskog, Sergeja Bondarčuka i drugih. http://www.rts.rs/page/rts/sr/rts+predstavlja/Filmski+program/story/551/Uskoro/1589980/Stari+bioskop.html
June 23, 20159 yr Imao je cikluse filmova raznih zemalja. Imao je i ciklus filmova Ingmara Bergmana. Možda će imati i ciklus filmova Tarkovskog: u kome imaš ruske, italijanski i švedski film.To nije bitno. Realno, otužno je to što mi repliciraš. Edited June 23, 20159 yr by Ajant23
June 23, 20159 yr OK, ništa onda, uživaj u svom ubeđenju da si u pravu i da množina ne može da se iskaže na način na koji su se izrazili.
June 23, 20159 yr Nije to moje ubeđenje, već je naprosto Rusija deo Evrope i geografski i na svaki drugi način... Edited June 23, 20159 yr by Ajant23
July 26, 20159 yr Help helphelp! da li je neko namestao digitalnu dranguliju u ruralnim krajevima . Da li je moguce da nema digitalnog signala ni od korova. Sve lepo povezano i pretraga kaze nema nijednog programa. U selu na Tari je i analogni signal bio nikakav a sad mrak. sta mi je ciniti. meni ne treba al hocu da nastelujem kevi .
July 27, 20159 yr On 26. 7. 2015. at 16:40, ljuttko said: Help helphelp! da li je neko namestao digitalnu dranguliju u ruralnim krajevima . Da li je moguce da nema digitalnog signala ni od korova. Sve lepo povezano i pretraga kaze nema nijednog programa. U selu na Tari je i analogni signal bio nikakav a sad mrak. sta mi je ciniti. meni ne treba al hocu da nastelujem kevi . Sa kakvom antenom si probala?
July 29, 20159 yr Probala sa raznim, od sobne najprostije pa slozenije sa pojacavacem do jedne koja je na postolju od 5 metara decenijama setana po sljivama oko kuce u potrazi za signalom. Na kraju je ona odradila posao kad sam joj skinula pojacavac na predlog jednog kolege. Sto je smetao pojma nemam a mrzi me da kopam i proucim ozbiljno kako sve to funkcionise. Nego nastelovah metodom seciusikrpidupe
July 31, 20159 yr On 23. 6. 2015. at 11:29, renne said: Krenuo RTS3 Divan je! Sad je intervju sa Ljudmilom Ulickom, uživam.
August 3, 20159 yr Author On 29. 7. 2015. at 21:24, ljuttko said: Sto je smetao pojma nemam a mrzi me da kopam i proucim ozbiljno kako sve to funkcionise.Apsolutna vrednost nivoa signala nije presudna za prijem kao kod analogije. Dovoljan je signal iznad praga prijema. Naravno da se i za digitaliju koriste pojačala, ali je to duga priča. Čitajući forume i na osnovu mog skromnog iskustva, posao rade loge 4 bez pojačala i one mrežaste sa buvljaka. Sobne mogu po gradovima i u ravnicama. Probao neku telespopsku od starog portabl tv-a i neku novu Philips sa ugrađeim pojačivačem i blokadom LTE fekvencija.
August 3, 20159 yr Sa kablom od antene (nemam antenu, bacila sam je u nekom napadu bacanja svega) i onim uređajem imam 7 kanala. rts1 rts2 rts3 b92 prva pink happy Mislila sam da je to to, ali sam shvatila da mi fali bar Studio B. Vračar je u pitanju. Da li ću kopovinom bilo kakve antene dobiti još neki program? (ne znam odakle hvatam signal) Koliko kanala ide sa Avale?