đorđe geprat Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 3 hours ago, Nikodije said: dva ratna po istinitim dogadjajima : the 12th man https://www.imdb.com/title/tt3300980/?ref_=nv_sr_2 ovaj ne baca drukcije svetlo na nemce u ww2, ali to mu ne smeta da bude odlican da ne guglam dalje. jel' ovaj obrađuje onu diverziju nad fabrikom teške vode? onaj prvi, neuspeli pokušaj. gledao sam norvešku seriju. odlična je bila.
zakintos Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, djordje geprat said: 'bem ga. ja sam taj film gledao pre milion godina. nije remek delo, čak ništa posebno ali jeste "divotinja za vikend". daleko od odvratnog. nije ništa više "odvratan" od raznoraznih lav stori počev od ali mekgrou do ovih danas ala aniston. imam ga na disku, zimus sam ga pustio ženi i priji ovde na selu. bile su zadovoljne. odvratne filmove i serije svakodnevno prikazuju na TV. Cini mi se da se svakodnevno prikazuje na njihovom MGM kanalu - i zaista je odvratan, par puta sam naleteo i nema tu nikakve divote. Naprotiv, zaista pateticna iscasenost na koju moram da reagujem. Slabo i reagujem na novije naslove ali na ovo ne mogu da ostanem imun. Tu nema ljutnje. Jeste, upravo ovaj film ima za ciljnu grupu domacicu koja u pauzi izmedju 2 kuvanja uzbudljivo upliva u spomenutu patetiku - ali da se potrudimo da nam preporuke budu bar u realnoj osnovi... nema ljutnje.
Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 OK, rekao si da je film patetican i odvratan i da ne spadas u domacice, ajde sad idi negde i lizi svoje dlakavo telo.
zakintos Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 20 minutes ago, Majo said: OK, rekao si da je film patetican i odvratan i da ne spadas u domacice, ajde sad idi negde i lizi svoje dlakavo telo. cemu takav ton? Ponavljam: nema ljutis
Nikodije Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 (edited) 1 hour ago, djordje geprat said: da ne guglam dalje. jel' ovaj obrađuje onu diverziju nad fabrikom teške vode? onaj prvi, neuspeli pokušaj. gledao sam norvešku seriju. odlična je bila. Nije akcenat na sabotazi, vec na epskom bezanju jedinog prezivelog pred nacistima, kao i pomoci koju je dobijao usput od norveskih patriota. Malo je zasladjeno, al nema veze, ne smeta Edited May 16, 2018 by Nikodije
Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Just now, zakintos said: cemu takav ton? Ponavljam: nema ljutis Jbg, ti si mi ciljna grupa.
zakintos Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 20 minutes ago, Majo said: Jbg, ti si mi ciljna grupa. onda odjebi u Mapet hodu
Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 Just now, zakintos said: onda odjebi u Mapet hodu dlakavi popizdeo
Pokojni Ruxin Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 (edited) +1, lol majo gospođa Dobar revenge, nedostajalo mi je francuske krvoločnosti. Postali su u nekom trenutku suviše fini za horore i eksploatacije, a bilo je tu vazda zanimljivih stvari pre desetak godina. Edited May 16, 2018 by Ruxin
đorđe geprat Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, zakintos said: Cini mi se da se svakodnevno prikazuje na njihovom MGM kanalu - i zaista je odvratan, par puta sam naleteo i nema tu nikakve divote. Naprotiv, zaista pateticna iscasenost na koju moram da reagujem. Slabo i reagujem na novije naslove ali na ovo ne mogu da ostanem imun. Tu nema ljutnje. Jeste, upravo ovaj film ima za ciljnu grupu domacicu koja u pauzi izmedju 2 kuvanja uzbudljivo upliva u spomenutu patetiku - ali da se potrudimo da nam preporuke budu bar u realnoj osnovi... nema ljutnje. da, film jeste takav, za domaćice. dvoje ljudi deli silom prilika isti stan, suprotnog su pola, ona je samohrana majka, on je simpatični osobenjak. početna antipatija pretvara se u simpatiju i on joj, na kraju ostavlja naznaku daće da se vrati. violine pijuču, ona je sretna. žanr - romansa. domaćicama više odgovara takav film, više nego neki sa hktolitrima krvi, vožnjama od 200 na sat, tučnjavama u kojima prebijeni pozitivac jebe 5 minuta potom. ova "odvratnost" je realnija od pomenutog i, valjda zbog toga, je namenjen domaćicama. navedi mi još neki film koji za tebe ima naznaku "odvratan". na kraju, svašta je ovde preporučeno za gledanje.
đorđe geprat Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 1 hour ago, Nikodije said: Nije akcenat na sabotazi, vec na epskom bezanju jedinog prezivelog pred nacistima, kao i pomoci koju je dobijao usput od norveskih patriota. Malo je zasladjeno, al nema veze, ne smeta OK. pogrešno sam pitao. razumem da se radi o jedinom preživelom posle neuspešno pokušaja diverzije. ta propala akcija je bila obrađena u seriji. hvala
zakintos Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 39 minutes ago, djordje geprat said: da, film jeste takav, za domaćice. dvoje ljudi deli silom prilika isti stan, suprotnog su pola, ona je samohrana majka, on je simpatični osobenjak. početna antipatija pretvara se u simpatiju i on joj, na kraju ostavlja naznaku daće da se vrati. violine pijuču, ona je sretna. žanr - romansa. domaćicama više odgovara takav film, više nego neki sa hktolitrima krvi, vožnjama od 200 na sat, tučnjavama u kojima prebijeni pozitivac jebe 5 minuta potom. ova "odvratnost" je realnija od pomenutog i, valjda zbog toga, je namenjen domaćicama. navedi mi još neki film koji za tebe ima naznaku "odvratan". na kraju, svašta je ovde preporučeno za gledanje. Odvratan je svaki film koji je lazno dirljiv - useceren. Ovaj je upravo takav - iscasen od realnosti. Nemoj mi odvajati mudru devojcicu, koja je je daleko izvan svojih godina - rekao bih starmala - upravo takve vole pomenute domacice. Tu ne mora biti nasilja da bih za mene bio odvratan - dovoljno je sto mi siluje mozak patetikom. A to je tako dosadno... Pogledati kako to radi Mazurski sa An unmarried woman - iskreni romantik Novog Holivuda
Lancia Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 28 minutes ago, djordje geprat said: da, film jeste takav, za domaćice. dvoje ljudi deli silom prilika isti stan, suprotnog su pola, ona je samohrana majka, on je simpatični osobenjak. početna antipatija pretvara se u simpatiju i on joj, na kraju ostavlja naznaku daće da se vrati. violine pijuču, ona je sretna. žanr - romansa. domaćicama više odgovara takav film, više nego neki sa hktolitrima krvi, vožnjama od 200 na sat, tučnjavama u kojima prebijeni pozitivac jebe 5 minuta potom. ova "odvratnost" je realnija od pomenutog i, valjda zbog toga, je namenjen domaćicama. navedi mi još neki film koji za tebe ima naznaku "odvratan". na kraju, svašta je ovde preporučeno za gledanje. Trebalo bi da otvorimo topike, film za domacice, domacine, vodoinstalatere, grbavce....
Dankan Ajdaho Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 On 15.5.2018. at 22:14, extragluv said: meni watchmen bolji od marvelovih. pa i ww. Sent from my STF-L09 using Tapatalk Wočmeni su najbolji ikada snimljen "superherojski" film.
Kreator Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 On 15.5.2018. at 3:13, BlackGeorge said: Revenge (2017) https://www.imdb.com/title/tt6738136/?ref_=nv_sr_1 Uf, dobar francuski film. Ko ne može da pretrpi tonu krvi neka ne gleda. Mislio sam da je neka trešina ali ipak drži pažnju. 2 hours ago, Ruxin said: Dobar revenge, nedostajalo mi je francuske krvoločnosti. Postali su u nekom trenutku suviše fini za horore i eksploatacije, a bilo je tu vazda zanimljivih stvari pre desetak godina. Da znaju ljudi o kojem filmu se radi, pošto je u međuvremenu uletela domaćica/patetika raprava.
Recommended Posts