Ajant23 Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Odustao od American Made negde na pola. Tom Cruise vrlo iritantan. Preko Douga Limana, on ti je iritantan. Šta reći, šta stvarno reći...
Lancia Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Preko Douga Limana, on ti je iritantan. Šta reći, šta stvarno reći... Sta, ne svidza ti gospodin i gospodza Smit¿ Odgledaj frtalj sata, da vidis kakve nesnosne grimase pravi Kruz, skroz negledljivo.
koksy Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) neprijatan si. samuraj, misn imposible, dzeri megvajer...dobar je tamo gde se sudi dzeku nikolsonu. bem ti sunac al vi njega volete. meni on žestoko precenjen glumac. aj dobro, megvajer i da prođe... bajdvej, gde se sudi nikolsonu? edit: ah, da, on i demi tu igraju: šit film. Edited November 23, 2017 by koksy
alec harvey Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 http://www.imdb.com/title/tt0104257/?ref_=nv_sr_1 few good man
Lancia Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 bem ti sunac al vi njega volete. meni on žestoko precenjen glumac. aj dobro, megvajer i da prođe... bajdvej, gde se sudi nikolsonu? edit: ah, da, on i demi tu igraju: šit film. Ljubomoran si sto je lepsi od tebe.
I*m with the pilots Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Bese dobar u Intervjuu sa vampirom
Hippie Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Bese dobar u Intervjuu sa vampirom bas sam razmisljala o tom filmu dok sam citala poslednjih par stranica..... tu je bijo sasvim okej, da ne kazem najmanje antipatican
Ajant23 Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) Sta, ne svidza ti gospodin i gospodza Smit¿ Odgledaj frtalj sata, da vidis kakve nesnosne grimase pravi Kruz, skroz negledljivo. Gledao sam film baš danas i ne dopada mi se mahom zbog jeftine politike, slabog scenarija i režije koja je na autopilotu vrhunske holivudske produkcije... Najbolje što mogu da kažem za Doga Limana je da je nekim čudom privoleo Toma Kruza da mu bude u dva filma... Edited November 23, 2017 by Ajant23
Ajant23 Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) a sta fali edge of tomorrow? Nema seksa u filmu... edit: I za to je verovatno kriv Liman... edit2: O-kej, u ovom poslednjem sam verovatno preterao... Mislim na prethodni edit... Mislio sam da ga obrišem, ali me mrzi... Edited November 23, 2017 by Ajant23
kipo Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Ljubomoran si sto je lepsi od tebe. Nije ljepši, bogatiji je <_<
mustang Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 (edited) daj tvoju fotku kad si imao 18. godina pa da procenimo :) Edited November 23, 2017 by mustang
Dankan Ajdaho Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 onda ce te sigurno obradovati da se snima americka live-action verzija istog Neće bogami. Ovo je remek delo koje jednostavno ne treba dirati. Bio bih najsrećniji čovek na svetu da mogu da ga pogledam u kinu. +1 ako nisi gledao, the girl who leapt through time je isto odlican, a bavi se slicnom tematikom. Fala!!!
đorđe geprat Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 sinoć je na prvoj plus bilo "Notes on a Scandal". vrlodobar film koji preporučujem onima koji mogu da izvrte 72 sata unazad a i ostalima. odlično odigrano od džudi denč, kejt blanšet i bila najtija. dobar scenario po kome tenzija stalno raste. kraj, kao u trileru.
Recommended Posts