Sludge Factory Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 istog onog foruma na kojem se svojevrememo fino hejtovao john wick, tako da vam od sad uzimam preporuke samo za umetnička sranja Uh, John Wick kida, jedva cekam drugi deo!
ToniAdams Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 bole me patka da gledam film de gine pas.
Bujodrag Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 ovo mu dodje forum, zbilja ne kapiram ljude koji se usude da nesto napisu u vezi sa iznimno losim filmom. Samo sam hteo da Ravov post učinim manje pasivno agresivnim (pomodan, hipsterski termin :D) a da sačuvam istinitost u njemu. Svi da se vole i ljube!
ToniAdams Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 +1 i nemoj gledati film, ako se vec nisi zaebo, bulja je
Sludge Factory Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 bole me patka da gledam film de gine pas. Uglavnom su motivacije likovima zene, deca, rodbina. Konacno nesto drugacije.
Bujodrag Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 +1 i nemoj gledati film, ako se vec nisi zaebo, bulja je Ne brini, već sam pogledao tri filma te time prekoračio mesečnu kvotu <_< ^_^
Razzmatazz Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Fences. Skroz dobar. Denzel i Viola lepo izneli pozorišnu predstavu.
Jeremija Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 (edited) Sećam se kad sam po prvi put gledao reportažu o "Računovodji", i kad je krenuo opis sa gomilom rupa u priči, rekao sam sebi "ovo mora da je novi Inspektor Kluzo za naša vremena, ili neka uspelija verzija Mortdecai-a". Mada mi je bio čudan akcenat na nekim stvarima, pomislio sam da bi film mogao imati problema zbog ismevanja isuviše stereotipnog prikaza autizma. Kakvo je to bilo iznenadjenje kad sam ukapirao da je to ozbiljan scenario i da je The Accountant ozbiljan film. Edited February 19, 2017 by Jeremija
Mil@n Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Odgledao manchester, meni baš dobar. Lako se vezujem za likove a ovde je baš teško ne biti emotionally involved. Na stranu Aflek koji mi je stvarno dobar (ima jednostavno nešto u faci pored dobre glume, kao npr Hardi, Gilenhal ili npr Majkl Šenon), ima mnogo moćnih i teških scena.
Haralampije Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Fences. Skroz dobar. Denzel i Viola lepo izneli pozorišnu predstavu. Bas tako, skoro kao pozorisna predstava.Pazljivo birani glumci briljiraju, odlicni dijalozi.Ponajbolji "crni" film iz ovogodisnje Oskarovske ponude.
Frank Pembleton Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Fences. Skroz dobar. Denzel i Viola lepo izneli pozorišnu predstavu.Merkao da gledam , a onda iz nekog Denzelovog intervjua na tv skapirao je "pozorišna predstava" pa me to odbilo.Znači vredi ipak pogledati?
Duci Simonovic Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Ja ga pustio pre nekih 7 dana pa mi zamirisalo na sranje i prekinuo, posle aj da mu dam šansu i odgledah ga na eks, baš lepo teče film
Razzmatazz Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 Malo deluje na samom početku kao da će Denzle da ga udavi, ali onda postaje jasno da je pozorišna forma u pitanju i ujedno počinje klupko da se odmotava.
Haralampije Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Zato ovaj http://www.imdb.com/title/tt4975722/?ref_=fn_al_tt_1 Moonlight zaobidjite.Nesto losije nisam davno gledao.Pre svega je dosadan,lose reziran i bez poruke.Valjda je izvikan jer se kao bavi crnim gejevima..a to je nesto novo...tja Edited February 20, 2017 by Haralampije
Calavera Posted February 20, 2017 Author Posted February 20, 2017 (edited) meni moonlight film godine, mada tek treba da odgledam lalalend, hidden figures i fences. 1 od onih filmova sto te zgrabi i ne pusta. autenticnost i kvotabilnost™ skoro na nivou zice, mada bih sporednog glumca ipak dao bridgesu -_- Edited February 20, 2017 by Calavera
Recommended Posts