Lancia Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 aj pogledaj spanski kratkometrazni Timecode, pobedio u Kanu, dobio Goyu, sace i Oskara. slatkih frtalj sata.
I*m with the pilots Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 videla sinoc da ce se prikazivati na festu, pa se setila da sam odgledala, a nisam ga prijavila... dakle, grcki film suntan, o sredovecnom lekaru, sa problemima u sklapanju i odrzavanju socijanih i emotivnih veza, koji dobija posao na jednom grckom ostrvu i pocinje da radi kao mesni lekar... neobicnim spletom okolnosti upoznaje i zaljubljuje se u prelepu anu (igra je jako, jako lepa glumica - mene je podsetila na kingmejkerku, koliko je se secam sa fotki) studentkinju vrlo slobodnu i otvorenu, koja sa svojim drustvom letuje u kampu na ostrvu i koja ga vrlo neposredno, iskreno i srdacno uvlaci u sve njihove dnevne i nocne dogodovstine... koje se naravno, zavrsavaju sa katastrofalnim posledicama po našeg dezmekastog, introvertnog i nestabilnog docu. a u tom njegovom emotivnom i psiholoskom raspadu se pomalo naslucuje lantinosov uticaj (mada sem tog kraja, film nije bas toliko ''uvrnut'.. :-) Ja sam gledala film jesenas i cekam da ga jos neko pogleda sem prijatelja koji ga je odmah otpisao...meni je druga polovina, kada sve ocekivano krece nizbrdo bas teska, a sigurno nije pomoglo u svemu tome sto sam prepoznala neke ljude u glavnom liku. Poslednja scena je da puknes, valjda taj momenat kada je i njemu jasno. Sta stvarno da rade takve osobe, kako da promene sve "od sutra"?
Sara Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) Gledala ovo i verujem da sam do kraja stigla iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da me bizarno hipnotise kao zmija zabu Staying Vertical http://www.imdb.com/title/tt5231812/?ref_=nv_sr_4 Edited February 13, 2017 by 3opge
Razzmatazz Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško...
Sara Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma?
3opge Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma? napises ili pejstujes ime filma u postu, oznacis i pritisnes na link iz menija, kopiras onda link (url) u ponudjeno polje, pritisnes ok i to je to. Edited February 13, 2017 by 3opge
Sara Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Samo, nemoj neko da se zezne da gleda :D Osim ako ne bi da vidi porođaj u krupnom planu (iznenada i ničim izazvano, dok staviš jastuk na oči, kasno, već si sve video) ženski polni organ, glumce kao iz neolita, dedu koji bi da kresne zeta.... Ovako gledano možda film i nije tako loš :D
Mil@n Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Ovako gledano možda film i nije tako loš :D Koji film?
mlatko Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 (edited) Koji film? http://m.imdb.com/title/tt1728239/Duplo golo Edited February 13, 2017 by mlatko
mustang Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima. ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga.
Lancia Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima. ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga. ish u kuhinju
mustang Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 ish u kuhinju i to sto kazes...odoh po cokoladu...lakse ce mi biti :)
Recommended Posts