Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

aj pogledaj spanski kratkometrazni Timecode, pobedio u Kanu, dobio Goyu, sace i Oskara. slatkih frtalj sata.

videla sinoc da ce se prikazivati na festu, pa se setila da sam odgledala, a nisam ga prijavila... dakle, grcki film suntan,  o sredovecnom lekaru, sa problemima u sklapanju i odrzavanju socijanih i emotivnih veza, koji dobija posao na jednom grckom ostrvu i pocinje da radi kao mesni lekar... neobicnim spletom okolnosti upoznaje i zaljubljuje se u prelepu anu (igra je jako, jako lepa glumica - mene je podsetila na kingmejkerku, koliko je se secam  sa fotki) studentkinju vrlo slobodnu i otvorenu, koja sa svojim drustvom letuje u kampu na ostrvu i koja ga vrlo neposredno, iskreno i srdacno uvlaci u sve njihove dnevne i nocne dogodovstine... koje se naravno, zavrsavaju sa katastrofalnim posledicama po našeg dezmekastog, introvertnog i nestabilnog docu.  a u tom njegovom emotivnom i psiholoskom raspadu se pomalo naslucuje lantinosov uticaj (mada sem tog kraja, film nije bas toliko ''uvrnut'.. :-)

Ja sam gledala film jesenas i cekam da ga jos neko pogleda sem prijatelja koji ga je odmah otpisao...meni je druga polovina, kada sve ocekivano krece nizbrdo bas teska, a sigurno nije pomoglo u svemu tome sto sam prepoznala neke ljude u glavnom liku. Poslednja scena je da puknes, valjda taj momenat kada je i njemu jasno.

Sta stvarno da rade takve osobe, kako da promene sve "od sutra"?

Gledala ovo i verujem da sam do kraja stigla iskljucivo zahvaljujuci cinjenici da me bizarno hipnotise kao zmija zabu

Staying Vertical

http://www.imdb.com/title/tt5231812/?ref_=nv_sr_4

Edited by 3opge

Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško...

Napiši Saro ime filma, nemoj da ti bude teško

ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma?

ima negde uputsvo kako se link menja u naslov filma?

napises ili pejstujes ime filma u postu, oznacis i pritisnes na link iz menija, kopiras onda link (url) u ponudjeno polje, pritisnes ok  i to je to.

Edited by 3opge

fala, sad cu da provezbam

:thumbsup:

Samo, nemoj neko da se zezne da gleda :D Osim ako ne bi da vidi porođaj u krupnom planu (iznenada i ničim izazvano, dok staviš jastuk na oči, kasno, već si sve video) ženski polni organ, glumce kao iz neolita, dedu koji bi da kresne zeta.... Ovako gledano možda film i nije tako loš :D

Ovako gledano možda film i nije tako loš :D

Koji film?  :unsure:

casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima.

ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga.

casey affleck da zavrsi strazbera, ne da je strazberg merilo, bilo kakav metod, kad vec nije prirodno talentovan.... nikad nece biti odlican glumac. a odlicni su ga filmovi usrali da bude u njima.

ili sam mozda previse kriticna? .... ustala na levu nogu, popisao se po meni, od 8 ujutru perem ves. mamina beba ubicu ga.

ish u kuhinju  :fantom:

ish u kuhinju :fantom:

i to sto kazes...odoh po cokoladu...lakse ce mi biti :)