Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Jbm cemu to? Cerka ili zena insistirali?

Mala je ćera za to... :)

Žena tražila... Kad se i ona razočarala, onda je jasno...

Bukvalno, da sam sedeo i 2 sata buljio u zid, više bi se zabavio... Da bar ima nekih S&M scena ili tako nešto, pa da kažeš, da se nešto videlo... Ali, osim ovlaž prikazivanja neke opreme i par scene seksa, koji sa S&M veze nemaju, ni od toga ništa...

Užas od radnje, priče, filma...

@Moća

Ja moju ženu volim i ispunjavam joj sve, koliko-toliko razumne, želje... :fantom:

Posted (edited)

Moram priznatida sam,iz slicnih razloga u nekom od proslih zivota pogledao twilight sagu, ali to je vec podnosljivo :fantom:

Edited by Ravanelli
Posted (edited)

ja twilight na repeat :) nista romanticnije nema od jakog dzentlmena vampira koji pri tom izgledaju ranjivo :) i nema muke da desifrujes glumu, dva izraza su tu ... otvorena usta i zatvorena usta :)

kad zamalo da je udari pick up a on uleti brzinom munje i spasi je :heart:...ce da ti dam svu krv ovog sveta :D

my guilty pleasure :)

Edited by mustang
Posted

The Girl On The Train

Meni skroz korektan, Blantova dobro odradila alkosa, dobra atmosfera, priča provaljiva pred kraj, ali vozio film solidno.

Posted

MV5BMTYxMDdlYjItMDVkYy00MjYzLThhMTYtYjIz

Genijalan!

(Koliko mi se svidja argentinski spanski! :wub:  I filmovi su im stvarno dobri.)

Posted

It's Only The End Of The World (2016)

http://www.imdb.com/title/tt4645368/

Ajme kastinga :) Mozda je film slabiji od njegovih prethodnih ali me je kupio sa krupnim kadrovima (skoro ceo film je u njima) i temom. Kakav iritantan saundtrek (uglavnom) :lolol:

Preporuka za sve koje vole nedeljne porodicne ruckove :wub:

Posted

manchester by the sea (2016)

napokon jeda odličan film u kom je sve (scenario, režija, gluma, fotografija, muzika...) bilo lepo poštimano.

zakintos je gore spomenuo jednu scenu pa one koji budu gledali molim da obrate pažnju ( u stvari, neće moći da ih ne okači) budući da se, po meni, radi o jednoj od najubedljivijih glumačkih minijatura koje sam video na filmu u poslednjih nekoliko godina.

začuđuje izostanak oskar-nominacije za fotografiju, izbor muzike je izuzetan a numere lepo pozicionirane na prava mesta (sumnjam da bi Albinonijev G-mol Adađo negde drugde radio stvar).

ukoliko Lonerganu izmakne oskar za režiju, to se za scenario nikako ne bi smelo desiti. isto tako, cenim da Affleka ne bi smelo promašiti što se za Hedgesa već ne može reći pošto je, po mom mišljenju, u glumačkoj podeli za ovaj film, on, ipak, najslabija karika. 

da budem iskren, poveden dvema ocenama odavde, očekivao sam  - kako je nagovešteno - neku brljotinu na kraju filma ali to se, na moje veliko zadovoljstvo, što se mene tiče, nije desilo: film je scenaristički dosledno priveden kraju a tačka stavljena na pravo mesto.

8.33/10     

Ne preteruj.

Koga zanima zaplet sa tinejdžerima u raljama života, neka gleda Farhadijev Razvod. Nautilusova upadica sasvim na mestu.

Posted

Gledala novog Bred Pita, nije više za uloge mladića, uništiše ga botoksom*(

Posted

Koga zanima zaplet sa tinejdžerima u raljama života, neka gleda Farhadijev Razvod.

Daješ čisto subverzivno tumačenje filma, i onda na osnovu te teze preporučuješ stoti film. Super...

Posted (edited)

videla sinoc da ce se prikazivati na festu, pa se setila da sam odgledala, a nisam ga prijavila... dakle, grcki film suntan,  o sredovecnom lekaru, sa problemima u sklapanju i odrzavanju socijanih i emotivnih veza, koji dobija posao na jednom grckom ostrvu i pocinje da radi kao mesni lekar... neobicnim spletom okolnosti upoznaje i zaljubljuje se u prelepu anu (igra je jako, jako lepa glumica - mene je podsetila na kingmejkerku, koliko je se secam  sa fotki) studentkinju vrlo slobodnu i otvorenu, koja sa svojim drustvom letuje u kampu na ostrvu i koja ga vrlo neposredno, iskreno i srdacno uvlaci u sve njihove dnevne i nocne dogodovstine... koje se naravno, zavrsavaju sa katastrofalnim posledicama po našeg dezmekastog, introvertnog i nestabilnog docu.  a u tom njegovom emotivnom i psiholoskom raspadu se pomalo naslucuje lantinosov uticaj (mada sem tog kraja, film nije bas toliko ''uvrnut'.. :-)

Edited by nezvanova
Posted

i za baftu la la land najbolji. odgledao sinoc, ne kapiram, film je kanta puna boze u svakom pogledu.

Posted

Ni ja ne kapiram kako je Babak Anvari, iranac, rođen u Iranu, koji je u Jordanu snimio film na persijskom pobedio u kategoriji: Outstanding Debut by a British Writer, Director or Producer.

Treba pratiti Sundance, gledati tog Farhadija, i to ne mislim na crvenom tepihu, tada bih možda shvatio...