Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

neka specijalna muva ili najobicnija?

ono, ne kapiram kakav bi benefit imala :(

najobičnija, može i grinja :D

volela bi da vidim kako se razvijala ovakva priča. šta je hteo da kaže kad je počeo da piše, a šta je kasnije dodavao, menjao... sam proces pisanja.

zamišljam da je u pitanju neko teško luđenje kad četres godina posle all that jazz izađe ovakav idiotizam i ima sigurno da pokupi jedno 10 oskara.

meni je prvo bilo ajde ok šta sad treba da se snimaju i filmovi za usedelice i pedere

ali pošto kula stražara smatra da je to novi romper stomper idem da kupim još pet karata :fantom:

obraćam ti se ispred udruženja usedelica i pedera opštine palilula - ne volimo ovakve filmove!

Posted (edited)

The edge of seventeen, superica filmić. Fenomenalna glume Hailee Steinfeld (nominovana za sporednu za oskara u True Grit) i standarno genijalan Harelson u epizodi. Car.

Lagana teenage /i ne samo teenage/ priča, prosta ali ubedljiva, na momente duhovita, po malo od svega. Od mene 8.

http://www.imdb.com/title/tt1878870/combined

Edited by Mil@n
Posted

naravno, posle boce pjenusavca svaki je gosling!

bas bih volela da vremenom evoluira i od ovog hita za tinejdzerke postane i dobar karakterni glumac, nije da nema potencijala. za razliku od onog gilenhala recimo, koji ima harizmu mrtve pastrmke.

eto nesto kao di caprio, sprdali smo se s njim a vidi ga sad

Ko se sprdao, di Kaprijeva najbolja uloga mu je ona s početka karijere, iz "Gilberta Grejpa". Nikad poslije nije dobacio do tih visina :D

Posted

Ko se sprdao, di Kaprijeva najbolja uloga mu je ona s početka karijere, iz "Gilberta Grejpa". Nikad poslije nije dobacio do tih visina :D

a dobro mislim na njegov imidz inace, osim te koju je ulogu vrednu pomena pa imao u mladosti

ne bih rekla da nije posle dobacio, meni je bas sve bolji i ne mogu se cudom nacuditi

Posted

Subjektivno, njegove tri najbolje uloge su Vuk, Avijaticar i Krvavi Dijamanti.Nisam nesto preterano odusevljen sa Revenantom, mada tu je za razliku od prethodnih godina imao dosta slabu konkurenciju.Bio je baksuz par puta, mozda bi imao vise od jednog Oskara da su filmovi za koje je nominovan izasli godinu pre ili kasnije.Recimo njegova uloga u Vuku me je vise odusevila nego Edi u Teoriji Svega, mada to je samo moje laicko misljenje.

Inace nerealno mi kako bas od Blood Diamond mi je u vecini filmova gotivan lik ali nijednom ne bih bas rekao da je uskracen za jos koju nominaciju.Pre toga mozda samo u Avijaticaru mi je bio ok, mada slazem se da je i kao Arni bio zabavan. :D

Posted

Aviator i Total Eclipse, što se mene tiče.

Posted

Ja sam ga pljuvao do Avijatičara i posle Avijatičara.

Posted

Što se mene tiče, Leo je glumčina.

+1

Posted (edited)

Gledao Hacksaw Ridge 6.84/10

Iskasapili su sjajnu covekovu biografiju (greota) i napravili film pun jeftinih fazona, al opet mi bilo dobro. Zna Mel da napravi film u usta ga luda.

Interesantno je da se gomila stvari zaista dogodila, ali na dosta drugaciji nacin (molitva pred napad, sukob sa ocem, nedavanje dopusta...).

Btw poslednja akciona scena kada vuce Vins Vona na cebetu je ukradena od Zack Snydera iz Dawn of the Dead.

Predlazem i gledanje dokumentarca o ovom caru

Edited by Ravanelli
Posted

leo je otkako se pojavio ozbiljno dobar glumac. njega samo jebe bebeca faca zbog koje ga mnogi dugo nisu uzimali za ozbiljno a mnogi ga i sad preskacu. jebiga, covek izgledom pripada boj bendu ili nekoj tinejdz sapunici, tesko ga je doziveti kao zrelog glumca a to je odavno. hjuza niko nikad nije zamislio kao mladjeg brata od frontmena take that-a ali leo i pored takvog hendikepa uspeva da bude uverljiv. ako nista drugo, to je vec dokaz koliko je dobar. 

Posted

I ja sam sinoc gledao Greben spasa. Meni skoro pa odlicno, u rangu sa Malikovom Tankom crvenom linijom.

Posted

I ja sam sinoc gledao Greben spasa. Meni skoro pa odlicno, u rangu sa Malikovom Tankom crvenom linijom.

sta je sad Greben spasa?

Posted (edited)

Agire, Gnev Božji (1972). Prvi Hercogov film koji sam gledao. Na momente neodoljivo podseća na Apokalipsu Danas (što nije neobično, obzirom da je Kopola delimično njime bio inspirisan). Nameravam uskoro da gledam Fitzcarraldo.

Edited by Locust
Posted

sta je sad Greben spasa?

Rt dobre nade