Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

la la land jer je svako malo iskakao po raznim topicima

ovo što je pisao muziku kao neki justin hurvitz, to je ustvari robot kompjuter kome su ubacili dvadesetak filmskih hitova i muziku iz reklama, pa je izbacio ove melodije, veoma originalne.

i mnogo bi volela da sam mogla da budem muva dok se pisao ovakav scenario da vidim kako se razvijala ideja... fenomanalno je ovih 17 srećnih i nesrećnih krajeva.

dobar je da se čovek izbode nožem kad krene odjavna špica.

neka specijalna muva ili najobicnija?

ono, ne kapiram kakav bi benefit imala :(

Posted (edited)

la la land jer je svako malo iskakao po raznim topicima

ovo što je pisao muziku kao neki justin hurvitz, to je ustvari robot kompjuter kome su ubacili dvadesetak filmskih hitova i muziku iz reklama, pa je izbacio ove melodije, veoma originalne.

i mnogo bi volela da sam mogla da budem muva dok se pisao ovakav scenario da vidim kako se razvijala ideja... fenomanalno je ovih 17 srećnih i nesrećnih krajeva.

dobar je da se čovek izbode nožem kad krene odjavna špica.

meni je prvo bilo ajde ok šta sad treba da se snimaju i filmovi za usedelice i pedere

ali pošto kula stražara smatra da je to novi romper stomper idem da kupim još pet karata :fantom:

It might have a record-tying 14 Oscar nominations but the musical hit has been criticized for its treatment of race, gender and jazz
Edited by Hella
Posted

meni je prvo bilo ajde ok šta sad treba da se snimaju i filmovi za usedelice i pedere

ali pošto kula stražara smatra da je to novi romper stomper idem da kupim još pet karata :fantom:

o surovi svete!

Ryan Gosling on La La Land: ‘The world is quick to shame you for trying’

Posted

moram da pohvalim još jednom ljude sa tegle.

pravilno primećena tragičnost goslingovih odnosa sa ženama u svojim filmovima. uvek on pati, mica.

Nekarakteristično suptilan kraj La La Landa sumira Goslingovu karijeru u proteklih 13 godina: on je profesionalac u zaljubljivanju, što Holivud kažnjava nedopuštanjem da svoju ekspertizu kruniše klasičnim Hju Grant hepiendom. Za uloge Rajana Goslinga, ljubav je bojno polje. Ono što povezuje sve Goslingove uloge koje je tumačio je prvi utisak smešten u konvencionalnoj muškoj lepoti, oivičenoj šarmom i visokom stepenu emocionalne inteligencije. Kao takav, uparivan je sa ženskim likovima previše oštećenim tuđim mišljenjima ili prethodnim vezama, koje (opravdano) smatraju da se ljubav ne može tek tako zameniti poput sijalice i prema njemu igraju strogo taktičnu partiju šaha.

Posted

moram da pohvalim još jednom ljude sa tegle.

pravilno primećena tragičnost goslingovih odnosa sa ženama u svojim filmovima. uvek on pati, mica.

to bre! lep, sharmantan, empatican, simpatican, erotican, sve u jednom! dok u rl zena mucena treba da se traumira da se ta petorica negde ne sretnu

Posted

to bre! lep, sharmantan, empatican, simpatican, erotican, sve u jednom! dok u rl zena mucena treba da se traumira da se ta petorica negde ne sretnu

Pa za tu zenu i snimaju filmove sa goslingom, ostalima je dovoljna i boca pjenusavca sa vecerom.
Posted

Ne vidim ništa tragično u završetku La La Landa, kao i u stvarnom životu žena će uvek izmedju ljubavi i para izabrati pare.

Posted

Pa za tu zenu i snimaju filmove sa goslingom, ostalima je dovoljna i boca pjenusavca sa vecerom.

naravno, posle boce pjenusavca svaki je gosling!

bas bih volela da vremenom evoluira i od ovog hita za tinejdzerke postane i dobar karakterni glumac, nije da nema potencijala. za razliku od onog gilenhala recimo, koji ima harizmu mrtve pastrmke.

eto nesto kao di caprio, sprdali smo se s njim a vidi ga sad

Posted

Ne vidim ništa tragično u završetku La La Landa, kao i u stvarnom životu žena će uvek izmedju ljubavi i para izabrati pare.

pa nek zaradi pare, ko mu brani ????

Posted

nije da nema potencijala. za razliku od onog gilenhala recimo, koji ima harizmu mrtve pastrmke.

Meni Gosling slika i prilika onog za kog se kaze "k'o kuvana noga".

Posted

Meni Gosling slika i prilika onog za kog se kaze "k'o kuvana noga".

meni je to gilenhal, zali boze one (relativne) zgodnoce

Posted

pa nek zaradi pare, ko mu brani

Pa zaradio je na kraju (pretpostavljam da je klub njegov), ali ne na vreme da zadrži "ljubav".

Generalno, film, ako se gleda kao paradigma muško/ženskih odnosa i nije loš, ali stvarno ne volim mjuzikle.

Posted

Pa zaradio je na kraju (pretpostavljam da je klub njegov), ali ne na vreme da zadrži "ljubav".

Generalno, film, ako se gleda kao paradigma muško/ženskih odnosa i nije loš, ali stvarno ne volim mjuzikle.

super, sad ne moram film ni da gledam!

to jest jos bolje, mogu ali bez tona