Bujodrag Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Od kako nema Franke, nista nije isto... Ona je predivna. Od kako su je ubili, nikad im neću oprostiti.
mustang Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) damon je za hilari. ne, necu placati kartu za njega Edited July 27, 2016 by mustang
precog Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 sta ti kao nisi znao da je damon za trampa? pogledaj ponovo bornov identitet pazljivo, sve je receno tamo za one koji hoce da vide.
Lancia Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 gde smem da gledam ponovo, necu da se zameram Mustangici.
koksy Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 pretpostavljam da je budžet za živ zakopan ladno mogao i hella da iznese bez da traži moju pomoć i još da mu oho-ho ostane. zaista treba imati hrabrosti pa snimiti film u kojem se pojavljuje ukupno 1 (jedan) akter, na jednoj-jedinoj lokaciji (zakopan drveni sanduk), u konstantnom mraku i polumraku koji jedino povremeno razbijaju izdržljivi zippo-upaljač i displej mobilnog telefona. radi se, međutim, o sasvim pristojnom filmu, scenaristički dobro spakovanom, sa zatvaranjem koje je - ne samo zbog bekstva od očekivanih klišea - pravi dramaturški dragulj. 7.1/10
Milosh76 Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Nemojte gledati novog borna, od prvih linija dijaloga jasno je da je trebalo da ostanu na trećem filmu Moze li neko detaljnije objasnjenje. Dosadan, predvidljiv, naivan... sta je problematicno?
koksy Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 i sta sad, da toni gleda ili ne? obavezno! ima da se smori u 1. četvrtini a to mi je neopisiv gušt.
Have_Fun Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0454921/Super film :)
koksy Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 http://www.imdb.com/title/tt0454921/ Super film :) +1. gledao sam ga prilično davno ali mi je ostao u sećanju kao odličan. inače filmovima u kojima glumi Vil Smit pristupam sa prilično skepse ali ovaj me je lepo kupio čim sam ga zapamtio.
Recommended Posts