koksy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 jeste limunadica, al' u pravu si, skroz. imam utisak da si ti jedno nežno stvorenje za razliku od Tonija koji je više grubijan.
frit Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 the nice guys trenutno ima bezobrazno visoku imbd-ocenu koju ni izbliza ne zaslužuje. bez obzira na pristojnu količinu mana (neubedljivo rešene likove, glumu na nivou qrcobolje, stoput viđen trilerski zaplet, mestimično potrošene štosove koji se dosledno ponavljaju itd, itd), ja ću ipak predložiti ovaj film za gledanje kao vid 1 neobavezujuće zabave. dužan sam još da odam priznanje plastičaru koji je obradio facu Kim Basinger! videvši ljupku Kim, na par minuta sam se prepustio teškom sažaljevanju 8 godina mlađe nesrećnice po imenu Meg Ryan (da ne bude zabune, za razliku od Kim, Meg se ne pojavljuje u filmu). 6.65/10 gledali zabava za familiju, film za sve generacije
Sludge Factory Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Meni je The Nice Guys jedan od najgorih filmova koje sam gledao u skorije vreme. Jedino sta u filmu valja je Rajan Gosling i to ne zbog Drive bajasa. Ostalo je bas lose. I inace mi Sjen Blek ide na onu stvar (kurac) vec neko vreme (sindrom Gaj Rici).
Ajant23 Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Meni je The Nice Guys jedan od najgorih filmova koje sam gledao u skorije vreme. Jedino sta u filmu valja je Rajan Gosling i to ne zbog Drive bajasa. Ostalo je bas lose. I inace mi Sjen Blek ide na onu stvar (kurac) vec neko vreme (sindrom Gaj Rici). Ma, ti se ložiš na Goyerova sranja samo zato što bi da furaš besmislicu o odnosu Marvela i DC comica... A, poređenje Shanea Blacka sa Guyom Richijem dovoljno govori samo po sebi. Ne bih te mučio da ga razvijaš obzirom da znam da se razgovor sa tobom svodi na tvoje bekstvo iz ozbiljnije priče i šmekerske doskočice meni, koje posle čitam na drugim topicima na drugom PDF-u. Kada si jedino u stanju da pišeš ultralukave provokacije, ali nisi u stanju ni da stojiš iza njih... Zapravo, ako ti iko ozbiljno odgovori, ispada budala koju si ultrauspešno naložio... Edited July 26, 2016 by Ajant23
koksy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 whiskey tango foxtrot (2016) šta znam, film je ništa posebno, nit smrdi nit miriše. Toni može da gleda a opet ništa neće propustiti ni ako ne gleda. 5.75/10
precog Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 gone girl, je li gledo neko? cini mi se da niko nije ni spomenuo film i da je prosao potpuno nezapazeno. steta, prilicno dobar film. :)
Mil@n Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 gone girl, je li gledo neko? cini mi se da niko nije ni spomenuo film i da je prosao potpuno nezapazeno. steta, prilicno dobar film. :) Dapače™ da je odgledano. Mnogi su ga verovatno odbacili zbog Afleka iako je sasvim pristojan film.
hoffnung Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 @precog, lol kako nezapazeno, cini mi se ako se dobro secam da je bas bio hajp :) moj utisak je onako.
precog Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 konacno sam resio da ga odgledam. fino me je vozio, pa dosao da podelim utiske. je li hajp bio na nivou nekadasnjih, je li bilo mrtvih?
hoffnung Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) ne secam se kakav je hajp bio. sada cu da vidim da li postoji poseban topic sa tim filmom. edit: nema ovog topica. izgleda da sam se ja nesto zajebao. Edited July 27, 2016 by hoffnung
3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) gone girl, je li gledo neko? cini mi se da niko nije ni spomenuo film i da je prosao potpuno nezapazeno. steta, prilicno dobar film. :) da, da, veoma nezapazeno, topik ima samo 18 strana: http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19392&hl=%2Bgone+%2Bgirl Edited July 27, 2016 by 3opge
precog Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 18 strana... evo mogu bez citanja da kazem kome se svideo, a ko je kenjao po filmu.
3opge Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 18 strana... evo mogu bez citanja da kazem kome se svideo, a ko je kenjao po filmu. meni se svidela Rosamund a film onako, supljikav.
Recommended Posts