Duci Simonovic Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 meni ovaj bio dobar, ima cak i bekima kako roka po majamiju
ToniAdams Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 da ga vidis samo, kakav taf gaj. ne bi ti smeo na njega, jedan na jedan. pa ja sam ljubavnik a ne ratnik
Lancia Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 pa ja sam ljubavnik a ne ratnik pa na to sam i mislio.
koksy Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 d e m o l i š n sporo i gledljivo vozi ali ima tu - što se mene tiče - i izvesnih problema. pre svega, postupci glavnog lika su od startnog praska prezentovani kao posledično podrazumevajući bez pokušaja da im se umetnu dodatni motivacioni elementi. čini mi se da režiser nije uspeo u nameri da za sve nađe opravdanje u stanju produženog šoka. drugi važan problem je, što se mene tiče, prilično diletantsko gomilanje jakih dramaturških pikova u malom vremenskom prostoru na kraju filma (gotovo istovremena pojava pisma sa UZV slikom + pesničenja + rešenje misterije vozača kabrioleta). da sam ja nešto scenarista, ja bih ono pismo turio u film relativno rano čime bih ne samo rasteretio sam kraj već bi i macolisanjaTM poprilično dobila na motivaciji. još da primetim da mali Judah Lewis ima potencijala da u budućnosti postane veliki glumac. 6.5/10
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 meni ovaj bio dobar, ima cak i bekima kako roka po majamiju +1
ultra plasticni Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Da se pohvaim i ja sa par jakih naslova s kraja sedemdesetih: Polja luka (1979) Vise nego dobar krimic po istinitom dogadjaju, u trecem delu filma veoma zanimljive scene krivicne procedure / ...I pravda za sve (1979) Pacino kao nepokolebljivi advokat sa izrazenim osecajem za krivicu i pravdu / Veliki izazov (1977) Istvud kao izmanipulisani pandur, sve u svemu solidno, sa neverovatnim pucackim finisom
Jimmy Kowalski Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) Da se pohvaim i ja sa par jakih naslova s kraja sedemdesetih: Polja luka (1979) Vise nego dobar krimic po istinitom dogadjaju, u trecem delu filma veoma zanimljive scene krivicne procedure +1 James Woods dominira.. Edited July 22, 2016 by Jimmy Kowalski
Bujodrag Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Veliki izazov (1977) Istvud kao izmanipulisani pandur, sve u svemu solidno, sa neverovatnim pucackim finisom To je The gauntlet? Uh, ala su ga preveli. Bio mi gotivan kad sam bio klinac. Bilo mi super kad su prepakovali autobus da se zaštite od pucnjave. Samo je falio još Mad Max da se pojavi.
Ravanelli Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 (edited) gledao miles ahead kroz jednu izmišljenu priču i skokom na pravu majlsovu prošlost prave film. dosta je interesatna ta kombinacija da mešaju preteranu fikciju sa biopičkim i bila bi jako dobra da ova fikcija nije gaj riči bez smisla kamera i montaža su odlični, režija dobra, čidl bi mogao da pokupi i nominaciju za oskara u glumi, kostimi su super, pogotovo majslovo dizelaštvo. uživanje za posmatranje/gledanje. ali ono što škripi je ta osnovna bezvezna priča koja valjda treba da prikaže majlsov mentalitet, jer ne znam čemu drugome može da služi osim da malo zabavi. sa druge strane ta prošlost je jako kratka, pa time i nekako plitka, jer se očigledno nije imalo vremena obzirom na velik i dinamičan fikcijski deo. pokušali su da njegov prethodni život nacrtaju u par skica koje su dodatno pojačali nekim alatima (lice majlsove žene kada joj kači nakit), ali i dalje ne volim da komplikovane odnose svode tako jednostavno. u svakom slučaju treba ga pogledati i dosta je iznad oena koje su mu dodeljene po sajtovima za ocenjivanje. mogao je biti bolji film da su smisli nešto drugo i dublje da kažu u tom fikcijskom delu i da je povazaniji sa biopičkim, a voleo bih videti da čidl režira još nešto, iznenađujući filmski debi. Edited July 23, 2016 by Ravanelli
John Coltrane Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 Cekam ga ko ozebo sunce, slusao sam Cidla pre par meseci na BBC radiju, pricao o filmu.
Ravanelli Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 what we do in the shadows. najjača komedija u poslednjih par godina verovatno
James Marshall Posted July 23, 2016 Posted July 23, 2016 To oni vampiri Novozelanđani? Simpa film skroz, sasvim kontra ovih šablonskih komedija
Recommended Posts