ToniAdams Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 znaci da je prso, nekidan je pisao privatnih pola poruka na nekom izmisljenom italijanskom
koksy Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 sta ovo znaci? voleo bih i ja da saznam, kratak je život, u znanju je moć... ili tako već nekako.
alec harvey Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 sad sam pogledao filmografiju steve martina, pa sam video Dead Men Don't Wear Plaid (1982)... to mi je svojevremeno bilo interesantno i duhovito, ubacivani inserti starih noir filmova, bogart, cagney... radnja naravno ala chandler,zapetljana do nerazumevanja rezirao je isto rainer cARL...
Ajant23 Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Meni je mnogo smešno kada Reiner Rob objašnjava da dupe ne postoji, da je to samo gornji kraj nogu... Kada sam sebe režira u Priči o nama...
koksy Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 do-black-adder-ovskog uzr-asta. fakat ima neki smisao, brao!
Lancia Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka.
Ajant23 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ma, staviti Douga Limana u isto skupa sa Brianom de Palmom je naprosto šašavo...
steins Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Odgledah Cloverfiled 10 Mnjah, razvuceno do maksimuma. A kraj filma mi je onako -bulja i služi samo da bi se opravdao blokbaster karakter filma.
ducca Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Ja pogledah te Anesthesiu i Bigger Splash i za divno cudo legla mi oba fino. S moje strane preporuka.
ToniAdams Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka. uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :(
Lancia Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :( da ga vidis samo, kakav taf gaj. ne bi ti smeo na njega, jedan na jedan.
Recommended Posts