Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

znaci da je prso, nekidan je pisao privatnih pola poruka na nekom izmisljenom italijanskom

Posted

sta ovo znaci?

voleo bih i ja da saznam, kratak je život, u znanju je moć... ili tako već nekako. blush.gif

Posted

do-black-adder-ovskog uzr-asta.

Posted

To se čita kao do-blek-eder-ovskog usra-ste?

Posted

sad sam pogledao filmografiju steve martina,

pa sam video Dead Men Don't Wear Plaid (1982)...

to mi je svojevremeno bilo interesantno i duhovito,

ubacivani inserti starih noir filmova, bogart, cagney...

radnja naravno ala chandler,zapetljana do nerazumevanja

rezirao je isto rainer cARL...

Posted

Meni je mnogo smešno kada Reiner Rob objašnjava da dupe ne postoji, da je to samo gornji kraj nogu... Kada sam sebe režira u Priči o nama...

Posted

do-black-adder-ovskog uzr-asta.

fakat ima neki smisao, brao!

Posted

sve sto sam napisao ima neki smisao™

Posted

Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka.

Posted

Ma, staviti Douga Limana u isto skupa sa Brianom de Palmom je naprosto šašavo...

Posted

Odgledah Cloverfiled 10 

Mnjah, razvuceno do maksimuma. A kraj filma mi je onako -bulja i služi samo da bi se opravdao blokbaster karakter filma. 

Posted

Ja pogledah te Anesthesiu i Bigger Splash i za divno cudo legla mi oba fino. S moje strane preporuka.

Posted

Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka.

uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :(

Posted

uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :(

da ga vidis samo, kakav taf gaj. ne bi ti smeo na njega, jedan na jedan.  :fantom: