July 19, 20168 yr znaci da je prso, nekidan je pisao privatnih pola poruka na nekom izmisljenom italijanskom
July 19, 20168 yr sta ovo znaci? voleo bih i ja da saznam, kratak je život, u znanju je moć... ili tako već nekako.
July 19, 20168 yr sad sam pogledao filmografiju steve martina, pa sam video Dead Men Don't Wear Plaid (1982)... to mi je svojevremeno bilo interesantno i duhovito, ubacivani inserti starih noir filmova, bogart, cagney... radnja naravno ala chandler,zapetljana do nerazumevanja rezirao je isto rainer cARL...
July 19, 20168 yr Meni je mnogo smešno kada Reiner Rob objašnjava da dupe ne postoji, da je to samo gornji kraj nogu... Kada sam sebe režira u Priči o nama...
July 21, 20168 yr Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka.
July 21, 20168 yr Odgledah Cloverfiled 10 Mnjah, razvuceno do maksimuma. A kraj filma mi je onako -bulja i služi samo da bi se opravdao blokbaster karakter filma.
July 22, 20168 yr Ja pogledah te Anesthesiu i Bigger Splash i za divno cudo legla mi oba fino. S moje strane preporuka.
July 22, 20168 yr Pokupis sve izbacene scene iz Borna, Bonda, Misn Imposibla i Tejkena, uskladis sa slobodnim vremenom nekih filmskih zvezdica i sklepas Criminal. Ako prodje kod publike, bice i nastavaka. uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :(
July 22, 20168 yr uf, vata me nelagoda pred pomisli da bih mogo gledati film sa kevinom kostnerom :( da ga vidis samo, kakav taf gaj. ne bi ti smeo na njega, jedan na jedan.