MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Inside Llewyn Davis (USA, 2013) drama / music neobično običan film za braću koen, vrlo malo crnog humora i ostalih zajebancija. kao na primer kad linč snimi straight story, pa se svi pitaju šta je sad ovo. tako i ovaj nekako da ne znaš da su koeni ne bi nikad provalio, osim možda po tome što ima goodmana u filmu. čudan, nisam najbolje razumeo, deluje mi malo kao da fale parčići radnje da se tu nešto poveže, ovako je sav rasut po podu. ali ide, lako se gleda. malo preozbiljan za njihove standarde (kao recimo the man who wasn't there). u stvari zbunjen sam verovatno jer me glavni lik nekako podseća na mene. ne znam, svakako nije waste of time.
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 meni je fantastican. jedan od boljih koena. i da, dosta mi je ocigledno da je njiov film :)
Прслин Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 čudan, nisam najbolje razumeo, deluje mi malo kao da fale parčići radnje da se tu nešto poveže Како онда не би провалио да су Коени?
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 ne znam, nešto mi je pomereno u suprotnu stranu od njih standardnih, dal atmosfera, kolorit, sam glavni lik. kažem, nisam ga razumeo očigledno.
Ravanelli Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 dobar je. gledao sam ga na festu i zaboravio do jaja brzinom, jer je tako i pravljen, bez nekih većih cimanja i epohalnijih delova, a lepo iskustvo. tvrd si prema sebi ako si se pronašao u njemu, pošto je iskarikiran previše, al ajd.
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 dobar je. gledao sam ga na festu i zaboravio do jaja brzinom, jer je tako i pravljen, bez nekih većih cimanja i epohalnijih delova, a lepo iskustvo. tvrd si prema sebi ako si se pronašao u njemu, pošto je iskarikiran previše, al ajd. pa to je to, nema većih cimanja i epohalnih delova, zato me i žuljalo dupe. ne znam dal sam tvrd prea sebi, ali da sam izgubljen ko ovaj llewyn, to jesam. ma i tvrd sam.
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 pa oni uvek karikiraju, ali istaknu poentu. ja sam bas u fazonu da ga moram jos nekoliko puta pogledati. jako mi je prijao.
Lancia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 gledam veceras. ako se Toniju svidja, mora da je remek delo.
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 pa oni uvek karikiraju, ali istaknu poentu. ali ovde je nekako to karikiranje baš minimalno, nema prenaglašavanja, preglumljivanja, mnogo je strejt, hladno, nema skretanja ni levo ni desno. meni je to netipično malo.
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 bate, ako djastin i riba iz drajva i gudmen ne preglumljuju, ne znam ko to radi. da ne pricam o matorim bracnom paru, ex bitnicima. gl. lik je skroz depresivan, mislim da takav i treba da bude. a sam pocetak mi je sustina koenovstine.
MocaVukotic Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 ne znam jebi ga, onda nisam dobro video, meni se svi likovi sasvim normalno ponasaju. justin možda ne zna da glumi....
ToniAdams Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 a ok, cesto zavisi i od raspolozenja, tada mi je predobro legao. ja ga svakako kanim opet gledati.
Recommended Posts